QUOTE(zuveleDi @ 2007 05 23, 13:54)
Na Tuniso ir kelionių žinovai, kvailas klausimas, o gal ir ne
Visada važiuodavome su AL sistema, dabar ruošiamės į Tunisą liepos vidury, ir kyla didžiulė dilema - kurį viešbutį ir su kokia maitinimo sistema -v.ž.arba Eden club 3+*su All arba agentė labai įkalbinėja marhaba palace 4* su HB .Važiuojam 2 suaugę ir 2 ale vaikai ( nebe vaikiško amžiaus -12 ir 13 metų) ,
tai vat jei rinktis HB ar labai didelė problema gaunasi su maistu ir gėrimais , be vaikai tai įtariu bus mama gert, mama ėst, o ir patiems nesinori per atostogas labai varžytis ir ieškoti kur nusipirkti pavalgyt ir pagert ....
Gal kas buvote tam Marhaba palace ir galėtumėte pakomentuoti
Tas pats klausimukas ir buvusiems eden club
Sveika,
mes rudeni buvom Eden club. Siaip tai man patiko, aisku viesbutis ne miestelyje, tai pasivaikscioti vakarais nelabai kur yra, bet man tas ir geriau, siaip tai teritorija didele, turi vandens parka, cia su vaikais visai gerai, o del maitinimo. Tai man patiko, as linkus prie to, kad per atostogas nereiketu rupintis is kur maisto gauti, kiek kas kainuoja ir t.t. maisto is vis nepirkome, ivairove tikrai didele.
Tai va o gerti ir uzkandziu gali visa diena, na zodziu siaip ar taip visai gerai. O maistas, tai turbut visur panasus, na siaip jie turejo ir grilyje kepamu dalyku, kiekviena vakara picas, cia dziaugsmas vaikams, zodziu nesukudom.
O jei labai norisi tai taxi galima iki Suso nuvaziuoti, ten gal 6 dinarus kainuoja ir nusipirkti maistelio, jei jau labai noresis, bet nesinores.