Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(Victorious @ 2012 12 22, 01:00)
Apie 7 cm maziau. Baisoka rizikuoti.  ohmy.gif
As tikejausi gal kas padrasins is pratikos unsure.gif. Retai man buna akivaizdziai trumpoki dzinsai musu parduotuvese. g.gif

as neseniai pirkau siuos, jie 28"
user posted image

su 168-169cm ugiu jie man virs kauliuku, panasiai kaip manekenei. Tai jums turetu gerokai trumpesni buti.
Atsakyti
Aciu 4u.gif. Ateity ieskosiu ir tokio ilgio, bet siuo metu reiktu ilgu. ax.gif
Idomu, kad kai kurie dzinsai "ant" mano ugio modeliu atrodo pakankamo ilgio, bet sprendziant pagal nurodytus inch'us panasu, kad bus trumpoki. g.gif

O gal kas turite "Forever21" megztuku? Kaip tie vilnoniai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 gruodžio 2012 - 10:39
QUOTE(Victorious @ 2012 12 22, 10:33)
Idomu, kad kai kurie dzinsai "ant" mano ugio modeliu atrodo pakankamo ilgio, bet sprendziant pagal nurodytus inch'us panasu, kad bus trumpoki. g.gif

O gal kas turite "Forever21" megztuku? Kaip tie vilnoniai?  4u.gif

Turiu pora, tai antri metai nesioju, siek tiek apsiburbuliave, bet siaip neblogai dar atrodo, silti ir patogus smile.gif
evelinki, o ner jusu dzinsu pardavime? nes kaip tik pirkau pries pora dienu dvejas poras dzinsu is ten, ir tokiu nepastebejau g.gif nors labai megstu su uztrauktukais apacioj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 22 gruodžio 2012 - 13:19
QUOTE(Victorious @ 2012 12 22, 11:33)

as turiu tik medvilniu 3, tai man neblogai nesiojasi, pora apsiburbuliavo kazkiek, bet as juos turiu jau kokie 4 metai, plius pirkau gal po 5$, tai naminiai dabar.
Noriu nauju bent poros, labai dailiu modeliu yra, laukiu kol papigins, bet turbut ir dydziai dings. Gal iseis po Kaledu iki vienos ju dideles parduotuves nuvaziuoti, ten didesnis pasirinkimas bus.
O del dzinsu ilgio ant manekeniu, tai gal jie photoshop'u pailgina g.gif

QUOTE(Kelsey @ 2012 12 22, 14:18)
evelinki, o ner jusu dzinsu pardavime? nes kaip tik pirkau pries pora dienu dvejas poras dzinsu is ten, ir tokiu nepastebejau  g.gif nors labai megstu su uztrauktukais apacioj  smile.gif

taip, nebera ju pardavime, nors gal parduotuveje ir yra. As per klaida uzsisakiau per dideli dydi, grazinau, ir vat nebera isvis...20$ kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 22 gruodžio 2012 - 17:02
QUOTE(Victorious @ 2012 12 22, 11:33)

gavau megztiniu keleta, tai kol kas labai patenkinta jais, tiek kokybe, tiek realiu vaizdu, pirkau, kai buvo jie ispardavime, plius dar 50% papildoma nuolaida buvo, tai isejo po kelis $.

user posted image
rudas ir pilkas 100% merino vilnos, puikus. Kiti 2 medvilnes pagrindas maisytas su angora ir sintetika., irgi labai mieli.
o cia foto is interneto:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

vienspalvis metinis nugaroj susisega (kur melynas, cia tokia nugara)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 14 vasario 2013 - 23:45
As irgi pirkau keleta rubeliu (per UK) kai buvo papildoma 50proc nuolaida, viskas gavosi vidutiniskai po 5svarus biggrin.gif Bet labai gaila kad netiko dydziai sad.gif LT parduotuvese viska perku xs/s, bet is forever viskas XS buvo kiek didoka, bet dauguma emiau S nes didesnis pasirinkimas buvo ir skestu as tuose rubuose, man ten tikras M dydis. Tai nesiu i siuvykla mazinti, nes siaip gan patiko viskas, aisku turint omenyje kaina kuri juokinga biggrin.gif

P.S. gal zinote panasaus tipo su panasiomis kainomis daugiau UK parduotuviu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 25 kovo 2013 - 11:46
Kaži ar galima tiesiogiai užsisakyti ar reiktų per tarpininkes? g.gif Jei per tarpininkes, tai gal kas gali pašnibždėti až per ką užsisakot? 4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 03 28, 10:17)
Kaži ar galima tiesiogiai užsisakyti ar reiktų per tarpininkes?  g.gif Jei per tarpininkes, tai gal kas gali pašnibždėti až per ką užsisakot?  4u.gif Ačiū

CIA tarpininkiu temos 4u.gif As pirkau is UK ax.gif
Atsakyti
Kaip su forever21 kelnių ir leginsų dydžiais? Atitina, didinti, mažinti dažniausiai?
Atsakyti
QUOTE(Ur. @ 2015 01 10, 11:50)
Kaip su forever21 kelnių ir leginsų dydžiais? Atitina, didinti, mažinti dažniausiai?

jeigu leginsai tie trikotaziniai tai su ~ 90 klubais dukrai perku S dydi, puikiai tinka 4u.gif
Atsakyti