Sveiki. Pagaliau radau laisvo laiko. išpradžiu atsakysiu į tuos klausimus, kurios radau III temoje.
Dėl džipų. Jie yra skirtingi- arba 7-ms arba 6-ms žmonems. Mes važiavome 7-se, sedejome gale, nes buvome su vaikų.
Kas galvoja, kad lakstis po dykumą-nuvilsiu. Vairuoja padoriai, tik vienoje vietoje trupučiuka mums parode ką gali džipai.
Džipais važiojma maždaug 3.5 val, į šitą laiką ieina 3 sustojimai, kad apžiurėti aplynką. O kupranugariai apie 2 val.
QUOTE(Marinaaaa90 @ 2007 07 05, 21:20)
Sveiki. Pagaliau radau laisvo laiko. išpradžiu atsakysiu į tuos klausimus, kurios radau III temoje.
Dėl džipų. Jie yra skirtingi- arba 7-ms arba 6-ms žmonems. Mes važiavome 7-se, sedejome gale, nes buvome su vaikų.
Kas galvoja, kad lakstis po dykumą-nuvilsiu. Vairuoja padoriai, tik vienoje vietoje trupučiuka mums parode ką gali džipai.
Džipais važiojma maždaug 3.5 val, į šitą laiką ieina 3 sustojimai, kad apžiurėti aplynką. O kupranugariai apie 2 val.
Į Sacharą su Oasis'ų išvažiojame anksti -5.40. Laikas priklauso nuo miesto. kuriame poilsiaujate. Mes buvome Hamemete, todėl buvome pirmi. Iš Suso žmones paėmeme apie 8.00
Apie skrydį. Mus skraidino FlyLAL. Pamaitino gerai, davė ir kavos, ir arbatos, ir sulčių. Atgal skrydome irgi su jais. Taigi,
KYSA -LT, mes skrydome savo laikų, nors oro uoste aš mačiau, kad yra dar vienas skridys 19.45.
Apie lektuvą. Mums šalta nebuvo. Ten skrydome, sedėjo prekyje, atgal - beveik gale.
Dėl seifo. Primasolije jis savotiškas. Pecepcijoje sedi vyrukas, kuris keičia pinigus. Jam ir reikia atiduoti pinigus, dokumentus ir "auksus". Jis viska užrašo, viena lapelį atiduoda jums, kitą palieka sau. Nori pinigelių - eini pas jį, butinai įsidemekit darbo laiką, prašai ko reikia ir viskas.. Jis fiksuoja visus pinigų judėjimus. Ir viskas nemokamai.
Dėl oro. Labai šiltą, bet nepasakičiau , kad karšta. Naktimis apie 25, bet kambary yra kondicionerius, tai visiškai nieko. jokiu uodų nemačiau ir negirdėjau.
Čia Harienė raše, kad važiuojant į Sacharą, ryte nebera pusryčių. Primasolije duoda. Tik reikia pecepcijoje pasakyti ir į restoraną įleis, duos jogurtų, bandelių ir kavos ar arbatos.
Kondicionėrius veikia iš pulto, kurį galima už užstatą gauti recepcijoje. Kartų gauname ir pultą televizoriui. Užstatas 20 dolerių.
Tafi, mūsų viešbutyje skalbyklos nera.
QUOTE(Makalius @ 2007 06 30, 14:15)
O pas mus nieks nedeklaravo

Ir išvis net nežinojom kad reikia deklaruot

Nu ir sveiki gyvi grįžom
Mes irgi nieko nedeklaravome, nors vyras ir buvo surašes ant popieriuko visus pavadinimus. As kol užpildžiau tos "anketes" kokias trys sugadinau. Nes skubejau labai, o dar nevisai suprantoma man buvo. ką rašyti. pATARIMAS, PABANDYKIT SURASTI žMOGŲ, KURIS SUPRANTA, KĄ TEN RAŠYTI. IŠ SAVŲ, IŠ TURISTŲ. bUS žIMIAI LENGVIAU.
Papildyta:
QUOTE(ingutei @ 2007 07 03, 15:11)
Rasiau anoj temoj, bet kazkaip niekas nieko neatsake:) ar tiesiog nezinot, ar neperskaitet klausimuko. tad dar karta ji kartoju:
jei imi viskas iskaiciuota AI, o vakare ten buna visokios diskotekos ir pan su animatoriais, ar reikes uz gerimus papildomai moketi ar viskas ieina i kaina? nes kiek girdeje tai turkijoj,vakarine programa dazniausiai budavo kokioj palapinej,kur uz gerimus moketi atskirai

idomu kaip cia.
Papildyta:
ir ka manot apie eden club 3,5* viesbutuka? Labai domina Agos ir visu kitu nuomones

Aciu jums.
Primasol'e pilnas AI. Diskotekos vaikiškos viksta prie restorano, SHOW TIME amfiteatre. mokėti nereikia. Tiesą, jei noresi pažaisti BINGO už bilietą kažkiek reikia sumokėti.
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2007 07 05, 13:37)
jaučiu skrenda tada

nes mes per dvi dienas nuo ankstaus ryto iki vėloko vakaro važiavom, o sustojimai tikrai ilgi nebuvo...tai nebent absoliučiai niekur nestojant ir tik paryčiais kitą dieną grįžtant...ir jau kas be ko be visų džipų ir visko

taigi atstumas ne juokai vistik...manau pusės žavesio netenka tada ta kelionė

mudu su vyru vis pakalbam, nu kodėl mums taip ekstazės ta Sachara nepaliko - taigi sakom realiai jos nelabai pasimatė...pamatėm suturistintą supramonintą lopinėlį, kur tik turistų gauja ten subėga prekeiviai iškart, to tikro Sacharos jausmo ir sunku pajust turbūt todėl... aš kažko kito tikėjausi, kažkaip tikėjausi labiau toje dykumoje pabūt ir ne su dar 100 žmonių

tai dabar tik tiek, kaip mūsų miela gidė sakydavo, kad gali pliusiuką pasidėt-o ten aš buvau

mudu su vyru ėjom po vakarienės iš viešbučio, norėjom iki dykumos daeit, nes ten visai netoli, betgi Tunise anksti temsta

o ten taip nejauku, pasieniečiai stovi, sako vyras dar mus užsipuls kur čia naktį blūdinėjam

gaila, būtų valanda anksčiau vakarienė buvus, visai fainai būtume turbūt pavaikščioję

taip norėjau naktinę Sacharą be milijono turistų pamatyt
o viešbutis tas Sacharoje tikrai ne očen

bent jau tas kur mes buvom, Touareg atrodo. šiaip dar ten vienas lyg yra, seniau skaičiau atsiliepimus koks fainas tas viešbutis, tai gal apie aną žmonės kalbėjot

nes tas Touareg tai tokis šiaip sau, baseinas iki bambos ir drumzlinas, aptarnavimas nelabai malonus, vanduo sūrus iš krano bėga

sakyčiau jūros, ale ta jūra gi ten kaži kur

aišku kasip vienai nakčiai tai jokio skirtumo, kur miegot, tik mūsų byblosas su tuo palyginus tai
O man tas viešbutis visai nieko. mUMS GIDĖ SAKĖ, KAD VANDENĮ JIE IMA IŠ JŪROS, TODĖL TAS VANDUOS IR SURUS.
Papildyta:
QUOTE(Marinaaaa90 @ 2007 07 06, 01:43)
Mes irgi nieko nedeklaravome, nors vyras ir buvo surašes ant popieriuko visus pavadinimus. As kol užpildžiau tos "anketes" kokias trys sugadinau. Nes skubejau labai, o dar nevisai suprantoma man buvo. ką rašyti. pATARIMAS, PABANDYKIT SURASTI žMOGŲ, KURIS SUPRANTA, KĄ TEN RAŠYTI. IŠ SAVŲ, IŠ TURISTŲ. bUS žIMIAI LENGVIAU.
Papildyta:
Primasol'e pilnas AI. Diskotekos vaikiškos viksta prie restorano, SHOW TIME amfiteatre. mokėti nereikia. Tiesą, jei noresi pažaisti BINGO už bilietą kažkiek reikia sumokėti.
Papildyta:
O man tas viešbutis visai nieko. mUMS GIDĖ SAKĖ, KAD VANDENĮ JIE IMA IŠ JŪROS, TODĖL TAS VANDUOS IR SURUS.