QUOTE(Nikkita @ 2008 02 08, 19:36)

Papildyta:
tikrai nedrįsčiau ginčytis, kad jums taip nenutiko. Jei rašote, vadinasi, tai išgyvenote. Nenoriu sutikti tik su teiginiu, kad visi kmuk daktarai laukia kyšio, o be jo rizikuos vaiko gyvybe.
Viena problema, su kuria tikriausiai visose įstaigose susiduriama, tai kad daktarai mažai aiškina pacientams padėtį. Pacientai nebūtinai gerai apsišvietę medicinoje, susidaro blogą nuomonę, nes jiems niekas atsakingai neišaiškina, kas kaip dėl ko ir kada bus daroma. Taip gimsta požiūris, kad be kyšio nei iš vietos.
Mano pirmas susitikimas su daktaru, pas kurį gimdžiau abu vaikus (T.Biržiečiu) buvo visiškai priešingas. Pas jį patekau labai atsitiktinai, kad parašytų atsakymą šeimos daktarei. Jis nei atsakingas, nei prižiūrintis mano ligą daktaras buvo. Gaunant išrašą jis man tiek daug informacijos suteikė, kiek aš nebuvau per visus tuos nėštumo mėnesius gavusi iš savo ginekologės. Taip kad tikrai yra tų auksinių daktarų klinikose

Su gydytojais kaip matau KMUK viskas gerai, o kaip su akušerėm? Nelabai radau apie jas.