Negerai jai, Itabita, negerai - ji, kaip ir tu, vilnietė, tai gal susitikit, nervus jos nuraminsi, kad VIS DAR NORĖTŲ , o ne į Jutarės šedevrus tik žiūrėtų

O aš čia jei rimtai atėjau pasigirti, kad vis tik įspaudžiau į modeliną vaikiuko pėdutes- gavosi neryškios, bet... matosi, o tai svarbiausia
, tai štai ateinu aš čia visa uodegą pakėlusi nosį užrieturi parodyti savo meno "šedevrą" ir randu... katinus, na uodega tik klest, nosis tik šast
, ir jau nebesinori rodytis

o tu uodegą pakelk, ir daugiau ką pabandyk

O aš čia jei rimtai atėjau pasigirti, kad vis tik įspaudžiau į modeliną vaikiuko pėdutes- gavosi neryškios, bet... matosi, o tai svarbiausia lotuliukas.gif , tai štai ateinu aš čia visa uodegą pakėlusi nosį užrieturi parodyti savo meno "šedevrą" ir randu... katinus, na uodega tik klest, nosis tik šast verysad.gif , ir jau nebesinori rodytis lotuliukas.gif
na aisku Jurates katinai ohoho

Tai kad čia modelinas, ne fimai
čia tas kur ore džiūsta... na ir prasiknisau aš su juo kol padariau man tinkančia plokštelę
, jis niekšelis trupa, byra, vos sulipdžiau į vientisą masę... vyras pamatęs po viskam "idealią tvarką" skandalą namie pakėlė
, aš dar jį juk lyginau su kočėlu, po to su sušlapintu peiliu, po to vaiko kojikės... kol nuploviau... ir pamiršau, kad virtuvėje"toks idealas'

Negerai jai, Itabita, negerai - ji, kaip ir tu, vilnietė, tai gal susitikit, nervus jos nuraminsi, kad VIS DAR NORĖTŲ , o ne į Jutarės šedevrus tik žiūrėtų lotuliukas.gif
na as turejau omenyje, kad tau butu gerai

QUOTE(Klepesova @ 2007 06 26, 13:10)
Sveikutės fimiukų fanės
, čia aš tik trumpam...Susekiau Brūkšniuką ir.... žado netekau per tuos katinus
, norėjau pabandyti daryti fimukus, bet dabar tikrai atbaidė.... tokio lygio aš vis tiek nepasieksiu... o tu Brūkšniuk jau ir man nervukus pradėjai tampyti, norisi pagaliau pamatyti tavo ilgo triūso rezultatus... 

nu kas čia dabar?

Taip kad drąsiau

Mano pėdutes pasižiūrėti?
taigi ten nieko gero- paprasčiausiai vaikiukas atsistojo ir paliko pėdutes...

nu tai cia ne maziau idomu nei margi kleckiukai 
gal net idomiau
rodom rodom

gal net idomiau

na su didžiule gėda rodau savo "meną"
, o jei tiksliau tai su didžiausiu pasididžiavimu rodau dukrytės pirmąjį meno šedevrą.
Tikiuosi, kad nuotraukytė nėra perdidelė, mat dar dydžio nemoku parinkti
:

Papildyta:
na ir savaime suprantamas dalykas gavosi per didelė , taigi pėdutės+ 1 rankytė (iš tikro daugiau netilpo, apsiskaičiavau) o šalia tokie trys kaip ir paspaudimai tai MB darbas- nusprendė mat ir jis įsiamžinti
Papildyta:
O viršuje neaiškus apskritimukas, tai kitoje pusėje skylutė- kad pakabinti galima būtų... net nežinau lakuoti modeliną galima ar ne? ir jei galima tai su kokiu laku? Apie šlifavimą tai tikriausiai neįmanoma nušlifuoti, mat jis kažkoks ytraputis...

Tikiuosi, kad nuotraukytė nėra perdidelė, mat dar dydžio nemoku parinkti

Papildyta:
na ir savaime suprantamas dalykas gavosi per didelė , taigi pėdutės+ 1 rankytė (iš tikro daugiau netilpo, apsiskaičiavau) o šalia tokie trys kaip ir paspaudimai tai MB darbas- nusprendė mat ir jis įsiamžinti
Papildyta:
O viršuje neaiškus apskritimukas, tai kitoje pusėje skylutė- kad pakabinti galima būtų... net nežinau lakuoti modeliną galima ar ne? ir jei galima tai su kokiu laku? Apie šlifavimą tai tikriausiai neįmanoma nušlifuoti, mat jis kažkoks ytraputis...

as manau, kad jei slifuosi tai nuslifuosi ta ipatuma vaiko peduciu ir rankytes. As neslifuociau lai matosi visas mazuliuko kurybos procesas
labai faina, as noreciau savo toki daikta tureti.

labai faina, as noreciau savo toki daikta tureti.