Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

na siaip rekomenduoja laikyti sandariai uzdarytoje dezuteje ar maiselyje smile.gif
na jei ne ilga laika tai jam nieko neatsitinka smile.gif
bet turbut labai ilgai jis negali stoveti.
as tai suvinioju i tokia plona plevele kur maistui skitra, permatoma lipni truputi, apsuku apsuku ir sudedu i dezute smile.gif
man nei spalvos maisosi nei siaip kas jam nutinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 13, 15:41)
beje, o kaip jus laikote pradetus naudoti fimo gabalelius? reikia juos kaip nors supakuoti, ar jis nekieteja ore?

Šiaip nekietėja, aš įdedu į maišiukus užspaudžiamu viršumi .
Atsakyti
dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 liepos 2007 - 15:02
QUOTE(heavytea @ 2007 07 13, 15:41)
office akropolio turėtų būt  4u.gif

taip yra, pirkau tik 1 lt brangiau ir pasirinkimas tikrai mazokas, bet man kaip pradziamokslei pakanka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 13, 16:26)
taip yra, pirkau tik 1 lt brangiau ir pasirinkimas tikrai mazokas, bet man kaip pradziamokslei pakanka  lotuliukas.gif

na, apie 30 spalvų, o ir blizgančio yra. ne taip ir blogai :>
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 13, 16:36)
na, apie 30 spalvų, o ir blizgančio yra. ne taip ir blogai :>

na taip
as buvau sia savaite (berods doh.gif ) tai
30 tikrai nebuvo, gal jau ispirko, b lizgancio tai buvo - nusipirkau 2 blizgius

ir dar pirksiu kol kitos neispirko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 13, 16:46)
na taip
as buvau sia savaite (berods doh.gif ) tai
30 tikrai nebuvo, gal jau ispirko, b lizgancio tai buvo - nusipirkau 2 blizgius

ir dar pirksiu kol kitos neispirko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

aš, rodos, sekmadienį buvau. ir nemažai buvo..
Atsakyti
merginos grazus jusu darbeliai.. noreciau pabandyti bet nemanau, kad pavyks.. gal kada kai susikaupsiu..
turiu klausimeli.. sumasciau MB padaryti tokia ale knygute bet is molio arba modelino, is molio zinau kad gaunasi, o va is modelino kaip? ar pavyktu " puslapiuose raides parasyti " g.gif aciukas
Atsakyti
na turetu pavykti smile.gif
nagi tas modelinas kaip plastelinas, su kokiu astru daiktu, ar net adata galetum raideles israsyti smile.gif
o tu susikaup ir pabandyk smile.gif
pamatysi kaip viskas pavyks ir patiks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 07 14, 19:50)
merginos grazus jusu darbeliai.. noreciau pabandyti bet nemanau, kad pavyks.. gal kada kai susikaupsiu..
turiu klausimeli.. sumasciau MB padaryti tokia ale knygute bet is molio arba modelino, is molio zinau kad gaunasi, o va is modelino kaip? ar pavyktu " puslapiuose raides parasyti " g.gif aciukas

modelinas, kogero, turi daugiau galimybiu nei molis,-jame ne tik ishraizhyt gali, bet ir atspausdinta teksta perkelt (buvo rasyta anksciau kaip), uzhdekupazhint ant virsaus teksta, uzhrashyt ranka ir tt ir tp mirksiukas.gif
Atsakyti
kad patiks labiausiai ir bijau, nes uzsikreciau nerimu, vaseliu is ranku nepaleidziu, po to pamaciau viena grazu molini dalykeli ir sove ideja del tos knygutes, prisirinksiu info o tad akad jau griebsiu thumbup.gif

dar karta aciu ir saldziu sapnu 4u.gif
Atsakyti
dekui uz idejas, ir patarimus wub.gif
Atsakyti