sveikutes! Norejau jusu pasiteirauti, gal mazdaug isivaizduojat, kiek kainuotu dideles tatuiruotes panaikinimas ir kiek tai uztruktu? ji yra 23 cm ilgio, 10 cm plocio, spalvota. isivaizduoju, kad suma bus kosmine, bet vis vien smalsu, nes nanksciau ar veliau teks ja naikinti (jau dabar aplinkiniai puola, nes labai labai matomoje vietoje).. aciu :*
As pries pora savaiciu buvau lazerines chirurgijos centre Vilniuje.Kol kas rezultato nematau
.Suplojau 370 Lt
Nezinau laukiu toliau, sake kad matytis turetu po pusantro men kai visi sasai nukris, bet kad man net tu sasu nera
Siaip pas mane tokia kaip dvieju dektuku dezuciu dydzio, daryta profesionaliam salone.Gydytojas sake kad gali prireikti kokiu 6-8 kartu ja isnaikinti, o gali ir buti kad isvis neisnyks
tai va, pinigu kalnas ir tai dar neaisku ar rezultati bus

QUOTE(noriukas1024 @ 2009 11 24, 15:15)
As pries pora savaiciu buvau lazerines chirurgijos centre Vilniuje.Kol kas rezultato nematau
.Suplojau 370 Lt
Nezinau laukiu toliau, sake kad matytis turetu po pusantro men kai visi sasai nukris, bet kad man net tu sasu nera
Siaip pas mane tokia kaip dvieju dektuku dezuciu dydzio, daryta profesionaliam salone.Gydytojas sake kad gali prireikti kokiu 6-8 kartu ja isnaikinti, o gali ir buti kad isvis neisnyks
tai va, pinigu kalnas ir tai dar neaisku ar rezultati bus 

O tai nei trupucio nepasviesejo?
Ar dare visai tatuiruotei is karto ta "spinduliavima"?
Jei kam aktualu, kiekviena ketvirtadieni Sugiharoje nemokamos konsultacijos del proceduru lazeriu, tame tarpe ir tatoo naikinimo lazeriu.
Rytojui vietu zinoma jau nera, bet ateinanciam ketvirtadieniui, dar yra. Pati uzsirasiau, ziuresim, kiek vilciu duos.
Gaila, kad niekas neimeta nuotrauku, kaip keiciasi tatoo po proceduru.
Mano pacios tatoo daryta pries kokius 8 metus, buvo spalvota, bet per tiek laiko spalvos isbluko, liko tik juodi tatoo konturai - tai suteikia vilties manyti, kad atsikratysiu to reikalo
Kazkaip juokinga - dvieju vaiku mama su tatoo
) Tad kas dar jos neturi ir skaito si foruma - labai labai gerai pamastykite pries darydami tokia nesamone
Rytojui vietu zinoma jau nera, bet ateinanciam ketvirtadieniui, dar yra. Pati uzsirasiau, ziuresim, kiek vilciu duos.
Gaila, kad niekas neimeta nuotrauku, kaip keiciasi tatoo po proceduru.
Mano pacios tatoo daryta pries kokius 8 metus, buvo spalvota, bet per tiek laiko spalvos isbluko, liko tik juodi tatoo konturai - tai suteikia vilties manyti, kad atsikratysiu to reikalo

Jau pritile visos naikintojos tatuiruociu
, kaip jum sekasi su jom ?
As ir noreciau pasinaikint, ant pilvo turiu, tai ji jau labai nublukus, nes kai ja dare, tai nesodino giliai i oda, matyt su ta mintim, kad noresiu naikit
, tai as jo ryskint nebenoriu, tai galvoju apie naikinima. Tik idomu , ar is cia rasiusiu merginu, pavyko ju atsikratyt visiskai ?

As ir noreciau pasinaikint, ant pilvo turiu, tai ji jau labai nublukus, nes kai ja dare, tai nesodino giliai i oda, matyt su ta mintim, kad noresiu naikit

Sveikos, turiu ir as tatoo jau kokia 10 metu, po keliu metu pasidariau toje vietoje kita, didesne. Esu labai patenkinta ir tikrai niekada nenaikinsiu, aisku turesiu ta paryskinti, atnaujinti spalvas. Mano vieta superine, as net pamirstu, kad ja turiu. O dabar suplanavau darytis permanentini makiaza, laukiu nesulaukiu 
Papildyta:
Nesutinku
labai dziaugiuosi ir nesigailiu, kad turiu tatoo

Papildyta:
QUOTE(Simule @ 2010 02 03, 13:15)
Tad kas dar jos neturi ir skaito si foruma - labai labai gerai pamastykite pries darydami tokia nesamone 

Nesutinku

Na kazkada ir as pasidariau gana nemaza tatto, kai kurios jos vietos po padarymo man nelabai patiko, todel domejausi, kaip galeciau kazka pakoreguoti ar kazkiek panaikinti. Galu gale prisiskaicius ir pasiklausinejus, padariau isvada, kad nera ko svaistyti piningu ir laiko, kadangi kainuos daug (bent jau man), ir visgi iki galo neisnyks, nes daryta profesionaliai, ir netgi viena karta ryskinta.
O toms, kas planuojate darytis tatto, pirmoj eilej gerai pagalvokite, ka noretumet pasidaryti, ir kurioj vietoj, nes nusipiesti labai lengva, o panaikinti beveik neimanoma
O toms, kas planuojate darytis tatto, pirmoj eilej gerai pagalvokite, ka noretumet pasidaryti, ir kurioj vietoj, nes nusipiesti labai lengva, o panaikinti beveik neimanoma

Sveikos. Paskutiniu metu labai duomiosi pigmento naikinimu.
Kol kas pritatiu GK klinikai.
Va cia radau info apie lazerius.
http://raspb.ru/inde..._tatuirok/0-427
http://www.laserdoct...u/?issue_id=503
Birzelio 11 -20 diena vaziuju i Sankpeterburga pas viena meistre, kuri turi lazeri ir su juo dirba. Papasakosiu ka naujo suzinosiu. Taip pat ji dirba su remuveriu . Suzinsiu visus pliusus ir minusus issamiai -papasakosiu. Gal atsivesiu remuveri
Kol kas pritatiu GK klinikai.
Va cia radau info apie lazerius.
http://raspb.ru/inde..._tatuirok/0-427
http://www.laserdoct...u/?issue_id=503
Birzelio 11 -20 diena vaziuju i Sankpeterburga pas viena meistre, kuri turi lazeri ir su juo dirba. Papasakosiu ka naujo suzinosiu. Taip pat ji dirba su remuveriu . Suzinsiu visus pliusus ir minusus issamiai -papasakosiu. Gal atsivesiu remuveri

Ar yra naujienų? Aš dar vis su tatoo

QUOTE(Krissstina @ 2010 06 28, 23:41)
Naujienos tokios, kad geriausia visgi lazeris. Tik reikia zinoti, kur kreiptis.
Manau bandykite i GK klinika. Arba laukite , kol as susitaupysiu lazeriui. Labai, labai to noriu.