Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Svajos" darželis-mokykla

QUOTE(Irute @ 2012 05 03, 11:41)
Nevesciau ten, po 4 klasiu galvos skausmas kur eiti toliau. ir dazniausiai visi vaikai eina i skirtingas mokyklas. ir dar jei sesute jau eis i 5 klase o broliukas dar tarkim 1, tai kaip jiems buti vienoj vietoj? kaip tik daugiau lakstymo tevams, vezioti po skirtingas mokyklas. vietos grupeje mazai, po 25 vaikus kambary, miegamojo nera, vaikam kas su alergija ar astma katastrofa. tas pats klasese. jei suserga namu mokymo nera kaip tarkim didelese mokyklose. susilauze vaikas koja negali 2 menesius vaikscioti i mokykla, tai didelej mokykloj pas vaika eis mokytojai, mokys namie.

as taip suprantu, kad Jus metus palanket "Prie ilankos", o i mokykla nebeinat... g.gif labai butu idomu suzinoti kodel. Kas atsitiko?
As labai dziaugiuos, kad mano dukra lanko sia mokykla, be galo nuostabus poziuris i vaikus, juos ugdo, nuolat uzsiima, ivairios ekskursijos, isvykos ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 26 gegužės 2012 - 18:23
mes ir metu ten paistverem. isejom po 2 menesiu buvimo ten.
o i mokykla eisim i lazdynu vidurine, salia musu namu.
mum ten labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2012 05 26, 22:49)
mes ir metu ten paistverem. isejom po 2 menesiu buvimo ten.
o i mokykla eisim i lazdynu vidurine, salia musu namu.
mum ten labiau patiko.

tai o gal galetumet parasyt kas KONKRECIAI nepatiko. Ar aukletojos, ar vaikas prie grupes nepritapo?
Lazdynu vidurine -eiline mokykla eiliniam vaikui.
Tie kas nori geresnes ateities savo vaikui, tie renkasi kitus kelius 4u.gif Pati Klaipedoj baigiau pirma mieste gimnazija. Buvo be proto sunku, bet vertejo, gyvenimas reikalauja - kiek idesi, tiek ir gausi. Tai buvo geras startas ir universitetui, ir stazuotem ir geram darbui 4u.gif
Atsakyti
Jeigu vaikas nores mokytis, tai mokysis ir eilinej mokykloj. man Svajoj nepatiko viskas. todel ir is ten isejom. kaip cia jau kazkas rase, kad darzelis isgirtas, tai mokykla tokia pat tiesiog isgirta. o kitose mokyklose pedagogai dirba, bet nesigiria. tai dar nereiskia, kad jie kvailesni:)
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2012 05 27, 18:35)
Jeigu vaikas nores mokytis, tai mokysis ir eilinej mokykloj. man Svajoj nepatiko viskas. todel ir is ten isejom. kaip cia jau kazkas rase, kad darzelis isgirtas, tai mokykla tokia pat tiesiog isgirta. o kitose mokyklose pedagogai dirba, bet nesigiria. tai dar nereiskia, kad jie kvailesni:)

Aisku. Sekmes moksluose.
Tame ir problema, kad daznai vaikai nenori mokytis, ypac uzsienio kalbu... o cia mokinasi, be to, is kart lietuviu ir angllu.
Man ne vien mokslai rupi. Turedama 3 vaikus neistengiu visur sulakstyt ir suspet. O jie nuolat organizuoja ekskursijas. Vien per si menesi buvo duonos kombinate, pieno kombinate, zooparke Kaune, planetariume. Ir tai organizuoja mokykla tevams nedalyvaujant. Nesu girdejus, kad kitos mokyklos pirmokus veztu taip toli ir dar be tevu pagalbos.
Pasiskaitykit savo zinute, kur naudojat tokius zodzius "siabas", "kosmaras"... reikia pozityvaus poziurio i gyvenima.
Atsakyti
ot, geras. as net nesiruosiu skaityti savo ankstensiu zinuciu ir tuo labiau ieskoti ten kazkokiu zodziu.
ir is kur jus galit zinoti, kaip as ziuriu i gyvenima:)???
tame ir esme, kad ir kitos mokyklos veza, ir organizuoja, ir daro. tik nesigiria ir nerodo cia kaip kazka tokio.
sakau isgirtas darzelis ir mokykla.
bet jei zmonem ten patinka- prasom, niekas gi nedraudzia.
o kaip jus sakot, gal nenores mokytis, tai ir Svajoj kiek zinau vaiku, kurie nenori mokytis.
cia diskusija be tikslo. kiekvienas eina ten, kur jam geriau.
mum sakau nepatiko.
mes kai ten ejom, man taip isgyre, as taip dziaugiausi, kad mes ten pakliuvom, o po to paziurejau, patylesiu. nesigailiu, kad isejom is ten.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2012 05 30, 14:43)
ot, geras. as net nesiruosiu skaityti savo ankstensiu zinuciu ir tuo labiau ieskoti ten kazkokiu zodziu.
ir is kur jus galit zinoti, kaip as ziuriu i gyvenima:)???
tame ir esme, kad ir kitos mokyklos veza, ir organizuoja, ir daro. tik nesigiria ir nerodo cia kaip kazka tokio.
sakau isgirtas darzelis ir mokykla.
bet jei zmonem ten patinka- prasom, niekas gi nedraudzia.
o kaip jus sakot, gal nenores mokytis, tai ir Svajoj kiek zinau vaiku, kurie nenori mokytis.
cia diskusija be tikslo. kiekvienas eina ten, kur jam geriau.
mum sakau nepatiko.
mes kai ten ejom, man taip isgyre, as taip dziaugiausi, kad mes ten pakliuvom, o po to paziurejau, patylesiu. nesigailiu, kad isejom is ten.

Papasakokyt placiau, prasau kas nepatiko?? Mes pradejom lankyti darzeli. Man irgi isgyre darzeli, labai sunkiai ten pakliuvom, galvojau bus labai gerai. Bet is tikruju ten tragedija, aukletojos, maistas, kiemas ir t.t
Atsakyti
QUOTE(naturli @ 2012 09 05, 16:27)
Papasakokyt placiau, prasau kas nepatiko?? Mes pradejom lankyti darzeli. Man irgi isgyre darzeli, labai sunkiai ten pakliuvom, galvojau bus labai gerai. Bet is tikruju ten tragedija, aukletojos, maistas, kiemas ir t.t

Maistas kaip maistas, visi darzeliai taip maitina. Mano vidurinioji lanko kita darzeli, nes i Svaja nepatekom... TAi Svajos maistas tikrai skanesnis. Niekad darzelyje nemaitins kaip namie, reikia truputeli reikalavimus mazint.
O kas kieme Jums nepatinka? Grazu, zalia, net ir esant prastam orui - ramu ir ner jokio vejo.
Taip suprantu, kad Jus dabar pas Kristina ir Ala lankot... Tai Kristina - viena geriausiu aukletoju siame darzelyje, o Ala - prasciausia bigsmile.gif Mano antroke iki siol su siluma ir meile prisimena apie Kristina.
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 05 27, 08:00)
tai o gal galetumet parasyt kas KONKRECIAI nepatiko. Ar aukletojos, ar vaikas prie grupes nepritapo?
Lazdynu vidurine -eiline mokykla eiliniam vaikui.
Tie kas nori geresnes ateities savo vaikui, tie renkasi kitus kelius 4u.gif Pati Klaipedoj baigiau pirma mieste gimnazija. Buvo be proto sunku, bet vertejo, gyvenimas reikalauja - kiek idesi, tiek ir gausi. Tai buvo geras startas ir universitetui, ir stazuotem ir geram darbui  4u.gif

O jus skaitot,kad "Svaja" cia neeilinis darz.-mokykla..... ir ten eina neeiliniai vaikai????? Tikrai aplinka ten man patiko...Ligtai maistas vaikam patiko... Bet atsakingumo uz vaikus jokio... Mano vaikas pres 3 metus pradejo vaiksiot i pirma klase. rugsejo viduri mes nespejom iskart po pamoku pasiimti vaika is mokyklos ir vyras atvaziavo pasiimti vaika biski veliau. Uzeina i prailginta grupe vaiko nera,klausia kur jis mokytoja sako,kad vaikas isejo i tualeta pres 15min. ir dar negrizo. Gerai vyras nuejo i tual. vaiko nerado.Ateina i klase sako tai kur vaikas(o dar vaikai padejo-sako kazkas atejo ir pasieme ji!!!) Vyras soke skambina man,skambina tevams, bet niekas nebuvo darzeli.trumpiau tarent rado jis vaika presmokyklenei grupei.Bet mokytoja net nesusirupino kad vaiko tiek ilagai nera. O dar ir vyrui pasake, kad mes neparasem sutikima, kad vaiksiuosim i prailginta grupe ir del to neatsakom uz ta vaika??? Man buvo sokas. Gerai pravaziavom! Antroi klasei.... Vaikas visomet vaziavo namo su vienu klasioku su teveliu(mes taip buvom sisitarus) ir klases mokytoja.Viena diena laukiu vaika namo o jis vis negrista. paskambinau klasioko teveliui, tas sake ,kad nedasilaukia mano vaiko labai skubejo ir be jo isvaziavo.... O tas isejo paziurejo,kad masinos nera apsisuko ir pesciom is Lazdinu i Seskine nuejo!!!!!!(as to dar nezinojau) As skambinu i prailginta klase mokytojai-jinai sako,kad klasei nera ir lauke irgi jo nesimato. Atvaziavo senelis i mokykla visa pastata apziurejo, i kiek viena klase uzejo skambina sako NERA. Pas mane PANIKA.Klases mokytojai dasiskambinti negaliu isjungtas tel. Senelis su vyru su masina vaziavo ziureti, o as su anita pesciom. Sutikom prie sportimos. Aciu devui, kad susigaude kaip daeti .... Bet nei ta diena niekas net nepaskambino suzinot ar atsirado vaikas,nei kita diena niekas nieko nesake. Nors tada pradinei klasei reikejo rasyti sutikima jeigu mes norim ,kad vaikas eitu namo vienas. MES NIEKO NEBUVOM PARASES!!! Jau tada pirmus metus pradejo vaiksiot ir mano mazoji. Cia irgi buvo idomumu. Kai per susirinkima grupei pasake,kad vaiku grupei 28 ar 26(jau nelabai atsimenu tegul buna 26) , o vietu miegui 24,bet jus nesijaudinkit jusu vaikai vistiek kur nors megos..... Tai baigem mes 2 klase ir nuejom pasiimti dokumentus, kad musu vaikai iseina i kita darzeli ir mokykla,tai mokytoja nors paklause kodel. O direktore iskart tiesiai i akis ,kad mes is ju pinigus atimenejom kai atsisakom ju paslaugu!?!?!? tai buvo paskutinis lasas. Dabar mes EILINIAI MOKYKLOJ. Mokom 3gubai maziau uz mokykla.Ekskursiju turim laaaaabai daug.Kol neparasem sutikima leisti vaikui vienam grizti namo,tai nepaledzia kol neateis tevai.Daaaaug nemokamu bureliu. Vasara nemokama vasaros stovikla(tik uz maista reikia moketi)su ekskursijomis ir t.t. Mes labai patenkinti! bigsmile.gif
Atsakyti
Sutinku pilnai, ir nesistebiu kad jums taip gavosi.
ir mum buvo "bajeris".
ateinu savo vaika pasiimti, o ji laksto dar su 2 mergaitem. aukletojos klausiu o tos mergaites is musu grupes. ne sako, is kitos o sita su dzinsiniu svarkeliu (ir parodo i mano vaika) is musu grupes.
Zmones pagalvokit, ji net nezinojo kad sito vaiko mama as!!!
as pirma juokiausi labai, o po to man pasidare labai liudna.
gaunasi, jie net nezino kas koki vaika pasiima...
del maisto, mes pries tai lankem darzeli "Giraite" maistas buvo daug geresnis.
dabar mano vaikas lanko lazdynu vidurine- eline mokykla- mes labai patenkinti. desto superiniai mokytojai; vaikai tikrai priziureti, veikia nemokama prailginta grupe.
vakar nespejau is karto po pamoku pasiimti ateinu, vaikai klasej, pamokas ruosia, zaidzia.
ekskursiju kaip girdejau sioje mokykloje labai labai daug.
ir jokiu tau rinkliavu (uz stoga, uz kelia, neaisku uz ka...). tik uz pietus, pratybas kaip ir visur.
vienu zodziu, sakau, kiekvienam savo, gali patikti, gali ne, bet as savo nuomone pasakiau.
p.s. mano pazistamos vaikas 2 metus rubus palikdavo sandely (nes spinteles nezuteko).
p.s. o kad grupej 24 vietos miegui o vaiku yra daugiau,tai gi suserga labai gret, vat tau ir lova:))) o kad ant svetimos, bajka, ir taip tiks, ar ne?smile.gif))
Atsakyti
Keisti jus kažkokie, na jei nelankote ir jums nepatinka, tai kam blogai atsiliepti apie įstaiga? Kaip senos bobos (atsiprašant) pliotkinat)) Kas liečia vaikų - kas savuosius prisižiūri ir taip pat auklėja be pačios mokyklos/darželio, tu vaikai ir elgiasi atitinkamai, ir jokių bajerių su jais neatsitinka.)
Atsakyti
QUOTE(crazychizh @ 2012 10 01, 18:28)
Keisti jus kažkokie, na jei nelankote ir jums nepatinka, tai kam blogai atsiliepti apie įstaiga? Kaip senos bobos (atsiprašant) pliotkinat)) Kas liečia vaikų - kas savuosius prisižiūri ir taip pat auklėja be pačios mokyklos/darželio, tu vaikai ir elgiasi atitinkamai, ir jokių bajerių su jais neatsitinka.)

thumbup.gif
as net neisivaizduoju, kad mano vaikai kazkur sugalvotu patys eiti. As is ryto visada susakau instrukcijas - kas kada ir is kur paims, be to, gi turi telefona, jei kas neaisku, visada susisiekiam.
Ot mamyte bajerius megsta - pinigu uz prailginta nemoket, o kad atsakomybe prisiimtu biggrin.gif taip siame pasaulyje nebuna.
Eiline mokykla - eiliniams, o as nenoriu but eiline, pati baigiau labai stipria Klaipedos m. gimnazija, ir tikrai, buvo visokiu dalyku, bet jau parenge taip, kad istojau ten, kur sirdele geidzia. Ziurint kokie tie Jusu lukesciai, ar is mokyklos reikalaujama jauki aplinka ir jokiu namu darbu, kur mokytojos net vyresniose klasese leidzia sau "pabimbinet"... ar ziniu, bet i kitus dalykus jau tada ziurima nuolankiau... As rinkausi ir rinksiuos antra varianta.
Siaip gramatines klaidos mamyciu zinutese daug ka pasako, tad ner ko stebetis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 11 spalio 2012 - 14:23