Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

As smile.gif, jei talpią dėžutę turi, tai nusiųsiu, tuoj pabandysiu nerez. Talpa: 1-6 serijos apie 700 MB, tai padauginkit iš keturių, nes sezone 12 serijų, turiu 2 sezonus. nerez, lauk ir pranešk. Na, bet iš yahoo galiu tik 10 Mb prikabinti, ką čia sugalvojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 09 kovo 2005 - 22:26
Aciu, Kopa, Uz bandyma, bet nieko negavau, nepriima vadinas pasto deze tokiu kiekiu. Gal tu galetum kokiam serveryje patalpint? Parsipumpuociau tada.

Atsakyti
Kopa, turiu yahoo dezhute ( 250mb ), bet shitiek tai turbut nepriims... cry.gif Nebent dalimis, bet vargas bus tau. Negaletum i tako virtualia saugykla patalpinti ? ax.gif Manau, daug forumieciu butu laimingos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 03 11, 00:01)
Aciu, Kopa, Uz bandyma, bet nieko negavau, nepriima vadinas pasto deze tokiu kiekiu. Gal tu galetum kokiam serveryje patalpint? Parsipumpuociau tada.

O jūs bandėt iš kitur parsisiųst? Kaip ten į taką patalpinti?Jei paaiškinsi- pabandysiu smile.gif .
Aš per emule parsisiunčiau, ten serverių daugybė, net nežinau iš kur tiksliai. Pabandykit paiešką, gal surasit? Aš net nežiūriu, kai per teliką rodė- įdomu buvo, dabar galvoju ištrinti blush2.gif
Atsakyti
As neturiu emules, tiksliau instaliavau, bet kazko ji neveike pas mane, gal reiks bandyt dar karta. Kazaa ishmeciau, nes baisiai kompas jos nemego, strigdavo ir gesdavo nuo jos. Turiu WinMX, bet ten nebuvo to filmo ir abejoju, ar rusu klb. butu g.gif .
Geriausiai prieinu prie tako, bet... kai pagalvojau, moku parsisiust, o patalpint, tai nezhinau kaip blush2.gif . Gal pamokytu kuri forumiete, gal reiks ko paklausti arba forume paieshkoti pamokymu, gal cia buvo ...
Pabandysiu dar karta emule, gal shi syki pavyks.
Tik tu, Kopa, neishmesk dar !!! As net Tango TV nematau cry.gif cry.gif . O tokia atgaiva buvo man tas filmas, taip jo noreciau doh.gif .
Atsakyti
Apie emule daug pamokymų yra "mamos kompiuteryje". Į paiešką rašyk "seks.v.bolshom.gorode". Pabandyk dar kart. Jei tau patogu, tiesiog atvažiuok pas mane, tada įrašysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 14 kovo 2005 - 08:34
as pati turiu 1000MB dėžę, išsiųsti galėčiau, tik susiraskit, kas turi talpią taip pat 4u.gif
Atsakyti
Kopa, o is taves per Emule negalima parsisiust - na jei tu padarytum ta seksa ir miesta "matoma" emule'je?
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 03 14, 14:01)
Kopa, o is taves per Emule negalima parsisiust - na jei tu padarytum ta seksa ir miesta "matoma" emule'je?

Ką tai reiškia? tongue.gif kaip padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 03 14, 08:35)
Apie emule daug pamokymų yra "mamos kompiuteryje". Į paiešką rašyk "seks.v.bolshom.gorode". Pabandyk dar kart. Jei tau patogu, tiesiog atvažiuok pas mane, tada įrašysiu 4u.gif

Dekui, bet as ne vilniete mirksiukas.gif . Instaliavau emule, bandysiu pasimokyti ir paieshkoti filmo tenai, jei man pavyks smile.gif.
Kopa, o kur tokios talpios e-pashto dezhutes?
Atsakyti
smile.gif+2005 03 16, 22:27-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 03 16, 22:27)
Dekui, bet as ne vilniete  mirksiukas.gif . Instaliavau emule, bandysiu pasimokyti ir paieshkoti filmo tenai, jei man pavyks smile.gif.
Kopa, o kur tokios talpios e-pashto dezhutes?

as turiu gmail (geogle), rekomendacijų principu dalijama. Tipo aš Tave rekomenduoju, tada Tu gali susikurti dėžutę.
Atsakyti
Kopa, gal man galėtum atsiųsti - mano ir Gmail dėžutė - manau talpintų ax.gif akudzmiene@gmail.com - ačiū 4u.gif
Pas mane kaip pas As:) Tango TV nerodo sad.gif
Atsakyti