Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 23, 00:02)
Šiandien rodžiau spurgytėms karoliukus, tai pradžioje susižavėjo, bet kai papasakojau darbo smulkmenas, kažkodėl nebesidžiaugė taip g.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif nesistebiu biggrin.gif Matyt, nesitikėjo, kad tiek knibinėtis reikia tongue.gif
Atsakyti
Jos pradžioje manė, kad karolėlius dažau, bet kai pasakiau apie spalvas ir kaip padaryti "akutes", entuziazmas dingo doh.gif Bet sakė, kad spalvos mano tamsios - ką daryti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 22 birželio 2007 - 23:06
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 23, 00:05)
Jos pradžioje manė, kad karolėlius dažau, bet kai pasakiau apie spalvas ir kaip padaryti "akutes", entuziazmas dingo doh.gif Bet sakė, kad spalvos mano tamsios - ką daryti? blink.gif

nu ką daryt... imt šviesesnes spalvas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 06 22, 22:41)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mielos katytės biggrin.gif

user posted image

Čia tavo darbas??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 06 23, 01:38)
Čia tavo darbas???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

na....taip blush2.gif fimo + dekupažas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 23 birželio 2007 - 00:47
ash ir chia paskui tas kates atsivilkau rolleyes.gif nu negaliu atsigrozhet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 23, 09:57)
ash ir chia paskui tas kates atsivilkau rolleyes.gif nu negaliu atsigrozhet blink.gif

laugh.gif ko gero, reikės tau sparčiau gaminti, kad natūroj galėtum grožėtis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 06 23, 12:58)
laugh.gif ko gero, reikės tau sparčiau gaminti, kad natūroj galėtum grožėtis biggrin.gif mirksiukas.gif

o fimo cia tas leliu fimo?ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 23, 14:57)
o fimo cia tas leliu fimo?ar ne? ax.gif

manau, kad ne unsure.gif nes lyg ir yra kita Fimo rūšis būtent lėlėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 23 birželio 2007 - 13:59
QUOTE(Jutare @ 2007 06 23, 14:59)
manau, kad ne unsure.gif nes lyg ir yra kita Fimo rūšis būtent lėlėms mirksiukas.gif

tai ica tas kur mazais kvadraciukais parduodamas?kur perkat fimo jus? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 23, 15:04)
tai ica tas kur mazais kvadraciukais parduodamas?kur perkat fimo jus? g.gif  ax.gif

taip, tas pats, pakelis 56 gramai mirksiukas.gif
Aš tai perku Panevėžyje, o Vilniuje Tikros spalvos prekiauja biggrin.gif
Atsakyti
Nu Jutarės katinai- kruopštumėėėlis blink.gif thumbup.gif
O dėl to lėlinio "Fimo" - man jis patinka irgi. Toks sakyčiau kažkas tarpinio tarp paprasto ir skaidraus , lyg koks a'la "porceliano" efektas sakyčiau... Aš panaudoju ir jį kartais kai kur. Pirmą jo "gabalą" pirkau tam, kad naudot detalių "vidui", nes spalvotą "gaila" naudot, gabaliukai maži... Kaina , tai tas pats gaunasi, bet gabalas didelis- raikai sau negailėdamas, plačiais mostais biggrin.gif , ilgiau užtenka, o su tom spalvom, tai nueinu pirkt ir nebepamenu kokios baigėsi, pamatau krūvą, akys apraibsta, menkas protelis susisuka ir prisirenku tokių pačių ar ne tų kokių reikėjo doh.gif , o pagal numeriukus nepamenu, nes išpakavus pakuotę išmetu ir persidedu į maišiuką. Va biggrin.gif
Atsakyti