Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(Varėnė @ 2007 07 12, 10:44)
Aš jūsų vietoj nelaukčiau, aiškinkis situacija, nes taip tikrai nenormalu.
Tiesa, mes gavom maržą 0,8 abiems paskolos dalims. Jokių Parexo produktų neėmėm.

sveikinu,jums labai pasiseke,o mums parex nedave tiek paskolos kiek norejom,jei gerai pamenu g.gif ,todel teko imti is VB
Atsakyti
Kaip idomiai, o mums VB nedave tiek paskolos kiek PAREX bankas. Cia manau daug kas priklauso nuo banko vadybininku. O kas emet is PAREX banko irigi gavot kredites koreteles su 2000 litu limitu? Nei mes prasem nei ka taciau isdave ir man ir vyrui, naudotis nesiruosiam nes panaudojus kredita is tos korteles rtektu moketi 14 proc palukanos, tai kokiems biesams tos korteles mums. Beje stebejau VILIBORa, auga dienomis, tai kazin ko tiketis toliau, po pusmecio gi vel palukanas bankas perskaiciuos.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 12, 14:48)
Kaip idomiai, o mums VB nedave tiek paskolos kiek PAREX bankas. Cia manau daug kas priklauso nuo banko vadybininku. O kas emet is PAREX banko irigi gavot kredites koreteles su 2000 litu limitu? Nei mes prasem nei ka taciau isdave ir man ir vyrui, naudotis nesiruosiam nes panaudojus kredita is tos korteles rtektu moketi 14 proc palukanos, tai kokiems biesams tos korteles mums. Beje stebejau VILIBORa, auga dienomis, tai kazin ko tiketis toliau, po pusmecio gi vel palukanas bankas perskaiciuos.

Hansabankas irgi išdavė korteles. Mes jomis nesinaudojam, nors kas mėnesį apie 2 lt nuskaičiuoja už kreditines korteles doh.gif

Po pusmečio tikėkis bent 0,5 proc. didesnių palūkanų. Pvz. 2005-08 palūkanos buvo 3,309, o 2007-04 5,253 proc. Šį menesį vėl perskaičiuos doh.gif
Atsakyti
O kokia cia ta situacija kad palukanos taip kyla? O kad kris jos nesitiketina?
Atsakyti
[quote=Upokšnis,2007 07 12, 15:20]
Hansabankas irgi išdavė korteles. Mes jomis nesinaudojam, nors kas mėnesį apie 2 lt nuskaičiuoja už kreditines korteles doh.gif

del tu koreteliu tai tikra nesamone,musu klause ar mes ju norime-sakem NE,nereikia,bet iteikdami mokejima grafika,iteike ir koretele su 1000lt limitu.sakem paturesim kelis men. ir nunesim atiduot lotuliukas.gif nes po metu reikes moketi apie 30lt uz tai,kad tu ja nesinaudojai ir nori nutraukti sutarti... schmoll.gif mes jau pasimokem su hanzabanku,po metu uz tai kad nesinaudojom,skola+delspinigiai=37lt ne uz ka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 12, 15:28)
O kokia cia ta situacija kad palukanos taip kyla? O kad kris jos nesitiketina?

Mes turim nefiksuotas palūkanas. Jos kasdien kyla. O perspektyva - miglota. Gal kažkada ir nukris, tik neaišku kada. Dėl didėjančios infliacijos jos ir kyla.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2007 07 12, 10:44)
Aš jūsų vietoj nelaukčiau, aiškinkis situacija, nes taip tikrai nenormalu.
Tiesa, mes gavom maržą 0,8 abiems paskolos dalims. Jokių Parexo produktų neėmėm.

vakare uzkuriau pirti baigesi mano kantrybe ir mandagumas, tai bent viskas pradejo eit kaip per sviesta jau ir sutartis paruosta pirmadieni einam pas notara ir seesamm draudima sutvarke, klausykit kiek jums metu mokestis uz draudima ta buto kur nuo uzpylimu nuo ugnies ir t.t.??? ir kazi ar jis butinas???
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 07 13, 09:30)
vakare uzkuriau pirti baigesi mano kantrybe ir mandagumas, tai bent viskas pradejo eit kaip per sviesta jau ir sutartis paruosta pirmadieni einam pas notara ir seesamm draudima sutvarke, klausykit kiek jums metu mokestis uz draudima ta buto kur nuo uzpylimu nuo ugnies ir t.t.??? ir kazi ar jis butinas???

jei gerai pamenu-tai visa kredito mokejimo laikotarpi,be sio draudimo,negalesi lakstu "pirkti" ir hipotekai man atrodo reikia,ta prasme ikeitimui... cool.gif
Atsakyti
na mamytes moterytes as jau sugrizau! smile.gif jei reikia kam kokios pagalbos del pazymu valstybes remiamam kreditui gaui prasom kraipytis i mane, kiek galesiu tiek padesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 07 13, 09:30)

Mes savo lyg ir nedraudėm g.gif Draudėm tik tuo atveju, jei iš mes užpiltume ar kitaip sugadintume kaimynų butą. Nors savo irgi reiktų, maža kas gali atsitikti.

QUOTE(astulle17 @ 2007 07 13, 11:26)
na mamytes moterytes as jau sugrizau! smile.gif jei reikia kam kokios pagalbos del pazymu valstybes remiamam kreditui gaui prasom kraipytis i mane, kiek galesiu tiek padesiu smile.gif

Tai kad jau vėlu. Kurios tvarkėsi susitvarkė, o daugiau norinčių kaip ire nebėra unsure.gif
Atsakyti
siaip turto draudimas butinas to reikalauja bankas, mes apsidraudem visam kredito laikotarpiui, 30 metu, kasmet mokesime po 112 litu, cia labai pigiai manau, bet tai per pazistama. O kiek jus uz buto draudima mokate metams?
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 13, 12:46)
siaip turto draudimas butinas to reikalauja bankas, mes apsidraudem visam kredito laikotarpiui, 30 metu, kasmet mokesime po 112 litu, cia labai pigiai manau, bet tai per pazistama. O kiek jus uz buto draudima mokate metams?

man pasake agentas is seesam kad per metus 137 lt
tai nezinau nuo uzpylimu padegimu i r t.t. issiaiskinsiu kai polisa mattysiu nes telefonu labai daug ko nepasakojo
Atsakyti