Įkraunama...
Įkraunama...

Tatuiruotės naikinimas

As pirmą karta išbandžiau rejuvi -labai ryškaus aišku pokyčio nesimato, nes turiu spalvotą tatto, bet kur juodas konturas yra pasviesejimai-manau reiks man dar 5 seansų ([COLOR=yellow]darausi Kaune, kauno g.labai fainas žmogus ir nuolaida davė, nes labai didelė ji pas mane
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na gal kazkas kazka naujo jau isbandete ir galite patarti?
Turiu tokia maziuke tattoo matomoj vietoj, grazi, nesena, bet kazkaip mane erzinti pradejo,rejuvi, girdejau, palieka randus... O kaune ar yra bent viena klinika su tinkamu lazeriu? Skambinausi i groziopasaulis.lt, lazeris pas juos Mediostar+, tai kiek domejausi, jis plauku salinimui daugiau naudojamas. Ar bus veiksmingas kazin... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2015 02 18, 13:58)
Sveikos 4u.gif
Na gal kazkas kazka naujo jau isbandete ir galite patarti?
Turiu tokia maziuke tattoo matomoj vietoj, grazi, nesena, bet kazkaip mane erzinti pradejo,rejuvi, girdejau, palieka randus... O kaune ar yra bent viena klinika su tinkamu lazeriu? Skambinausi i groziopasaulis.lt, lazeris pas juos Mediostar+, tai kiek domejausi, jis plauku salinimui daugiau naudojamas. Ar bus veiksmingas kazin... g.gif

Nieko naujo neatsirado. Kaune dabar pradejo dirbti su lazeriu viena meistre
Inga +370 647 11988 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 02 18, 23:49)
Nieko naujo neatsirado. Kaune dabar pradejo dirbti su lazeriu viena meistre
Inga +370 647 11988  mirksiukas.gif

Gal teko naikintis pas ja?
Atsakyti
Merginos!!! As nevilty... taipogi nesu patenkinta savo tattoo. Ja turiu jau 2,5 metus. Ji ant kojos, blauzdos, isorineje puseje. Labai ryski, juoda. Sakyciau pusantros degtuku dezutes dydzio, gal netgi beveik dvieju dezuciu dydzio. Jei nebuciau cia pries kelias dienas uzklausus kazkokiam forume kad ivertintu mano tattoo ir absoliuciai visi pakomentave nebutu ispeike, tai negalvociau apie panaikinima. O dabar susinervinau, negaliu sijonu nesioti vasara, maudytis, visi kreivai ziuri i ta tattoo, visi isvadno, kad ji maroziska, kad senatve dvelkia.... Kaip gailiuosi dabar, tikrai krenta i akis, jauciuosi sau slyksti. Neturiu isvis pinigu, sudetinga padetis, tad panaikinima galeciau sau leisti po keliu metu, pataupius pinigeliu. Kadangi sunku su pinigais,ti noretusi, kad ir tie paskutiniai nebutu i bala ismesti... Gyvenu Kaune. Patarkit kanors, paisdlainkit ispudziais, ar naikinti, ar lieka randai, ar labai jau brangu. Gaila, nezinau kaip foto ikelt, tai ikelciau savo tattoo....
Atsakyti
Gabyteau, o gal imanoma ja kazkaip pagrazinti? Nueik pas tatoo meistrus pasitarti, geri meistrai visada nuosirdziai pataria. Gal pavyktu kazkaip ja siek tiek pakoreguoti, suteikti asmeniskmo, gal prasme kazkokia. 4u.gif
Atsakyti
As naikinuosi Sugiharoje. Kas tris men atlieku procedura. Jau buvau 5kartus. Rezultatu tikrai nesidziaugiu, tiesiog jo nematau. Visi juokiasi, klausia tai naikinuosi as ja ar ne. Vos vos kaip kur pabluko, net kur buvo mazyciai taskiukai, neisbluko!!! Zodziu esu labai unhappy. Si karta kai vaziuosiu pas ja, pasakysiu, kad tikrai esu nusivylusi rezultatu. Ju video youtube sake kad profesionaliom tatoo reikia mazdaug 5 kartu. Tai pala, kiek man reikes, jei tik db blukti pradejo... Suprastau butu didele, ir pns, o cia raides kelios. Tatuiruote nespalvota, 5x5cm mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(akvile12321 @ 2015 04 03, 22:27)
As naikinuosi Sugiharoje. Kas tris men atlieku procedura. Jau buvau 5kartus. Rezultatu tikrai nesidziaugiu, tiesiog jo nematau. Visi juokiasi, klausia tai naikinuosi as ja ar ne. Vos vos kaip kur pabluko, net kur buvo mazyciai taskiukai, neisbluko!!! Zodziu esu labai unhappy. Si karta kai vaziuosiu pas ja, pasakysiu, kad tikrai esu nusivylusi rezultatu. Ju video youtube sake kad profesionaliom tatoo reikia mazdaug 5 kartu. Tai pala, kiek man reikes, jei tik db blukti pradejo... Suprastau butu didele, ir pns, o cia raides kelios. Tatuiruote nespalvota, 5x5cm mazdaug.

Ne Jus viena tokia po Sugiharos . doh.gif
Neeikite daugiau ten, nesvaistikite pinigu.

Papildyta:
QUOTE(Gabyteau @ 2015 02 19, 21:25)
Merginos!!! As nevilty... taipogi nesu patenkinta savo tattoo. Ja turiu jau 2,5 metus. Ji ant kojos, blauzdos, isorineje puseje. Labai ryski, juoda. Sakyciau pusantros degtuku dezutes dydzio, gal netgi beveik dvieju dezuciu dydzio. Jei nebuciau cia pries kelias dienas uzklausus kazkokiam forume kad ivertintu mano tattoo ir absoliuciai visi pakomentave nebutu ispeike, tai negalvociau apie panaikinima. O dabar susinervinau, negaliu sijonu nesioti vasara, maudytis, visi kreivai ziuri i ta tattoo, visi isvadno, kad ji maroziska, kad senatve dvelkia.... Kaip gailiuosi dabar, tikrai krenta i akis, jauciuosi sau slyksti. Neturiu isvis pinigu,  sudetinga padetis, tad panaikinima galeciau sau leisti po keliu metu, pataupius pinigeliu. Kadangi sunku su pinigais,ti noretusi, kad ir tie paskutiniai nebutu i bala ismesti... Gyvenu Kaune. Patarkit kanors, paisdlainkit ispudziais, ar naikinti, ar lieka randai, ar labai jau brangu. Gaila, nezinau kaip foto ikelt, tai ikelciau savo tattoo....

Nu negaliu sakyti, kad lieka randai-kiekvienam individualia, bet oda toje vietoje nebuna jau tokia lygi kaip anksciau. Priklauso nuo vietos, nuo odos, nuo dazo isodinimo ( buna jau palietus tatu isgaubimas odoje). Gija irgi skirtingai-priklauso nuo dazo tankio-ar seselis ( daug lengviau), ar tankiai tusuotas daug dazo. Ar linijos su prasvesejimais. Nuo to priklauso ir proceduru kiekis.
Kaune gal but ilgiau dirba su lazeriu Konturas.lt susizinokite kainas. Siap jos skirtingos visur sakyciau. Kur uz tatu ima, kur uz impulsu kieki.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 03, 22:43)
Ne Jus viena tokia po Sugiharos . doh.gif
Neeikite daugiau ten, nesvaistikite pinigu.

pritariu drinks_cheers.gif nors ne del tatuiruotes naikinimo blogas atsiliepimas, bet siaip sss ju tie lazeriai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 03, 22:43)
Nu negaliu sakyti, kad lieka randai-kiekvienam individualia, bet oda toje vietoje nebuna jau tokia lygi  kaip anksciau. Priklauso nuo vietos, nuo odos, nuo dazo isodinimo ( buna jau palietus tatu isgaubimas odoje). Gija irgi skirtingai-priklauso nuo dazo tankio-ar seselis ( daug lengviau), ar tankiai tusuotas daug dazo. Ar linijos su prasvesejimais. Nuo to priklauso ir proceduru kiekis.
Kaune gal but ilgiau dirba su lazeriu Konturas.lt susizinokite kainas. Siap jos skirtingos visur sakyciau. Kur uz tatu ima, kur uz impulsu kieki.

Ar realu visai pasinaikinti nedidelę vienspalvę tatu kad neliktų jokios žymės, nei randų nei likusių spalvų? Kaina jau būtų nesvarbi, kad tik užtikrintai padarytų. Kitaip net nepradėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2015 04 07, 17:18)
Ar realu visai pasinaikinti nedidelę vienspalvę tatu kad neliktų jokios žymės, nei randų nei likusių spalvų? Kaina jau būtų nesvarbi, kad tik užtikrintai padarytų. Kitaip net nepradėčiau.

Jei jau Pamela Anderson negali iki galo panaikinti...
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2015 04 07, 18:18)

Viskas priklauso nuo odos, dazo kiekio, vietos. Manau visai , visai be pedsako neimanoma.
Nu gal jeigu labai, labai palaipsniui naikinti, kad kuo maziau pazeisti oda-bet ir rezultatas bus labai minimalus kas karta. Bus daug vaiksciojimo, daug gijimo. Ir kada taip bus smile.gif kliente nervuosis, nores matyti normalu rezultata ( panasiai kaip apie Sugiharos naikinima rasoma smile.gif )
Naikinuosi dabar savo tatu-jau labai ilgai. Nes gijimas, nepatogumas su drabuziais. Tarpas tarp naikinimu turi buti apie 1,5-2men. Tada tai sventes, tai vasara atostogos -taip laikas ir bega.
Papildyta:
user posted image

user posted image

Oda vistiek yra pasikeitusi, manau idegus bus geriau, bet vistik bus skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 balandžio 2015 - 21:44