naudoju CLINIQUE sveitikli veidui ir akiu valikli
labai patinka,ypac sveitiklis veidui,jis dar tonifikuoja,toks vesumas juntamas,gaivu.

mano oda l jautri,daug firmu isbandziau,bet sios firmos gaminiai man geriausia tinka ir patinka,tiek pudros,lupu dazai,veido prieziuros priemones
.dabar mane domina sios firmos paakiu kremukai,girdejau neblogi yra Repairwear ir All about eyes,gal kas naudojat siuos kremus?ar patenkintos?

Gal kas esa isbande Clinique Hapyy Heart Body Buter ?
QUOTE(catherina @ 2006 10 24, 10:09)
mano oda l jautri,daug firmu isbandziau,bet sios firmos gaminiai man geriausia tinka ir patinka,tiek pudros,lupu dazai,veido prieziuros priemones
.dabar mane domina sios firmos paakiu kremukai,girdejau neblogi yra Repairwear ir All about eyes,gal kas naudojat siuos kremus?ar patenkintos? 

ziurint kokio amziaus esi

QUOTE(dianna @ 2006 10 24, 23:58)
ziurint kokio amziaus esi
all about eyes tinka kaip pirmas paakiu kremukas,kuris drekina,mazina patinimus ir patamsejimus;repairwear-yra stipriausias kremas nuo rauksliu,mazdaug nuo 40-45 metu.tai kad tau spresti ko reikia 

man 26,o gal bandei all abuot eyeskremuka?
Aš dabar laukiu kol atkeliaus mano Liquid Facial Soap tikiuosi tiks
ir dar pirksiu toniką 

QUOTE(Auksuole @ 2006 10 26, 09:29)
Aš dabar laukiu kol atkeliaus mano Liquid Facial Soap tikiuosi tiks
ir dar pirksiu toniką 

ar galima suzinot is kur atkeliaus?

QUOTE(catherina @ 2006 10 25, 12:11)
man 26,o gal bandei all abuot eyeskremuka?
Bandziau, man netiko, ryte aplink akis paraude buvo. Atidaviau anytai.
as turiu glosswear for lips sheer shimmers blizgesi, tokia rozine, bet spalva man netinkama, galeciau kam nors perleisti uz prieinama kaina

QUOTE(Palomina @ 2006 10 26, 12:04)
ar galima suzinot is kur atkeliaus?
cia internetu galima uzsisakyt kad atsiustu? ar kaip?

Tai aš sau iš e-bay nusipirkau

Jei ką - galiu nupirkti

Turiu clinique šešėlius (4 spalvytės - balta, gelsva, rusva ir ruda), jie tokie matiniai, man labai patinka, nes nesubėga ir ilgokai išsilaiko, dieniniam makiažui pats tas
Dar turėjau tušą, labai gražiai blakstienas pastorindavo ir pailgindavo, bet gana greitai pasibaigė jis man

Dar turėjau tušą, labai gražiai blakstienas pastorindavo ir pailgindavo, bet gana greitai pasibaigė jis man

Turiu sios firmos seselius-super!!!Kokia as patenkinta......
Dar turiu kvepaliukus,lubdazi ir tusa,bet nieko ipatingo...man labiau estee lauder patinka.
Dar turiu kvepaliukus,lubdazi ir tusa,bet nieko ipatingo...man labiau estee lauder patinka.