Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Želmenėlis"

sveikos mamytes,as niekaip nerandu atsiliepimu apie l/d "Želmenelis",o mums taip reikia suzinot apie ji!nuo rugsejo noretume jau eit pas vaikus ir atrodo,kad jei nunesim dovanele vedejai tai priims,bet ar verta nest!?mes apie ji zinom tik tiek ,kad jis mums arciausiai namu doh.gif ! o taip buvom nuejusios,tai vedeja visada labai skuba ir negali nieko pasakyt apie darzeli.as noreciau daugiau pavaiksciot po vieta,kur zadu savo dukryte palikt visai dienai,noreciau gal net su aukletoja susipazint,juk vistiek vedeja zino kuri aukletoja nuo rugsejo ziures pacius maziausius,o gal mano norai per dideli blink.gif?
Atsakyti
Siek tiek yra sioja temoj lopselis Kaune, parekomenduokit, aisku daug skaityti , taciau tikrai verta smile.gif
Atsakyti
aciu,ENIGMA,ta tema jau tikrai visa perskaiciau,bet kiek randu apie l/d "ZELMENELIS" as pati ir rasius esu! sad.gif
noreciau suzinot kitu nuomone apie si vaiku lopsi! biggrin.gif
Atsakyti
Kikkaa,tai gal mes kaimynes biggrin.gif,nes as irgi uzrasiau savo maze i Zelmeneli.Taip pat planuoju pradet nuo rugsejo 1d. tongue.gif
As apie ji irgi nieko daug nezinau,nes neseniai cia gyvenam.Taip ir neteko nieko girdet,bet kadangi visai arti namu,tai ir nuejau i ji.
Direktore pasiule ateit kada su vaiku pasivaikscio,pasizvalgyt.
Siaip buvau pas ja pora kartu,tai labai pabreze,kad pradejus lankyt vaikas jau moketu prasytis ant puoduko.Kol kas mes su pampersais blush-anim-cl.gif,na bet iki rudens turetume ismokt.
Atsakyti
gal tada kaimymes vajei thumbup.gif mes gyvemam devynauksti prie sauletekio.as irgi jau uzrasiau ejom su dovanele tai pasiule geguze ateit dar gal priims anksciau,jei neuzdarys darzo vasarai,man butu gerai anksciau negu rugseji.
del pampersu tai irgi labai pabreze,bet tikiuosi iseis ismokt,jau dabar po truputi mokomes.
Atsakyti
Mes tai dvylikaauksti prie Dvarcioniu. biggrin.gif
Tai musu zuikutes lankys ta pati darza. thumbup.gif Tavoji biski jaunesne,bet nedaug.
Dovaneliu tai nesiuliau ir turbut nesiulysiu.Nebent paskui,jeigu prireiktu. blink.gif
Atsakyti
a tai jus kaimynes tik is kitos darzo puses,vistiek gerai,va prisiminiau,kai uzsirasinejom i darza tai zurnale pries mus esat jus,nes atsimenu tavo mergytes varda.o dovaneles ir mes butume nenese,bet kai buvom nueje pirma karta tai vedeja nesileido i kalbas su mumis,o siaip tai mes nepraktikuojam to dalyko,o tetis musu tai is vis pries doh.gif ,kai suzinojo,kad reiks nesti tai atsisake net eiti kartu! ir vel likau viena,teko paciau suktis is padeties blush-anim-cl.gif !
Atsakyti
Taip lankom nuo rudens ,visai nieko .Vedėja gana maloni. Nežinau apie lopšelį ,bet su vyresnėliais auklėtojos dirba . Visiem vaikam yra įvairių būrelių , o galima lankyti ir kelis.Taip pat lankos maniškis ir pas logopedę jos čia kelios dirba. 4u.gif
Atsakyti
Šitas darželis man tiesiai pro langą matosi biggrin.gif
Kartais matau kaip mažiukai su auklėtoja mankštą lauke atlieka 4u.gif
Tik labai nepatinka, kad kartais iš šalia esančių mokyklų ateina paaugliai ir darželyje prie pavėsinės rūko. schmoll.gif (Aišku, jie tai daro kai nieko nėra aplink)
Bet pagalvojus jei vaikiukai pamatys tokį paauglių pavyzdį, ar patys nepabandys to daryti g.gif Juk jie viską mėgsta megdžioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 05 06, 22:07)
Šitas darželis man tiesiai pro langą matosi biggrin.gif
Kartais matau kaip mažiukai su auklėtoja mankštą lauke atlieka 4u.gif
Tik labai nepatinka, kad kartais iš šalia esančių mokyklų ateina paaugliai ir darželyje prie pavėsinės rūko.  schmoll.gif  (Aišku, jie tai daro kai nieko nėra aplink)
Bet pagalvojus jei vaikiukai pamatys tokį paauglių pavyzdį, ar patys nepabandys to daryti g.gif Juk jie viską mėgsta megdžioti g.gif


na taip ir as tame darzelyje tokius dalykus matau,savaitgalio vakarais net girti paaugliai ten paslampineja,vaizdas tikrai nekoks g.gif bet vat,kad turbut daugumoj darzeliu galima pamatyti toki vaizda g.gif
Atsakyti
Žmonės , gal kas dar ką nors žinot apir ši darželį ? g.gif
Atsakyti


Normalus darzelis,labai tvarkinga aplinka,gerai paruosiami vaikai mokyklai.Vaikai priziureti,ivairi veikla.Mano vaikams buvo pati geriausia aukletoja Nijole,tai tikrai puikus ,rupestingas zmogus.Aciu jai.
Atsakyti