Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

naudoju CLINIQUE sveitikli veidui ir akiu valikli thumbup.gif labai patinka,ypac sveitiklis veidui,jis dar tonifikuoja,toks vesumas juntamas,gaivu.
Atsakyti
mano oda l jautri,daug firmu isbandziau,bet sios firmos gaminiai man geriausia tinka ir patinka,tiek pudros,lupu dazai,veido prieziuros priemones thumbup.gif .dabar mane domina sios firmos paakiu kremukai,girdejau neblogi yra Repairwear ir All about eyes,gal kas naudojat siuos kremus?ar patenkintos? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esa isbande Clinique Hapyy Heart Body Buter ?
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2006 10 24, 10:09)
mano oda l jautri,daug firmu isbandziau,bet sios firmos gaminiai man geriausia tinka ir patinka,tiek pudros,lupu dazai,veido prieziuros priemones thumbup.gif .dabar mane domina sios firmos paakiu kremukai,girdejau neblogi yra Repairwear ir All about eyes,gal kas naudojat siuos kremus?ar patenkintos? 4u.gif

ziurint kokio amziaus esi ax.gif all about eyes tinka kaip pirmas paakiu kremukas,kuris drekina,mazina patinimus ir patamsejimus;repairwear-yra stipriausias kremas nuo rauksliu,mazdaug nuo 40-45 metu.tai kad tau spresti ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2006 10 24, 23:58)
ziurint kokio amziaus esi ax.gif all about eyes tinka kaip pirmas paakiu kremukas,kuris drekina,mazina patinimus ir patamsejimus;repairwear-yra stipriausias kremas nuo rauksliu,mazdaug nuo 40-45 metu.tai kad tau spresti ko reikia mirksiukas.gif

man 26,o gal bandei all abuot eyeskremuka?
Atsakyti
Aš dabar laukiu kol atkeliaus mano Liquid Facial Soap tikiuosi tiks wink.gif ir dar pirksiu toniką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 10 26, 09:29)
Aš dabar laukiu kol atkeliaus mano Liquid Facial Soap tikiuosi tiks wink.gif ir dar pirksiu toniką smile.gif

ar galima suzinot is kur atkeliaus? ax.gif cia internetu galima uzsisakyt kad atsiustu? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2006 10 25, 12:11)
man 26,o gal bandei all abuot eyeskremuka?

Bandziau, man netiko, ryte aplink akis paraude buvo. Atidaviau anytai.
Atsakyti
as turiu glosswear for lips sheer shimmers blizgesi, tokia rozine, bet spalva man netinkama, galeciau kam nors perleisti uz prieinama kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2006 10 26, 12:04)
ar galima suzinot is kur atkeliaus?  ax.gif  cia internetu galima uzsisakyt kad atsiustu? ar kaip?

Tai aš sau iš e-bay nusipirkau smile.gif Atėjo per nepilną savaitę, mokėjau apie 60 lt gal smile.gif Nepamenu smile.gif

Jei ką - galiu nupirkti blush2.gif
Atsakyti
Turiu clinique šešėlius (4 spalvytės - balta, gelsva, rusva ir ruda), jie tokie matiniai, man labai patinka, nes nesubėga ir ilgokai išsilaiko, dieniniam makiažui pats tas rolleyes.gif
Dar turėjau tušą, labai gražiai blakstienas pastorindavo ir pailgindavo, bet gana greitai pasibaigė jis man sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 27 spalio 2006 - 11:58
Turiu sios firmos seselius-super!!!Kokia as patenkinta......
Dar turiu kvepaliukus,lubdazi ir tusa,bet nieko ipatingo...man labiau estee lauder patinka.
Atsakyti