Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

QUOTE(Baltija @ 2005 02 15, 22:00)
buvo buvo tas vakarelis, paskutines serijos isvakarese smile.gif  vyru ten neileido, tik keli tv3 zvaigzdunai ten pateko  smile.gif  ta vakar ir antrininkes isrinko , beje kaip jums jos? randat panasumu?  ax.gif

O kur jas galima pamatyti? Labai smalsu. Bent tv3 puslapyje aš jų neradau.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 02 15, 22:09)
O kur jas galima pamatyti? Labai smalsu. Bent tv3 puslapyje aš jų neradau.

http://www.elta.lt/z...p?inf_id=407916
cia tik straipsnis jei domina, nuotrauku neradau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 15 vasario 2005 - 23:22
QUOTE(Baltija @ 2005 02 15, 23:13)
http://www.elta.lt/z...p?inf_id=407916
cia tik straipsnis jei domina, nuotrauku neradau  sad.gif

Ačiū drinks_cheers.gif . Nes aš jau maniau, kad niekas nevyko.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 02 15, 22:00)
buvo buvo tas vakarelis, paskutines serijos isvakarese smile.gif  vyru ten neileido, tik keli tv3 zvaigzdunai ten pateko  smile.gif  ta vakar ir antrininkes isrinko , beje kaip jums jos? randat panasumu?  ax.gif

Man tai is antrininkiu labiausiai raudonplauke, panasi i Miranda thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Šarlotė panašiausia blink.gif
Atsakyti
Kultinis "Seksas ir miestas" sugrįžta į TV ekranus!

2005 kovo 01
Tarptautinės Moters dienos išvakarėse kovo 6-ąją į TV ekranus sugrįžta kultinis moterų serialas "Seksas ir miestas"!

"Vos baigus rodyti šį serialą, TV3 televiziją užplūdo moterų prašymai jį kartoti. Skambučių ir elektroninių laiškų buvo tiek daug, kad negalėjome neatsižvelgti ir nusprendėme serialą kartoti per Tango TV. Manau, tai bus puiki dovana mūsų žiūrovėms artėjančios moters dienos proga", - sako TV3 marketingo direktorė Rovena Sankalienė.

TV3 programų direktorius Arūnas Motiekaitis moterims taip pat turi puikią žinią - "Seksas ir miestas" bus kartojamas "normaliu" laiku:
"Daugelis moterų TV3 televizijai priekaištaudavo dėl itin vėlyvo šio serialo rodymo laiko. Serialas per TV3 būdavo rodomas pirmadienio vakarais 23.15 val. Nuo kovo 6 dienos šį serialą per Tango TV rodysime sekmadieniais ir tikrai "normaliu" serialo gerbėjoms laiku - 21.30 val."

Kultinis "Seksas ir miestas" - sekmadieniais 21.30 val. per Tango TV nuo kovo 6 dienos!

Šaltinis: TV3

clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Oj kaip faina thumbup.gif thumbup.gif Daug seriju praleidau vien del velyvo transliavimo laiko schmoll.gif Reikes butinai ziuret cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drusia: 28 vasario 2005 - 22:36
tai suptaps su "kotroksta vyrai"- nors persiplesk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 02 28, 22:58)
tai suptaps su "kotroksta vyrai"- nors persiplesk  schmoll.gif

O mano vyras nežiūri šito tongue.gif Aš tai irgi aišku, ką rinksiuos tease.gif Tik kad tokiu laiku šiaip gerus filmus sekmadieniais rodo per kitas tv... g.gif Bet jei ką, tai paliksiu vyrui teliką ir eisiu žiūrėt prie kompo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 01 kovo 2005 - 08:47
Super žinia thumbup.gif
Beje, o ko sekmadieniais trokšta vyrai 21.30?
Atsakyti
Tai ko čia taip tylu? g.gif tongue.gif Aš tai net į darbo kalendorių įsirašiau tokį į vykį, kad neužmirsčiau ax.gif
Atsakyti
As irgi vakar ciut nenumiriau is laimes, isgirdus apie kartojima anonsa 4u.gif 4u.gif
Atsakyti