QUOTE(burbulione @ 2006 10 01, 20:28)
Aš irgi abu kartus gimdžiau klinikose,dabar laukiuosi trečio ir gimdysiu tik ten,nes negali numanyti kaip pasisuks gimdymo eiga ar viskas po jo kam dar paskui reikia,kad tave iš vienų GM vežtų kitur.Ir gimdysiu visai ne dėl gražios aplinkos,nes kai prieš 6 metus gimdžiau ten dar gimdyklos nebuvo sutvarkytos,tai dar būsiu ir maloniai nustebinta.
Papildyta:
Tite-->gal gali parašyt kas ten geriau mokamose palatose?
la
nors ne manes klausei, bet ikisiu trigrasi, nes vakar dar karta apsiziurejau
mokama palata (para 80 Lt) yra suremontuota kaip vidutinio viesbutuko kambarys - lova (su nauja patalyne, ne taip kaip kitur, buvau ir ten

, vystymo stalas, iskleidziamas miegamas fotelis, tual. staliukas, saldytuvas, telikas, mikrobange. Taip pat tau priklauso higienos kambariukas - duso kabina, tulikas, kriaukle, gal veidrodis? nedaziurejau

oooo... dabar prisiminiau, kaip pirma pagimdziusi (irgi gulejau KMUK vienuteje, bet tada dar jos buvo nerestauruotos) vakare, kai jau maza tikimybe, kad kas ieis, lipau ant kedes pasiziureti, kaip cia as po visu tu pilvo tampymu atrodau

nu tustybiu tustybe, pritariu, bet juk taip moteriska
o telikas man simtas metu nereikalingas, nors is kitos puses, kaip akusere sako, atvaziuoja vyras, kol vaikiukas ir tu miegi, vyras gulineja ant to fotelio, tyliai telika ziuri, tokia mini namu aplinka
beje, vakar po savaitgalio atsilaisvino tik viena is 10 vienuciu (ne visos jos taip suremontuotos, kaip supratau, bet patikekit, vienute yra ziauriai geras daiktas

) vien del ramybes. zodziu ziauriai daug gimdanciu ir daug ramybes norinciu

tikekimes, kad ir mums vieteles uzteks