O aš labai norėčiau Bethoveno "Mėnesienos sonatos" pianinui. Man anksčiau atsiuntė,bet ten gitaros partija
gal kas turit pianinui? Būčiau dėkinga, jei atsiųstumėt į evelinajok@gmail.com

Skirte> Laaaabai tau dėkui, kad nepatingėjai paaiškinti viską taip smulkiai. Tikrai labai pagelbėjai
O pianino su trimis pedalais aš irgi neturiu, tik žinau, kad tokie būna, užtai įdomu pasidarė ką daro trečias pedalas

O pianino su trimis pedalais aš irgi neturiu, tik žinau, kad tokie būna, užtai įdomu pasidarė ką daro trečias pedalas

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 01 14, 15:13)
Sveikos, neradau, ar buvot kuri įmetus La Valse d'Amelie? Gal galėtumėte ir su manimi pasidalinti?
Oi, šito ir aš labai norėčiau

http://www.youtube.c...h?v=QFY1m3OD0jY
QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 01 15, 10:04)
Nu ir kaip?

QUOTE(Shiaurinee @ 2007 05 23, 19:25)
Groti pamėgau tik kelis metus po muzikalkės
Dabar pianinas pas tėvus, tai ne per dažniausiai tenka padžiuginti kaimynus
O įvairių natų dažniausiai ieškau čia:
1
2
3
4
5

O įvairių natų dažniausiai ieškau čia:
1
2
3
4
5
Nerealiai:) Aciu tau labai. Kelias dienas praleidau narshydamas visur po weba, o stai cia tik lietuvishkai i googla surinkau ir baksht! tavo nuorodos:) aaaaaccciuuuuuu***

labai geros natos. superines!*
O gal dar zinotum, kur imanoma ir rusiskos muzikos natu gauti, pvz DDT?
aciu:)
natos tikrai labai geros,bet jus jas is karto atsispausdinat??? nes man neatidaro per programa kokia nors

QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 01 20, 13:28)
natos tikrai labai geros,bet jus jas is karto atsispausdinat??? nes man neatidaro per programa kokia nors 

Na cia daugumoje yra ".PDF" formatai. juos gali praziureti ir atsispausdinti su "Adobe Acrobat Reader" programke. gali ja nemokamai parsisiusti is interneto.
As tas kurias iszipint reikia su nuotrauku atidarymo programa atsidarau 
As irgi esu lankiusi muzikos mokykla, bet prie pora metu ja pabaigus, i pianina nebekreipiau demesio, bet va karts nuo karto pagroju, o dbr kai sitiek natu Queen dainu turesiu, tai visas mintinai kol ismoksiu tai ir pavasaris ateis, puiki proga bus atgaivint prisnudusius igudzius
Dekui

As irgi esu lankiusi muzikos mokykla, bet prie pora metu ja pabaigus, i pianina nebekreipiau demesio, bet va karts nuo karto pagroju, o dbr kai sitiek natu Queen dainu turesiu, tai visas mintinai kol ismoksiu tai ir pavasaris ateis, puiki proga bus atgaivint prisnudusius igudzius

Dekui

QUOTE([Greisė] @ 2009 01 23, 22:27)
Radau.