Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(jamaika @ 2007 06 07, 15:53)
o ko taip dziaugiesi del kepenu vezio?  g.gif

Argi aš džiaugiuosi? Vienas artimas žmogus nuo jo numirė. Turiu gyvą pavyzdį, kaip negalima gyventi...Nei smerkiu, nei džiaugiuosi.Konstatuoju faktą. Mokymasis iš pavyzdžių- taip pat savęs kūrimas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 07, 17:59)
Argi aš džiaugiuosi? Vienas artimas žmogus nuo jo numirė. Turiu gyvą pavyzdį, kaip negalima gyventi...Nei smerkiu, nei džiaugiuosi.Konstatuoju faktą. Mokymasis iš pavyzdžių- taip pat savęs kūrimas.

faktas yra, kad mire nuo kepenu vezio. O ne todel, kad gyveno taip, kaip negalima gyventi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 07, 16:52)

O jei rasi ir su panieka į kitus žiūrėdamas vaikščiosi, kepenų vėžys garantuotas... lotuliukas.gif  Va ir visa lazareviška filosofija.

Juokiasi puodas, kad katilas juodas! Vaizgante, buk atsargi nes tu esi viena is tu , kuriems kepenu vezys garantuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2007 06 07, 16:13)
Juokiasi puodas, kad katilas juodas!  Vaizgante, buk atsargi nes tu esi viena is tu , kuriems kepenu vezys garantuotas  mirksiukas.gif

Ačiū už palinkėjimą.
Į visas ligas žiūriu labai ramiai. Išmokau to iš brolio. Ką sukuriam- tai ir turim. Kūriniai nebūna nei geri, nei blogi. Argi vėžys yra blogis? Tai yra minčių, žodžių, darbų kūrinys. Nederėtų atsisakyti savo kūrinių, juos smerkti...
Atsakyti
Tikrai, vaizgante blush2.gif Kaip cia taip? Mokai, kuri, bet nesikeiti pati. Ar kitus reguliuoti yra lengviau, negu keistis paciai? Is sono labai gerai matosi,kas yra kas.
P.S. II d. nesitikime, neidomu, daug nukrypmu ir esmes nera.
Atsakyti
Oba, jau 50psl. bigsmile.gif
Man patinka tokios temos. Jos linksmos biggrin.gif Kažkada, kad pralinksmėti, skaitydavau anekdotus. Kai anekdotai paliko nebejuokingi, pradėjau lankytis SM cool.gif Išvis visas pasaulis yra linksmas ir juokingas. Todėl visus ir myliu wub.gif Aš už linksmą, besijuokiančią visuomenę bigsmile.gif
Atsakyti
"Kai kam pasirodys, kad būti tuo, kuo esi, reiškia būti nekintančiam. Toks tikslas ar vertybė jiems yra statiškumo ir nekintamumo sinonimai. Nieko negalėtų būti klaidingesnio. Būti tuo, kuo esi, reiškia visiškai pasinerti į buvimą procesu. Kaita skatinama, galbūt net maksimaliai, kai asmuo pasirengęs būti tuo, kuo iš tikrųjų yra. Asmuo, kuris neigia savo jausmus ir reakcijas, dažnai yra tas, kuris metų metus bandė keistis, tačiau įsitikino, kad jam nepatinkantis elgesys nekinta. Tik tada, kai jis pajėgia priimti tai, ką savyje neigė, atsiranda galimybė keistis.
Dažnam atrodo: būti tuo, kuo iš tikrųjų esi - reikštų būti blogam, nuodėmingam, nevaldomam, destruktyviam. Tai reikštų į pasaulį paleisti kažkokią pabaisą... Priešingai, tai reiškia, kad asmuo atvirai išgyvenantis sudėtingą buvimą pačia jautriausia, nesavanaudiškiausia ir kūrybiškiausia būtybe šioje planetoje procesą. Šis procesas teigiamas, konstruktyvus, realistiškas arba vertas pasitikėjimo."/Carl R.Rogers"Apie tapimą asmeniu"/

Lauksime tęsinio
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 07 birželio 2007 - 17:03
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 07, 16:22)
Ačiū už palinkėjimą.
Į visas ligas žiūriu labai ramiai. Išmokau to iš brolio. Ką sukuriam- tai ir turim. Kūriniai nebūna nei geri, nei blogi. Argi vėžys yra blogis? Tai yra minčių, žodžių, darbų kūrinys. Nederėtų atsisakyti savo kūrinių, juos smerkti...

Na nereikia tik sakyti, kad jau visi čia susikuria. Tikrai manau šios ligos priežastys gali būti įvairios. Kaip rašiai, kad tavo artimi žmonės mirė nuo šios ligos, tai ką jau jie tokie blogi buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 06 07, 17:29)
Na nereikia tik sakyti, kad jau visi čia susikuria. Tikrai manau šios ligos priežastys gali būti įvairios.

Man iš tiesų įdomu, o kaip tada paaiškinti genetines ligas (paveldėjimą)? Ir kodėl visada gydytojai klausia:-ar giminėje buvo tokių ligų? unsure.gif

Atsakyti
..o man dabar kai kam gailestis sukilo.. verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti