Rodos,šį serialą dabar kartoja.O gal nežinau,kad jau per kokį kanalą rodo naujas? Man jis labai patiko.Esu jo gerbėja, nepalygint su Nusivylusiomnamų šeimininkėm.
serialas dabar jį kartoja per Tango TV labai gaila, kad nekuriamos naujos serijos. Su mielu noru pažiūrėčiau dar. Man patinka aktorės, jų bajeriai, jų apranga žodžiu labai geras serialas
Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti. /P.Coelho/
Man taip pat labai patinka šis serialas dažnai net mušamės su draugu dėl to ką žiūrėti nes jis paprastai nori žiūrėti kokį filmą tuo metu, o aš nenusileidžiu, nors jis man ir priekaištauja, kad jau mačiau visas šias serijas na tai kas, kad kartoja, juk vistiek įdomu bet pastaruoju metu jau aprimo, matyt suprato, kad vistiek aš jį žiūrėsiu
serialas dabar jį kartoja per Tango TV labai gaila, kad nekuriamos naujos serijos. Su mielu noru pažiūrėčiau dar. Man patinka aktorės, jų bajeriai, jų apranga žodžiu labai geras serialas