Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

QUOTE(ugniuke @ 2006 01 20, 18:49)
Man irgi sitas serialas  thumbup.gif  dabar rodo labai panasu rusu seriala "balzakiskas amzius arba visi vyrai kiaules" tai man irgi patinka  bigsmile.gif

O per kokį kanalą čia rodo? g.gif
Atsakyti
Rodos,šį serialą dabar kartoja.O gal nežinau,kad jau per kokį kanalą rodo naujas?
Man jis labai patiko.Esu jo gerbėja, nepalygint su Nusivylusiomnamų šeimininkėm. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš čia apie tą rusišką... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2006 01 22, 11:56)
O per kokį kanalą čia rodo?  g.gif

Per NTV-MIR kazkur be dvidesimt septynios vakare ir kartoja apie puse dvyliktos nakty mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pradekit tema apie nusivylusias namu seimininkes Ar ji dabar kur nors rodo?
Atsakyti
thumbup.gif serialas dabar jį kartoja per Tango TV labai gaila, kad nekuriamos naujos serijos. Su mielu noru pažiūrėčiau dar. Man patinka aktorės, jų bajeriai, jų apranga žodžiu labai geras serialas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruzele @ 2006 01 26, 10:21)
Gal kuri pradekit tema apie nusivylusias namu seimininkes Ar ji dabar kur nors rodo?

tokia tema jau yra wink.gif rodo smile.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka šis serialas thumbup.gif dažnai net mušamės su draugu dėl to ką žiūrėti blush2.gif nes jis paprastai nori žiūrėti kokį filmą tuo metu, o aš nenusileidžiu, nors jis man ir priekaištauja, kad jau mačiau visas šias serijas blink.gif na tai kas, kad kartoja, juk vistiek įdomu tongue.gif bet pastaruoju metu jau aprimo, matyt suprato, kad vistiek aš jį žiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
As tai isprotejus del sito serialo.Tetukas buvo priverstas gaut man visas serijas ir visus sezonus ax.gif .Tik kol perziuresiu lelius spes uzaugt blink.gif
Atsakyti
Serialas tikrai buvo liuks wub.gif
Atsakyti
Taip sakant, kultinis serialas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 01 27, 11:54)
thumbup.gif  serialas dabar jį kartoja per Tango TV labai gaila, kad nekuriamos naujos serijos. Su mielu noru pažiūrėčiau dar. Man patinka aktorės, jų bajeriai, jų apranga žodžiu labai geras serialas mirksiukas.gif

MAn jis irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pamenu su kambarioke visad žiūrėdavom smile.gif
Vyrams to nesuprasti.... doh.gif
Atsakyti