Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 09:20)
, nes kam tada išvis būt kartu, jei lauki, kol jis tave išdurs  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

na taip, bet geriau būti pasiruošusiai, nei naiviai mirksiukas.gif 1 vyrą pati priveždavau iki meilužės darbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras ar ne lotuliukas.gif bet dabartiniu vis vien tikiu, nes kitaip koks gyvenimas būtų-pilnas įtarinėjimų...net tikiu...kad man ištikimas iki šiol lotuliukas.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 06 01, 10:40)
na taip, bet geriau būti pasiruošusiai, nei naiviai mirksiukas.gif 1 vyrą pati priveždavau iki meilužės darbo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif geras ar ne lotuliukas.gif bet dabartiniu vis vien tikiu, nes kitaip koks gyvenimas būtų-pilnas įtarinėjimų...net tikiu...kad man ištikimas iki šiol lotuliukas.gif  blush2.gif

nu tikrai geras blink.gif
nu aš tai manau taip - jei nėr pagrindo, tai kam tie įtarinėjimai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 09:44)
nu tikrai geras  blink.gif
nu aš tai manau taip - jei nėr pagrindo, tai kam tie įtarinėjimai...  ax.gif

pažįstu 1 porą, kur ji (bent jau jis taip sako) vos ne apatines kelnaites jo tikrina doh.gif blink.gif
neįsivaizduoju tokio gyvenimo...
o dar ne temą, atsiprašau, bet irgi labai geras bajeris:lotuliukas: sm skaičiau, kaip tikrina vyrus-tipo įmerki į vandenį jo.... ir regis jei iškyla-tai kaltas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va čia tai lygelis lotuliukas.gif prisižvengaiu nereliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 01 birželio 2007 - 09:54
QUOTE(rupestelis @ 2007 06 01, 10:48)
pažįstu 1 porą, kur ji (bent jau jis taip sako) vos ne apatines kelnaites jo tikrina doh.gif  blink.gif
neįsivaizduoju tokio gyvenimo...

nu čia jau umn.gif reik turėt... Aš ir nelabai įsivaizduoju, kad galėčiau taip... Ir vyras kaip mane tokią pakęstų nelabai numau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 09:55)
nu čia jau umn.gif reik turėt... Aš ir nelabai įsivaizduoju, kad galėčiau taip... Ir vyras kaip mane tokią pakęstų nelabai numau...  blink.gif

na...jei matyt panašūs...jis jai uždraudė su manim bendraut doh.gif blink.gif tai ji net į mano skambutį neatsiliepė doh.gif išprotėję ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 14:11)
sakiau, kad vyrai-gyvuliai.mano kitą draugę vyras sumušė nėščią, nes ji jam buvo nebepatraukli doh.gif  blink.gif stora doh.gif  blink.gif kai atgavo formas, vėl atsirado doh.gif  blink.gif ji jam atleido... doh.gif  blink.gif

Na bet jinai ATLEIDO blink.gif Vadinasi vienas kito verti... Moterys irgi gyvatės geros, kartais dar blogesnės..... O kartais tiesiog neatskiria bailio nuo vyro, kartais meilė akla būna... Kartais moterys nepakankamai save gerbia.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 06 01, 10:58)
na...jei matyt panašūs...jis jai uždraudė su manim bendraut doh.gif  blink.gif tai ji net į mano skambutį neatsiliepė doh.gif išprotėję ar ne?

fool.gif Čia kaip sako liaudis "Atitiko kirvis kotą" arba "Du batai - pora"....
Bepročiai mano akimis žiūrint... Nu nesuprantu tokių žmonių..
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16)
Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita.
Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine?

labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu

skaudu schmoll.gif banaliai skamba,bet geriau isgyvent dabar nei vaikas didesnis bus schmoll.gif o tada butu dar skaudziau isgyventumet abu schmoll.gif stiprybes rolleyes.gif
Atsakyti
Toks ten ir vyras, kad besilaukiančią palieka tongue.gif tiesiog bėga nuo atsakomybės, o apie meilę ir jausmus nebegalvoja. Manai, kad su kita bus kitaip. Yra vyrų kategorija kurie linkę lakstyti paskui naujesnius sijonus ir tai nieko nepadarysi, tik blogai ,kad moterys per vėlai supranta su kuo bando susieti gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 21, 17:05)
O kada palikt? Šiuo atveju jūs jam ne paskutinė ir tiek.

Palikti tada kai dar vaiku neprisidirba ,manau ir taip visiems aisku,o nemetit ju po visa pasauli,tai su viena tai su kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 11, 20:00)
Toks ten ir vyras, kad besilaukiančią palieka tongue.gif tiesiog bėga nuo atsakomybės, o apie meilę ir jausmus nebegalvoja. Manai, kad su kita bus kitaip. Yra vyrų kategorija kurie linkę lakstyti paskui naujesnius sijonus ir tai nieko nepadarysi, tik blogai ,kad moterys per vėlai supranta su kuo bando susieti gyvenimą.

drinks_cheers.gif gryna tiesa, kartais per vėlai pamato ar tiesiog anksčiau nenori matyti ką renkasi į vyrus ax.gif ne visi tokie toli gražu, bet tokių gaidžių irgi daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16)
Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita.
Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine?

labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu

paprasciausiai jis paliko tada kai maziausiai buvo prisirises prie vaiko...nepyk,bet nestumas nevisus vyrus "padaro" tevais,maniskis pasijuto teciu tik daugmaz kai teko mazium pasirupinti biggrin.gif
Atsakyti