Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Želmenėlis"

QUOTE(Bonce @ 2012 09 01, 12:46)
Man irgi buvo iskiles toks klausimas  smile.gif  Tai gavau ivairiu atsakymu, vieni nesa, kiti ne  ax.gif

Dar skaičiau, kad kitos mamos ir direktorei neša. Bet čia gal jau vyresnių vaikučių smile.gif
Atsakyti
Nuo rugsėjo pradėsime eiti į grupę "Rugelis". Gal kas lanko šią grupę ir galėtų ką papasakoti apie auklėtojas? 4u.gif
Atsakyti
Vis dėlto gavome vietą ir kitame darželyje, taigi šio atsisakėme. Tikiuosi bus geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Del geliu, mes nesdavom tiek kiek yra aukletoju ( 2, paskutiniais metais buvo 3) + auklyte. Del kysiu priimant - nezinau kaip dabar, bet kai ejau tartis del priemimo - nenesiau nieko direktorei. Gal situacija paveike, atsake darzelis i kuri turejo eiti mazoji ir reikejo staigiai susirasti kita, gal direktore suprato kaip skubu - bet nei zodzio, jokios uzuominos nebuvo, kad duok pinigeli, bus vieta. Taigi, pateko be jokiu kysiu, Darzeliu tikrai patenkinta. Aisku, dabar islenda visokiu nuansu - vaikas tiesiog ima kalbet,tikiuosi tai buvo vienetiniai atvejai - tai auklyte verte valgyt (siaip ji labai nevalgi,gal grieztesniu tonu pasake), tai uz kasos timptelejo (nepateisnu, nes is pasakojimo emociju suprantu , kad nemalonu buvo). Aisku, kalbant akis i aki su aukletojom ar auklyte - viskas buvo gerai, tik situacijos interpretacija. BET, reziumuojant- visada norejo eiti i darzeli, man patiko ju uzsimtumas, ivairove, ivairios temos, ju ispildymas. Puikiai paruose mokyklai. Pati ismoko skaityti, taip deliojom raides parduotuves, iskabose, bet as pati neturejau kantrybes mokinti - reziume, pries pirma klase pati skaito elementarias knygeles, tuo labai dziaugias. Vis klausia, kada eisim aplankyti darzelio.
Atsakyti
Tikrai šaunus darželis. Lankome nuo rugsėjo Giliukų grupę - tik patys geriausi atsiliepimai. Auklėtojos - nuostabios, atsidavusios, moka nuraminti, užimti vaikučius (kas labai svarbu pačiomis pirmomis savaitėmis). Nors manoji tikra mamyčiukė, bet problemų dėl lankymo visiškai nebuvo. Tiek auklėtojos, tiek šeimininkutė labai rūpestingos ir šiltos moterys. Jaučiuosi visiškai rami, kad mano vaiku bus tinkamai pasirūpinta.
Kiek teko kalbėti su mamomis iš Saulučių tai visiškai nepatenkintos auklėtojomis. Žirniukuose pusėtinai.
Organizuojamos šventės vaikučiams, dažnai spektakliukai būna. Daug darbelių daro.
Tad mamos, jeigu dar svarsot, tikrai rekomenduoju Želmenėlio darželį.
Bus labai gaila palikti šią lopšelio grupę.
Atsakyti
Labai smagu skaityti gražius atsiliepimus apie šį darželį.
Vaikai jį iki šiol vadina - "mūsų darželis". Labai šilti ir geri prisiminimai.
Puikus ne tik auklėtojų kolektyvas, bet ir darželio vadovė, kuri mano supratimo darželiu rūpinasi ne šiaip kaip darbo vieta, kaip įstaiga, o puoselėja kai gimtus namus.
Sėkmės visam kolektyvui! Tėvams supratimo, o vaikučiams gerų prisiminimų visam gyvenimui!
Atsakyti
Mano sūnus lanko SAULUTĖS smile.gif grupę - tik patys geriausi atsiliepimai apie auklėtoją Rasą, Zolę ir auklytę Nijolę. Jos labai rūpinasi ne tik mano sūnumi, bet ir visais grupėje esančiais vaikučiais. Išmoko daugybę naujų dalykų: sūnus išmoko pats vilktis, autis batukus, piešti. Kiekvieną dieną randame vis naujus darbelius. Auklėtojos vis papildo vaikų žaidimų kampelius, vis kažką naujo atnešą į grupę. Auklėtojos - nuostabios, atsidavusios savo darbui.
AČIŪ Jums auklėtojos smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif ir sėkmės toliau ugdant ir auklėjant mažąją kartą.
Atsakyti
Kaip žiūrite į tokį auklėtojų pasiūlymą pirkti vaikams lovytes už tėvų pinigus. Nejau darželis neturi pinigų svarbiausiems dalykams.
Atsakyti
QUOTE(Kristinaa2012 @ 2014 04 19, 07:05)
Kaip žiūrite į tokį auklėtojų pasiūlymą pirkti vaikams lovytes už tėvų pinigus. Nejau darželis neturi pinigų svarbiausiems dalykams.


Čia nėra auklėtojos pasiūlymas. Galima sakyti, kad tai kaip ir tradicija, darželio lėšomis ir tėvelių 2% lėšomis grupėje atliekamas kapitalinis remontas, bet tų pinigėlių nėra taip labai daug ir viskam nepakanka. Tėvų lėšomis perkamos lovos vaikams, mes dar pirkome ir kilimą žaidimams, ir zaliuzes langams.
Jeigu kyla klausimų dėl darželio gaunamų lėšų panaudojimo skaidrumo - visada galite kreiptis į direktorę. Ji visada ruošia ataskaitas ir porą kartų per metus pateikia tėvams.
Deja, miesto valdžiai darželio remontas (tiek vidaus, tiek lauko) visiškai nei motais, skiriamos lėšos būna niekingai mažos.
Aišku būtų smagu jeigu tėvams nereiktų islaidauti tokiems dalykams, bet juk mes patys norime, kad vaikai turėtų kur patogiai miegoti, kad maistas būtų ruošiamas kokybiskuose induose. smile.gif
Atsakyti
O tikrai ne tėvai siūlė pirkti lovas. Juk čia nemaži pinigai. O be to čia ne vienintelės rinkliavos. Įdomu būtų sužinoti po kiek metėtės pinigėlių lovoms ar remontams. Galite parašyti AZ. Ačiū
Atsakyti
Mamytės, turiu klausimą. Jei savo dukriuką aš užrašiau į du darželius, antroj alternatyvoj pasirinkau Želmenėlį, tačiau dabar persigalvojau ir norėčiau, būtent į šį darželį. Ir jei mes patenkam į abu, ar aš galiu rintis į kurį vesti ar negaliu, jei patenku į pirmą pasirinkimą, antro niekas nė nežiūri? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos. Gal yra kokių naujienų apie darželį? Nes tema tokia truputį aptilusi. O man dabar labai aktualu būtų sužinoti apie šį darželį, ypač apie Vyturėlių grupę smile.gif
Atsakyti