Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

smagu kaip wub.gif tik išpjaustyti neina, kaip ir sakei verysad.gif bandysiu keptus raižyti, vis vien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 13:59)
smagu kaip wub.gif tik išpjaustyti neina, kaip ir sakei verysad.gif bandysiu keptus raižyti, vis vien mirksiukas.gif

nu va, reiškia gerą nuojautą turiu blush2.gif ax.gif Labai įdomu, kas gausis biggrin.gif Aišku, iškeptą raužyti bus sunkoka, bet gal visai gerai pavyks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 06 04, 14:16)
nu va, reiškia gerą nuojautą turiu blush2.gif  ax.gif Labai įdomu, kas gausis biggrin.gif Aišku, iškeptą raužyti bus sunkoka, bet gal visai gerai pavyks bigsmile.gif

kokią nuojautą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 14:40)
kokią nuojautą? blink.gif

nu tokią, kad išpjaustyt bus sunku tongue.gif Kai susitikę buvom ir kalbėjom mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
o aš jau pagalvojau, kad apie mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 14:54)
o aš jau pagalvojau, kad apie mane doh.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif nu dar gražiau biggrin.gif
Atsakyti
o ką? aš gi vos pasirodau modelino temoj, priremi prie sienos, ir klausi - darai? lotuliukas.gif tai ir pagalvojau - gal ką nors manyje įžvelgei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 15:01)
o ką? aš gi vos pasirodau modelino temoj, priremi prie sienos, ir klausi - darai? lotuliukas.gif tai ir pagalvojau - gal ką nors manyje įžvelgei lotuliukas.gif

nu tai remiu prie sienos todėl, kad jau nežinau kiek laiko žadi daryt ir nedarai nieko liezuvis.gif
Atsakyti
jau valandą darau karoliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 15:07)
jau valandą darau karoliukus ax.gif

tai kiek tu ten jų darai? bigsmile.gif
Atsakyti
esamu momentu 65 ax.gif

dar tokį ant kaklo padariau, bet nalabai patenkinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 15:13)
esamu momentu 65 ax.gif