Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

aš pagimdžiusi ir visas slaugutes šokoladais apdalinau - manim super rūpinosi. ypač tokia moteris, kuri už maistą atsako. labai suvargusi jai atrodžiau, tai vis pylė ir pylė sriubos ax.gif
o akušerei net kelis kartus gėlių dovanojau (gulėjau savaitę) - puikiai rūpinosi, tai kažkaip savaime norėjosi atsidėkoti.
Atsakyti
O gal kas zinot kokia dabar yra stafke uz gimdyma? smile.gif ir ar akuserei reikia duoti ar kaip? ax.gif
Atsakyti
Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas - SAUGUMAS tiek mamai, tiek vaikeliui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes esu ne Kauniete.Noriu gimdyt kmu.As nebenoriu lankytis pas savo miestelio gyd.o noriu kad iki gimdymo pabaigos mane priziuretu kauno madikai ka ma daryt akip man poas juos patekt?Gal kam taip buvo. verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 09 27, 20:52)
Sveikutes esu ne Kauniete.Noriu gimdyt kmu.As nebenoriu lankytis pas savo miestelio gyd.o noriu kad iki gimdymo pabaigos mane priziuretu kauno madikai ka ma daryt akip man poas juos patekt?Gal kam taip buvo. verysad.gif  g.gif

manau, kad pasiskambink kuriam nors, na, cia rekomendaciju prisiskaityt gali sociai, ir tiesiai pasakyk, kad nori gimdyti KMUK, nors esi ne kauniete. Itariu, kad reiks siuntimo is savo miesto, nors gal ir ne smile.gif
Atsakyti
siuntimo į kmuk visada reikia. bet jį gali ir šeimos gyd. parašyti, nebūtinai ginekologas.
Atsakyti
Aš pasirinkau KMUK ir pasirodo, tai buvo lemtingas pasirinkimas geraja prasme. Visai netikėtai mano puikus neštumas baigėsi tuom, kad reikėjo skubiai operuoti. Taigi pasirinkdama gimdymą Klinikose gal būt išgelbėjau savo mažiuko gyvybę.
Daug kas mane atkalbinėjo, atseit Klinikose konvejeris. Gal būt. Gimdyvių buvo prigrūstos visos palatos. Bet tiek žmogiškos šilumos ir dėmesio tikrai nesitikėjau. Personalas SUPER thumbup.gif Ypač didelė padėka akušerei Audrai.
Atsakyti
Man tai gal vienas argumentas ne KMUK gimdyti tai, kad kituose mažesniuose gimdymo namuose mažiau žmonių, gal būt yra kiek ramiau dėl to. Bet kiekviena susidėliojam savo prioritetus. Mano prioritetai pirmiausia buvo saugumo jausmas, kompetetingi gydytojai ir aparatūra. O kai visą tai ten gali gauti, tada ir šalutiniai pliusiukai kaip graži aplinka, malonios seselės įtakoja. Nors tiesa pasakius, pirmą kartą renkantis tiesiog likimas į klinikas nuvedė pas superinį daktarą. Gal būt, jei nebūtų susiklostę tokios aplinkybės, gal būčiau kitur gimdžiusi ir džiaugusis tais gimdymo namais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 28 rugsėjo 2006 - 12:17
Aš irgi abu kartus gimdžiau klinikose,dabar laukiuosi trečio ir gimdysiu tik ten,nes negali numanyti kaip pasisuks gimdymo eiga ar viskas po jo kam dar paskui reikia,kad tave iš vienų GM vežtų kitur.Ir gimdysiu visai ne dėl gražios aplinkos,nes kai prieš 6 metus gimdžiau ten dar gimdyklos nebuvo sutvarkytos,tai dar būsiu ir maloniai nustebinta. thumbup.gif
Papildyta:
Tite-->gal gali parašyt kas ten geriau mokamose palatose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulione @ 2006 10 01, 20:28)
Aš irgi abu kartus gimdžiau klinikose,dabar laukiuosi trečio ir gimdysiu tik ten,nes negali numanyti kaip pasisuks gimdymo eiga ar viskas po jo kam dar paskui reikia,kad tave iš vienų GM vežtų kitur.Ir gimdysiu visai ne dėl gražios aplinkos,nes kai prieš 6 metus gimdžiau ten dar gimdyklos nebuvo sutvarkytos,tai dar būsiu ir maloniai nustebinta. thumbup.gif
Papildyta:
Tite-->gal gali parašyt kas ten geriau mokamose palatose? 4u.gif

la smile.gif

nors ne manes klausei, bet ikisiu trigrasi, nes vakar dar karta apsiziurejau 4u.gif
mokama palata (para 80 Lt) yra suremontuota kaip vidutinio viesbutuko kambarys - lova (su nauja patalyne, ne taip kaip kitur, buvau ir ten smile.gif, vystymo stalas, iskleidziamas miegamas fotelis, tual. staliukas, saldytuvas, telikas, mikrobange. Taip pat tau priklauso higienos kambariukas - duso kabina, tulikas, kriaukle, gal veidrodis? nedaziurejau blush2.gif oooo... dabar prisiminiau, kaip pirma pagimdziusi (irgi gulejau KMUK vienuteje, bet tada dar jos buvo nerestauruotos) vakare, kai jau maza tikimybe, kad kas ieis, lipau ant kedes pasiziureti, kaip cia as po visu tu pilvo tampymu atrodau lotuliukas.gif nu tustybiu tustybe, pritariu, bet juk taip moteriska bigsmile.gif

o telikas man simtas metu nereikalingas, nors is kitos puses, kaip akusere sako, atvaziuoja vyras, kol vaikiukas ir tu miegi, vyras gulineja ant to fotelio, tyliai telika ziuri, tokia mini namu aplinka wink.gif

beje, vakar po savaitgalio atsilaisvino tik viena is 10 vienuciu (ne visos jos taip suremontuotos, kaip supratau, bet patikekit, vienute yra ziauriai geras daiktas thumbup.gif ) vien del ramybes. zodziu ziauriai daug gimdanciu ir daug ramybes norinciu 4u.gif tikekimes, kad ir mums vieteles uzteks verysad.gif
Atsakyti
Visus vienutės privalumus beveik ir aprašė. Man labiausiai patiko, kad gali vyras ar kas nors iš artimųjų ligti per visą naktį. Net patalynė yra papildoma. Labai jaukų, viskas vietoje, dušo kambariukas, virdulys, šaldytuvas, mikrobanginė, televizorius. O didžiausias privalumas esi viena su savo leliumi, ir jokie svetimi žmonės nesisukioja aplinkui.
O mums televizorius labai buvo reikalingas. Musų mažiukas buvo labai ramus daug miegojo. Tai mes su vyru suvirte lovose teliką spoksojome, nes gimdžiau per Mindaugo karunavimo laisvas dienas. Labai džiaugiuosi, kad gavau šią palatą, namo grįžau kaip iš sanatorijos.
Visoms besiruošiančioms gimdyti linkiu sekmės.
Atsakyti
Ciurka ir Tite labai ačiū 4u.gif turėsiu apie ką pamastyti,kol ateis laikas,nes gimdyti kaip ir per Velykas doh.gif
Atsakyti