Įkraunama...
Įkraunama...

Tatuiruotės naikinimas

QUOTE(jrgt @ 2012 01 14, 21:37)
sveiki,
gal kas zinote kur naikina tatuiruotes vilniuje ir kokia mazdaug kaina panaikinti degtuku dezutes dydzio tatuiruote?
aciu uz info  4u.gif

Jeigu nespalvota tikrai pagelbesiu. Rasykite i az. Kai turesiu foto pinai panaikintos idesiu. 4u.gif

Atsakyti
Sveiki,
Manau lazerio procedūra visose klinikos bus vienodai skausmingą. Tose vietos kuriose yra labai daug rašalo, nuo lazerio labiau skauda, kur yra mažiau - atitinkamai ir skausmas silpnesnis. Todėl asmuo kuris prieš tai rašė, kad Sugiharoje buvo skausmingesnė prcedūra nei GK šiek tiek neteisus. Po keletos procedūrų natūralu, kad sumažėjo rašalo kiekis odoje, todėl ir skausmas dabar nebe toks stiprus kaip iš pradžių.
Kiek teko domėtis prieš išsirenkant kliniką, tai sugiharoje yra vienkartinis mokestis už lazerio procedūra 300lt + dar moki už kiekvieną impulsą, GK klinikoje nebuvo jokių bazinių mokesčių.

Papildyta:
QUOTE(sasa0596 @ 2012 03 08, 21:51)
Labukas "evaldasszz". idomu butu suzinuoti per kiek kartu tavo tattoo isniks pilnai? pas mane tattoo 30/15. kiek galvoi man kainos? smile.gif

Prognozuoja, kad gali prireikti apie 10 procedūrų, jau turėjau dvi ir tatuiruotė akivaizdziai nublankusi, šio mėnesio gale bus trečia, tuomet darysiu keletos mėnesiu pertrauka, kad oda pailsėtų. Visas procesas gali užtrukti apie metus laiko, aš lankausi karta į mėnesi.
Dėl kainos negaliu patarti, geriausiai nueiti konsultacijai ir pasakys tiksliai kiek gali kainuoti viena procedūra. Nors GK nurodyta kaina už impulsą, bet manau kad nelabai jie skaičiuoja tuos impulsus smile.gif Iš pradžių mokėsite kainą, kuri bus sutarta per konsultacija, o kai tatuiruotė mažės tai ir kaina turėtų atitinkamai mažėti. Beje GK klinijoje taiko 10 proc. nuolaida atsiskaitant kreditine kortele, tik nežinau ar būtent Swedbank ar ir bet bet kurio kito banko kortele.
Atsakyti
QUOTE(evaldasszz @ 2012 03 09, 02:12)
Sveiki,
Manau lazerio procedūra visose klinikos bus vienodai skausmingą. Tose vietos kuriose yra labai daug rašalo, nuo lazerio labiau  skauda, kur yra mažiau - atitinkamai ir skausmas silpnesnis. Todėl asmuo kuris prieš tai rašė, kad Sugiharoje buvo skausmingesnė prcedūra nei GK šiek tiek neteisus. Po keletos procedūrų natūralu, kad sumažėjo rašalo kiekis odoje, todėl ir skausmas  dabar nebe toks stiprus kaip iš pradžių.
Kiek teko domėtis prieš išsirenkant kliniką, tai  sugiharoje yra vienkartinis mokestis už lazerio procedūra 300lt + dar moki už kiekvieną impulsą, GK klinikoje nebuvo jokių bazinių mokesčių.

Papildyta:
Prognozuoja, kad gali prireikti apie 10 procedūrų, jau turėjau dvi ir tatuiruotė akivaizdziai nublankusi, šio mėnesio gale bus trečia, tuomet darysiu keletos mėnesiu pertrauka, kad oda pailsėtų. Visas procesas gali užtrukti apie metus laiko, aš lankausi karta į mėnesi.
Dėl kainos negaliu patarti, geriausiai nueiti konsultacijai ir pasakys tiksliai kiek gali kainuoti viena procedūra. Nors GK nurodyta kaina už impulsą, bet manau kad nelabai jie skaičiuoja tuos impulsus smile.gif Iš pradžių mokėsite kainą, kuri bus sutarta per konsultacija, o kai tatuiruotė mažės tai ir kaina turėtų atitinkamai mažėti. Beje GK klinijoje taiko 10 proc. nuolaida atsiskaitant kreditine kortele, tik nežinau ar būtent Swedbank ar ir bet bet kurio kito banko kortele.

Jus visiskai teisus. Lazeriai gali skirtis tik vieni naikina visas spalvas, o kiti tik kelias. Kiek reikes seansu priklauso nuo spalvos, intensivumo, kaip senai daryta tatu, kokias dazais ir nuo kliento odos. 4u.gif
Atsakyti
Man jau po vienos proceduros yra 3 vietos,kur nebeliko isvis dazu smile.gif galvoju gal delto,kad tatuiruotei tik 1metai laiko ? g.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 07 balandžio 2012 - 22:05
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 03 09, 00:01)
Jeigu nespalvota tikrai pagelbesiu. Rasykite i az. Kai turesiu  foto pinai panaikintos idesiu.  4u.gif

Ir man reiktu tokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš GK klinikoje neseniai lankiausi pirmą kartą.Mano tatoo 6x5 cm. Kainavo 400 Lt, plius konsultacija 140 Lt. Dar nieko negaliu pasakyti, ji paraudusi, ir tik pora dienų praėjo.Sakė, kad reikės po mėnesio, pusantro vėl apsilankyti.

Prieš kokius du metus buvau Lazerinės Chirurgijos centre, tai ten po dviejų seansų visiškai nieko nepasikeitė, tik dabar pasakė GK klinikoje, kad man ten randus padarė, nes su netinkamu lazeriu šalino. Pasirodo jų lazeris yra netinkamas tatuiruotės naikinimui.
Atsakyti
QUOTE(Džizelė @ 2012 04 12, 17:06)
Sveiki,

aš GK klinikoje neseniai lankiausi pirmą kartą.Mano tatoo 6x5 cm. Kainavo 400 Lt, plius konsultacija 140 Lt. Dar nieko negaliu pasakyti, ji paraudusi, ir tik pora dienų praėjo.Sakė, kad reikės po mėnesio, pusantro vėl apsilankyti.

Prieš kokius du metus buvau Lazerinės Chirurgijos centre, tai ten po dviejų seansų visiškai nieko nepasikeitė, tik dabar pasakė GK klinikoje, kad man ten randus padarė, nes su netinkamu lazeriu šalino. Pasirodo jų lazeris yra netinkamas tatuiruotės naikinimui.

Lazeris turi buti spec. tatuiruociu naikinimui, su tam tikru bangos ilgiu, kuris pasieka reikiamas spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Džizelė @ 2012 04 12, 15:06)
Sveiki,

Sveiki,
prieš pusmetį taip pat buvau Lazerinės chirurgijos centre, konsultacijos metu ant nedidelio plotelio 2x2 cm pabandė su lazeriu, tačiau rezultato visiškai nebuvo jokio, ir lazeris man pasirodė labai senas pas juos... dabar gydausi GK klinikoje (3 procedūros jau buvo), po kiekvienos procedūros matosi rezultatai:)
Tik keista, kad tau tenka moketi tiek daug, nes pas mane tatuiruote dvigubai didesne, 10x10 ir moku 500lt, plius 10proc nuolaida atsiskaitat kreditine kortele Swedbank.
Atsakyti
o Kaune lazeriu kas nors naikina 4u.gif ir kokios kainos, bei ar rimtai dirba ax.gif tatoo juoda 5x2 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 04 13, 11:19)
o Kaune lazeriu kas nors naikina  4u.gif ir kokios kainos, bei ar rimtai dirba  ax.gif  tatoo juoda 5x2 cm 4u.gif

Turbut nelabai, nes turiu kelias Kaunietes, atvaziuoja i Vilnius. smile.gif
Atsakyti
as vis kaupiuosi tatuiruotes naikinimui doh.gif bet dabar pries vasara lazerio proceduros turbut nera gerai, nes reikia vangti saules? g.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 07, 23:02)

thumbup.gif
kas kiek laiko galima kartoti lazerio procedura ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 20 balandžio 2012 - 22:02