Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnarių, kremlių traškėjimas, skausmas

Labas smile.gif
Kitą savaitę varau šviesti savo keliuko,bet greičiausiai ,gydytoja sakė bus plyšęs ar trūkęs meniskas ir be operacijos neapsieisiu.... Ar esat kuri su tuo susidūrusi?jei ne gal iš kitos temos kokią nuorodą įmestumėt,nežinau ,kur ieškoti.ačiū
Atsakyti
sveikos koleges, man pries metus nustatyta abieju klubo sanariu koksartroze(1 laipsnio susidevejimas).... skauda nuolat... kojas.. nugara.... sunkoka vaiksciot.... gal turi panasios patirties? kas mazina skausmus? as vartoju gliukozamina ir chondroitina...man padeda. gal kas daretes mozaika? smile.gif pasidalinkit patirtim.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 26 kovo 2012 - 10:36
Sveikos smile.gif aš irgi kenčiu kelių ir klubų sąnarių skausmus, po to kai stipriai nušaliau šlaunis ir klubus sad.gif buvau pas reumatologę, nieko rimto nei iš rengenogramų nei iš echoskopijos nematė, sakė, jog lyg ir pirminiai artrozės požymiai matosi. Jokio gydymo nepaskyre, o man pakaitomis tai klubus tai kelio sąnarius maudžia ir lankstant jie trąša... Gal kas žinote kokių efektyvių gydymo priemonių?
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2012 03 26, 11:17)
gal kas daretes mozaika?  smile.gif pasidalinkit patirtim.....

kas tas yra g.gif

QUOTE(kristtia @ 2012 05 25, 22:29)
Gal kas žinote kokių efektyvių gydymo priemonių?

rašykit kąs ką žinot 4u.gif

Aš irgi grįžau iš daktaro su artrozės diagnoze,skausmas pakenčiamas,bet be jo būtų geriau smile.gif siūlė kažkokias ampules į sanarį,bet tai brangu-ampulė virš 100 lt o reiktų trijų,davė laiko pagalvoti unsure.gif gal kas jau darėtės tokią procedūrą g.gif

artėja šaltasis metų laikas ,kai sąnarių ligos suaktyvėja verysad.gif
Atsakyti
Pagrindinės sąnarių ligos būna nuo užteršto organizmo, kraujas blogai nešioja maistingas medžiagas, ir kol jo neišsivalysit, tol nepadės jokie chondroitinai ir gliukozaminai. Organizmo valymo būdų yra įvairių, kiekvienas atsirenka sau priimtiną.
Vienas iš jų yra aprašytas P.Brego knygoje, čia galite atsisiųsti knygą nemokamai:
Polis Bregas

Ir turbūt nei vienas tradicinės medicinos gydytojas jums nepasiūlys valytis organizmo, nes pagrinde jie ten dirba, kad pasakytų jum ligos pavadinimą ir išrašytų daug vaistų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 28 rugpjūčio 2012 - 19:43
keliu temą,tikiuosi atsilieps likimo draugės ir pasidalins apie ligos eigą

man šiuo metu paūmėjimas verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,o man kitokia problema,dirbu sukvezimio vairuotoju jau gal 3metus,bet va ziema isidarbinau dirbt autovezio vairuotoju.Ten vietos vairuojant desnei kojai per daug nera,tai gaunas toks kojai pasvirimas pastoviai i viena puse.Bevaziuojant viena diena pajutau kazkoki nemalonu jausma kojai,tai tada tiesiog pagalvojau,kad gal su kondicionierium perpuciau koja,dirbau toliau 3menesius,supratau,kad kojai nepatogu del to,kad yra siaura ir negaliu kojos taisyklingai laikyt,t.y. peda gaudavos kairiau negu girnele,isejau dirbt i kita firma,gavau kita transporta,bet tik dar labiau pradejo skaudet.Traumatologai nieko blogo neranda,dabar esu uzsiregistraves pas traumatologa-ortopeda Alfreda Smaily,ziuresiu ka jis man pasakys...
Atsakyti
jau greit bus metai, kai mudu su vyru pašalinome iš savo mitybos grūdinius. visus ir visiškai. dėl sveikatos.
tai ant sąnarių ypatingai poveikis pasijuto -abiems, nors mums jau virš 50 .rimtų problemų nebuvo, bet..amžius darė savo. sustingimas iš ryto, traškesys, nedideli skausmeliai
kiek žiūrėjau informaciją apie grūdinių poveikį, tai sąnarių problemos tikrai su tuo siejamos.

http://sveikata.dien...s-dietos-428374

tad siūlau bent pamėginti kurį laiką pagyventi be jų. man patiko, atgal prie duonelės valgymo tikrai negrįšiu
Atsakyti
Sveiki,
Viena didžiausių farmacinių kompanijų pasaulyje turi tokį maisto papildą, skirtą sąnarių funkcijos atstatymui bei palaikymui, kurio sudėtyje yra gliukozaminas ir chondroitinas.
Jei norite nemokamai išbandyti bei gauti šio produkto ilgam vartojimo laikotarpiui, tereikia, kad sutiktumėte vėliau papasakoti savo "sėkmės istoriją" bei įdėti savo nuotrauką ir vardą, pavardę savo sėkmės istorijoje, kuri bus publikuojama sveikatos žurnale. jo tiražas apie 700.000 vnt.
Jei domintų - prašom AZ.
Atsakyti
Na tas traskejimas tikrai nieko gero..man jau metai laiko,kaip nebegaliu gyventi pilnavertisko gyvenimo..viskas prasidejo nuo siaubingo kelio skausmo ir menisko operacijos,kuri nieko nepadejo,tik buvo pastebetos suminsktejusios kremzles..skausmas sugryzo po 2sav nuo operacijos,o po keliu menesiu pradejo trasketi alkune,vienas petis,kitas,nakti pajudejus tiesiog poksi viskas,toks nenormalus ,labai nemalonus garsas..dabar jau ziuriu rytais persirenginejant peciuose kazkas trinasi,gergzdzia,alkune jau kiekviena karta ja sulenkus is istiestos padeties klaski-girgzda,net nezinau kaip cia bepavadint,bet garsas tikrai klauskus,kaip luztu ten kazkas,trintusi,grandytusi..antras kelenas pradeda skaudet,patupejus kelias sekundes nebeina paeit be skausmo..puoda palaikius vienoj rankoj 15sekundziu-riesa skauda 2paras ir t.to daktarai nieko..siuntineja,vaistus priesuzdegiminius israsineja.tik akd ju poveikis baisus,ir nauda-tik skausmo nuemimas..32metu dar nera,o jau sitokios bedos.nezinau kaip i darba iseit,ir po 3ju metu sedejimo su vaiku namie,bijau net pagalvot...pridaviau krauja,laukiu dabar atsakymo del reumatiniu autoimuniniu ligu..dukrytes mano irgi jau traska doh.gif labai,labai baisu man...pries metus buvau sveika,o dabar bijau kad 5iu metu begy atsisesiu i vezimeli verysad.gif gal jus kuri nors ka nors del to traskejimo suzinojot?ar pagerejo,ar pablogejo?ar geriat vandens?man labai sunku prisiverst,ir dar pamirstu,nes siaip tikrai visa gyvenima labai mazai skysciu vartojau..
Atsakyti
Nu vat, kaip visaip būna. Man kelių sąnariai tupiantis pradėjo traškėt paauglystėj. Gydytojai sakė - užaugsi, praeis. Užaugau. Biškį pasenau. Nepraėjo - ką tik patikrinau. Bet nieko neskauda ir niekaip kitaip gyvent netrukdo. Tai ir nekreipiu dėmesio. smile.gif
Atsakyti
sveikos, turiu panašių problemų, kaip ir jūs. kojos dažnai traška, kartais maudžia ir netgi užeina skausmai. buvau nuėjusi pas traumatologą, tai nustatė, kad yra skersinė pilnapadystė, liepė įsigyti dėkliukus į batus ir nešioti juos vaikščiojant su neaukštakulniais batais arba nešioti 5-6cm aukštakulnius, sako problema dėl skausmo turi išsispręsti. užsisakiau dėkliukus tik dar laukiu kada pagamins, galėsiu pasidalinti savo patirtimi veliau.
anksčiau kai buvo 18m darbavausi sunkiame darbe užsienyje, tai kojų sulenkti negalėdavau, bet baigus darbus skausmas praėjo, tada nuvykau pas traumatologą, sakė kad raumenukų nėra, reikia sportuoti. taigi pradėsiu nešioti įdekliukus, užsirašysiu į sporto klubą ir stebėsiu savo keliukus.
Atsakyti