Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Negerai jai, Itabita, negerai - ji, kaip ir tu, vilnietė, tai gal susitikit, nervus jos nuraminsi, kad VIS DAR NORĖTŲ , o ne į Jutarės šedevrus tik žiūrėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš čia jei rimtai atėjau pasigirti, kad vis tik įspaudžiau į modeliną vaikiuko pėdutes- gavosi neryškios, bet... matosi, o tai svarbiausia lotuliukas.gif , tai štai ateinu aš čia visa uodegą pakėlusi nosį užrieturi parodyti savo meno "šedevrą" ir randu... katinus, na uodega tik klest, nosis tik šast verysad.gif , ir jau nebesinori rodytis lotuliukas.gif
Atsakyti
o tu uodegą pakelk, ir daugiau ką pabandyk 4u.gif
Atsakyti
O aš čia jei rimtai atėjau pasigirti, kad vis tik įspaudžiau į modeliną vaikiuko pėdutes- gavosi neryškios, bet... matosi, o tai svarbiausia lotuliukas.gif , tai štai ateinu aš čia visa uodegą pakėlusi nosį užrieturi parodyti savo meno "šedevrą" ir randu... katinus, na uodega tik klest, nosis tik šast verysad.gif , ir jau nebesinori rodytis lotuliukas.gif

na aisku Jurates katinai ohoho thumbup.gif , bet pedutes vistiek prasom rodyti, ir tik greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad čia modelinas, ne fimai blush2.gif čia tas kur ore džiūsta... na ir prasiknisau aš su juo kol padariau man tinkančia plokštelę doh.gif , jis niekšelis trupa, byra, vos sulipdžiau į vientisą masę... vyras pamatęs po viskam "idealią tvarką" skandalą namie pakėlė lotuliukas.gif , aš dar jį juk lyginau su kočėlu, po to su sušlapintu peiliu, po to vaiko kojikės... kol nuploviau... ir pamiršau, kad virtuvėje"toks idealas' lotuliukas.gif
Atsakyti
Negerai jai, Itabita, negerai - ji, kaip ir tu, vilnietė, tai gal susitikit, nervus jos nuraminsi, kad VIS DAR NORĖTŲ , o ne į Jutarės šedevrus tik žiūrėtų lotuliukas.gif

na as turejau omenyje, kad tau butu gerai ax.gif lotuliukas.gif o gavosi kad anksciau zinute parase ir viskas susimakalavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 06 26, 13:10)
Sveikutės fimiukų fanės  lotuliukas.gif , čia aš tik trumpam...Susekiau Brūkšniuką ir.... žado netekau per tuos katinus  doh.gif , norėjau pabandyti daryti fimukus, bet dabar tikrai atbaidė.... tokio lygio aš vis tiek nepasieksiu... o tu Brūkšniuk jau ir man nervukus pradėjai tampyti, norisi pagaliau pamatyti tavo ilgo triūso rezultatus... blush2.gif

nu kas čia dabar? blink.gif Taigi pirmi mano darbukai irgi nebuvo idealūs, ir dabar dar jie tokie nėra schmoll.gif Nors jau su fimo draugauju nuo spalio mėnesio, berods mastau.gif
Taip kad drąsiau bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pėdutes pasižiūrėti? blink.gif taigi ten nieko gero- paprasčiausiai vaikiukas atsistojo ir paliko pėdutes...
Atsakyti
nu tai cia ne maziau idomu nei margi kleckiukai smile.gif
gal net idomiau smile.gif rodom rodom smile.gif
Atsakyti
na su didžiule gėda rodau savo "meną" lotuliukas.gif , o jei tiksliau tai su didžiausiu pasididžiavimu rodau dukrytės pirmąjį meno šedevrą.
Tikiuosi, kad nuotraukytė nėra perdidelė, mat dar dydžio nemoku parinkti g.gif :
user posted image
Papildyta:
na ir savaime suprantamas dalykas gavosi per didelė , taigi pėdutės+ 1 rankytė (iš tikro daugiau netilpo, apsiskaičiavau) o šalia tokie trys kaip ir paspaudimai tai MB darbas- nusprendė mat ir jis įsiamžinti
Papildyta:
O viršuje neaiškus apskritimukas, tai kitoje pusėje skylutė- kad pakabinti galima būtų... net nežinau lakuoti modeliną galima ar ne? ir jei galima tai su kokiu laku? Apie šlifavimą tai tikriausiai neįmanoma nušlifuoti, mat jis kažkoks ytraputis... g.gif
Atsakyti
Ore džiūvantį modeliną irgi gali šlifuoti švitriniu popierium ir lakuoti gali (aš lakuočiau laku vandens pagrindu) Tik atsargiai nesudaužyk, nes jis tikrai trapus, lengvai dūžta, lūžta.
Atsakyti
as manau, kad jei slifuosi tai nuslifuosi ta ipatuma vaiko peduciu ir rankytes. As neslifuociau lai matosi visas mazuliuko kurybos procesas ax.gif
labai faina, as noreciau savo toki daikta tureti.
Atsakyti