Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 18:43)
Ne, tose pačiose vetose, kurias tepiau, atsirado paraudimai..
Papildyta:

O va kitom rašiusiom labai padėjo  mastau.gif

O ar greit prejo tos demes? O gal taip turi buti hihihi.gif Niu matyt butent sita priemone tau nelabai tiko. O kitos Clinique priemones ar tiko tavo odai. Ka dar bandei?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 29, 20:46)
O ar greit prejo tos demes? O gal taip turi buti hihihi.gif Niu matyt butent sita priemone tau nelabai tiko. O kitos Clinique priemones ar tiko tavo odai. Ka dar bandei?

Nepraėjo, tiesiog susidirgino oda, ir tiek. Nebandžiau daugiau nieko "Clinique" ir gerai, kad nesusigundžiau, nes mano odą alkoholis labai sudirgina, taip jau buvo su "Vichy" priemonėmis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 19:43)
Ne, tose pačiose vetose, kurias tepiau, atsirado paraudimai..
Papildyta:

O va kitom rašiusiom labai padėjo  mastau.gif

padet gal i padejo, jei turi mamuto oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 18:52)
padet gal i padejo, jei turi mamuto oda  biggrin.gif

Niu ka cia drauge nusisneki, prie ko cia mamuto oda. Ka nori tuo pasakyti, jai tinka Clinique tai ir su taukais vietoi kremu veida galma tepti? Nemanau kad visos tos panos kuriom tiko si priemone turi mamuto oda.
Clinique ira labai geros kokybes kosmetika. O jai oda netoleruoja akloholi tai nesvarbu kokia firma, svarbu kad nebutu alkoholio.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 29, 20:03)
Niu ka cia drauge nusisneki, prie ko cia mamuto oda. Ka nori tuo pasakyti, jai tinka Clinique tai ir su taukais vietoi kremu veida galma tepti? Nemanau kad visos tos panos kuriom tiko si priemone turi mamuto oda.
Clinique ira labai geros kokybes kosmetika. O jai oda netoleruoja akloholi tai nesvarbu kokia firma, svarbu kad nebutu alkoholio.

sorry, bet nesupratau tavo komentaro biggrin.gif
juk nesakau, kad bloga kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 19:07)
sorry, bet nesupratau tavo komentaro  biggrin.gif
juk nesakau, kad bloga kosmetika  mirksiukas.gif

Ok. ir as sorry matyt nesupatau tavo komentaro, paaiskink prasau ka reiskia mamuto oda?
Atsakyti
Nu va, po kurio laiko pakomentuoju galutinai biggrin.gif
Pradėjo truputį luptis- pleiskanot man kakta (bet riebi kaip reikalas vis tiek biggrin.gif), iš pradžių atrodė,kad lyg ir padeda, bet kaip augo taip ir auga tie spuogai biggrin.gif Mečiau kuo toliau, grįžau prie Biodermos, kurios turėjau užsipirkus (beje, man tai bent jau nuo dėmelių smilkiniuos vanduo plius kremas padėjo), ir dabar galvosiu ką toliau pirkt biggrin.gif (nes dabar neturiu jokių galimybių pas kosmetologę nueit, bet kai tik galėsiu eisiu, nusibodo ta per ilgai užsitęsusi paauglystė biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 29, 21:12)
Ok. ir as sorry matyt nesupatau tavo komentaro, paaiskink prasau ka reiskia mamuto oda?

Man atrodo, turėjo galvoj begemoto storą odą, nes mamutai tai su kailiu ax.gif

user posted image biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 lapkričio 2008 - 01:30
mano oda tai nera labai spuguota, tik pries menesines iskyla. bet tokie balti spuogeliai poodiniai, kuriuos neina isspaust. nuo ju oda atrodo, kaip gruobleta. lietuvoj kometologe buvo ispaudus su adatele, bet vel prisiveise,o cia italijoj nespaudzia ju. galvoju, gal koks kremas padetu..
Atsakyti
Siaip mano kosmetologe labai nerekomendavo naudoti sios firmos kosmetikos...nes prie jos odyte pripranta..
Atsakyti
QUOTE(grande @ 2008 12 02, 14:33)
Siaip mano kosmetologe labai nerekomendavo naudoti sios firmos kosmetikos...nes prie jos odyte pripranta..

is kur tokia informacija? ka reiskia pripranta?
Atsakyti
aš savo kosmetologės neturiu ,bet turiu garbinga amžiu ir puikia oda,tai atsakingai pareiškiu ,kad jeigu del kokiu force majore nepasitepu odos savo clinique kremais lomkės neprasideda.jokios priklausomybės nepastebėjau ,nes finansiniu kriziu metu oda lengvai pakelia biok ir kitas pigias firmas. man patinka ,kad clinique yra lyderiaujanti kaip naujoviu kureja ir gamina gana nedaug gaminiu,kurie tikrai verti kainos. beto naudoti reikia su protu ir neužaugs nei mamuto kailis nei begemoto oda.5 lotuliukas.gif
Atsakyti