Aciu, Kopa, Uz bandyma, bet nieko negavau, nepriima vadinas pasto deze tokiu kiekiu. Gal tu galetum kokiam serveryje patalpint? Parsipumpuociau tada.
Kopa, turiu yahoo dezhute ( 250mb ), bet shitiek tai turbut nepriims...
Nebent dalimis, bet vargas bus tau. Negaletum i tako virtualia saugykla patalpinti ?
Manau, daug forumieciu butu laimingos
.

QUOTE(nerez @ 2005 03 11, 00:01)
Aciu, Kopa, Uz bandyma, bet nieko negavau, nepriima vadinas pasto deze tokiu kiekiu. Gal tu galetum kokiam serveryje patalpint? Parsipumpuociau tada.
O jūs bandėt iš kitur parsisiųst? Kaip ten į taką patalpinti?Jei paaiškinsi- pabandysiu

Aš per emule parsisiunčiau, ten serverių daugybė, net nežinau iš kur tiksliai. Pabandykit paiešką, gal surasit? Aš net nežiūriu, kai per teliką rodė- įdomu buvo, dabar galvoju ištrinti

As neturiu emules, tiksliau instaliavau, bet kazko ji neveike pas mane, gal reiks bandyt dar karta. Kazaa ishmeciau, nes baisiai kompas jos nemego, strigdavo ir gesdavo nuo jos. Turiu WinMX, bet ten nebuvo to filmo ir abejoju, ar rusu klb. butu
.
Geriausiai prieinu prie tako, bet... kai pagalvojau, moku parsisiust, o patalpint, tai nezhinau kaip
. Gal pamokytu kuri forumiete, gal reiks ko paklausti arba forume paieshkoti pamokymu, gal cia buvo ...
Pabandysiu dar karta emule, gal shi syki pavyks.
Tik tu, Kopa, neishmesk dar !!! As net Tango TV nematau
. O tokia atgaiva buvo man tas filmas, taip jo noreciau
.

Geriausiai prieinu prie tako, bet... kai pagalvojau, moku parsisiust, o patalpint, tai nezhinau kaip

Pabandysiu dar karta emule, gal shi syki pavyks.
Tik tu, Kopa, neishmesk dar !!! As net Tango TV nematau

Kopa, o is taves per Emule negalima parsisiust - na jei tu padarytum ta seksa ir miesta "matoma" emule'je?
QUOTE(nerez @ 2005 03 14, 14:01)
Kopa, o is taves per Emule negalima parsisiust - na jei tu padarytum ta seksa ir miesta "matoma" emule'je?
Ką tai reiškia?

QUOTE(Kopa @ 2005 03 14, 08:35)
Apie emule daug pamokymų yra "mamos kompiuteryje". Į paiešką rašyk "seks.v.bolshom.gorode". Pabandyk dar kart. Jei tau patogu, tiesiog atvažiuok pas mane, tada įrašysiu 

Dekui, bet as ne vilniete

Kopa, o kur tokios talpios e-pashto dezhutes?

QUOTE(As
@ 2005 03 16, 22:27)

Dekui, bet as ne vilniete
. Instaliavau emule, bandysiu pasimokyti ir paieshkoti filmo tenai, jei man pavyks
.

as turiu gmail (geogle), rekomendacijų principu dalijama. Tipo aš Tave rekomenduoju, tada Tu gali susikurti dėžutę.