Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(emmute @ 2008 04 23, 20:09)
nebandžiau, norėjau atsiliepimų bandžiusiųjų ax.gif

as naudoju CLINIQUE krempudra STAY-TRUE MAKEUP smile.gif atsiliepimai patys paciausi thumbup.gif labai maloni odai,svelni,graziai tepasi ir pasiskirsto.taigi-siulyciau isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 04 23, 22:20)
Akis tai nežmoniškai graužt pradėjo nuo jo man smile.gif.

tei jis kogero neskirtas nuimti akiu makijazo, ar skirtas?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 23, 20:23)
tei jis kogero neskirtas nuimti akiu makijazo, ar skirtas?

Ne, nėra smile.gif. Bet skubėdama sugalvojau ir akis nusivalyt su juo hihihi.gif . Daugiau nebandysiu biggrin.gif .
Atsakyti
ka manote apie clinque pudras?vilioja, nes pakankamai pigios palyginti su kitais brandais:
pvz
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 26 balandžio 2008 - 13:16
QUOTE(Kleckutė @ 2008 04 23, 21:18)
Aš naudoju šitą kosmetiką. Pienelį veidui, toniką, krema dieninį naktinį, lūpdažiai, šešėliai, tušas, nu beveik viską. Ir man labai patinka ir toliau naudosiu  thumbup.gif

niuka dava patarkite,koks ten tusas yra geras bigsmile.gif
sake va sitas neblogas,a ne g.gif
http://www.sephora.c...tegoryId=C16353
Atsakyti
oho,kiek daug bendraujanciu.... lotuliukas.gif
niu gal kas atsilieps ir pasakys man ar si losjona galima nauduoti kaip kremuka? ar jis skirtas misriai odai??aciukas 4u.gif
http://www1.macys.co...cys/clinique_us
Atsakyti
sita losjona tikrai galima naudoti kaip kremuka. As toki turiu, tai vienintelis, nuo kurio man neberia mano jautriosios odeles ( man netiko nei visokios avene, Chanel, Uriage, Elisabeth Arden ir pan firmos). Tiesa, butent DDML yra skirtas sausai odai, o misriai yra skirtas DDMG ( dramatically different moisturzing gel)
Atsakyti
Ir as toki losjona turiu, man irgi jis labai patinka. Beja ar kam nors netiko Clinique firmos kremai ar kasjonai, labai idonu nes seip gamintojai nededa nei aramatizatoriu nei dar ten kazka, kas dazniausia sukelia alergija visokias. Todel daznokai ju kremai nelabai moloniai kvepe. As dabar nesneku apie aromatics elixir linija kuri labai fainai kvepe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 30, 18:50)
Ir as toki losjona turiu, man irgi jis labai patinka. Beja ar kam nors netiko Clinique firmos kremai ar kasjonai, labai idonu nes seip gamintojai nededa nei aramatizatoriu nei dar ten kazka, kas dazniausia sukelia alergija visokias. Todel daznokai ju kremai nelabai moloniai kvepe. As dabar nesneku apie aromatics elixir linija kuri labai fainai kvepe wub.gif

niu tei fainei, kad viskas teip tiko thumbup.gif
Atsakyti
O as Clinique labai megstu dar lupdazius, jie kazkeip labai derai gulasi man, o sakisim MAC lupdazius as nelabai megstu, toks jausmas kad jie man visada meiso. O clinique tokia lengvuciai ir tikrai gerai leikosi.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 30, 18:50)

Smagu, kad tiko sis kremukas...As is "Sarmos" pirkau visa rinkini "3-step" (3-Step Kit with Liquid Facial Soap- Very Dry to Dry and Dry Combination Skin Types) - skystas muilas, losijonas, kremas, kosmetine, makiazo valiklis, plaukams gumytes.
http://www.clinique....tep_system.tmpl
Man netiko...
Pirkau uz 240Lt, kadangi panaudota siek tiek, parduodu uz 100Lt, gal kas noretu...? Jei domina, galiu atsiusti nuotraukas, kiek nunaudota, kokia kosmetine.
Atsakyti
man irgi netiko 3 - step sistema. Todel as naudoju tik DDML, ir kartais, kai is nosytes instiriukus bandau isvaryti, panaudoju Clarifying lotion II - nes ten daug spirito. O vat prausiklio net nebandziau, nes ten yra mane alergizuojanciu medziagu. Dar turejau paakiu krema , tai sesei atidaviau, geras akiu makijazo valiklis. dar man nepakeiciamas yra take the day off balm - nuvalo bet kokia kosmetika, yra svelnus, patogu veziotis i keliones, nes tai en pienelis ar prausiklis, o toks kietas alia vaskas. JO reikia labai nedaug.
dar turejau Superfdefense triple action su spf - tai man netiko ( o gaila, nes tikrai labai patiko, nedaug reikia, skaniai kvepia, taupus, maloniai oda opadrekina ir pamaitina), bet tikriausiai esu alergiska butent tiems saules filtrams.
Atsakyti