Argi aš džiaugiuosi? Vienas artimas žmogus nuo jo numirė. Turiu gyvą pavyzdį, kaip negalima gyventi...Nei smerkiu, nei džiaugiuosi.Konstatuoju faktą. Mokymasis iš pavyzdžių- taip pat savęs kūrimas.
Argi aš džiaugiuosi? Vienas artimas žmogus nuo jo numirė. Turiu gyvą pavyzdį, kaip negalima gyventi...Nei smerkiu, nei džiaugiuosi.Konstatuoju faktą. Mokymasis iš pavyzdžių- taip pat savęs kūrimas.
Ačiū už palinkėjimą.
Į visas ligas žiūriu labai ramiai. Išmokau to iš brolio. Ką sukuriam- tai ir turim. Kūriniai nebūna nei geri, nei blogi. Argi vėžys yra blogis? Tai yra minčių, žodžių, darbų kūrinys. Nederėtų atsisakyti savo kūrinių, juos smerkti...
Tikrai, vaizgante Kaip cia taip? Mokai, kuri, bet nesikeiti pati. Ar kitus reguliuoti yra lengviau, negu keistis paciai? Is sono labai gerai matosi,kas yra kas. P.S. II d. nesitikime, neidomu, daug nukrypmu ir esmes nera.
Oba, jau 50psl. Man patinka tokios temos. Jos linksmos Kažkada, kad pralinksmėti, skaitydavau anekdotus. Kai anekdotai paliko nebejuokingi, pradėjau lankytis SM Išvis visas pasaulis yra linksmas ir juokingas. Todėl visus ir myliu Aš už linksmą, besijuokiančią visuomenę
"Kai kam pasirodys, kad būti tuo, kuo esi, reiškia būti nekintančiam. Toks tikslas ar vertybė jiems yra statiškumo ir nekintamumo sinonimai. Nieko negalėtų būti klaidingesnio. Būti tuo, kuo esi, reiškia visiškai pasinerti į buvimą procesu. Kaita skatinama, galbūt net maksimaliai, kai asmuo pasirengęs būti tuo, kuo iš tikrųjų yra. Asmuo, kuris neigia savo jausmus ir reakcijas, dažnai yra tas, kuris metų metus bandė keistis, tačiau įsitikino, kad jam nepatinkantis elgesys nekinta. Tik tada, kai jis pajėgia priimti tai, ką savyje neigė, atsiranda galimybė keistis. Dažnam atrodo: būti tuo, kuo iš tikrųjų esi - reikštų būti blogam, nuodėmingam, nevaldomam, destruktyviam. Tai reikštų į pasaulį paleisti kažkokią pabaisą... Priešingai, tai reiškia, kad asmuo atvirai išgyvenantis sudėtingą buvimą pačia jautriausia, nesavanaudiškiausia ir kūrybiškiausia būtybe šioje planetoje procesą. Šis procesas teigiamas, konstruktyvus, realistiškas arba vertas pasitikėjimo."/Carl R.Rogers"Apie tapimą asmeniu"/
Ačiū už palinkėjimą.
Į visas ligas žiūriu labai ramiai. Išmokau to iš brolio. Ką sukuriam- tai ir turim. Kūriniai nebūna nei geri, nei blogi. Argi vėžys yra blogis? Tai yra minčių, žodžių, darbų kūrinys. Nederėtų atsisakyti savo kūrinių, juos smerkti...
Na nereikia tik sakyti, kad jau visi čia susikuria. Tikrai manau šios ligos priežastys gali būti įvairios. Kaip rašiai, kad tavo artimi žmonės mirė nuo šios ligos, tai ką jau jie tokie blogi buvo