Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis prakaituoja

mano irgi prakaituoja, tai duodu vitamino D rachito profilaktikai.
Atsakyti
mano mazes prakaituoja delniukai ir padukai,nes yra rachitas verysad.gif
Atsakyti
Man musu pediatre liepe vitamino D duot jau po 4 lasiukus. Bet apie rachita nieko neuzsimine.
Atsakyti
Tokia tema jau yra.
Prakaitavimas
Prieš kurdamos naują pasinaudokit paieška wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 27, 11:53)
Tokia tema jau yra.
Prakaitavimas
Prieš kurdamos naują pasinaudokit paieška wink.gif

Buvau parasiusi paieskoj "prakaituoja pedutes", bet nieko net panasaus
neismete sad.gif verysad.gif
Atsakyti
mum daktare irgi sake,kad del rachituko verysad.gif
Atsakyti
Maniskis irgi prakaituodavo,tai pradejau tiest medvilnines palutes i vezima! Padejo. 4u.gif
Atsakyti
As irgi dedu madvilnini vystikliuka ir tada neprakaituoja mirksiukas.gif
Atsakyti
o musu automobilineje keduteje prakaituoja, ir niekas nepadeda, nei ranksluostis, nei palutes. laukiam kada atsals tongue.gif
Atsakyti
mes irgi patiesiam medvilnini vystykla, bet buna, kad suprakaituoja vis tiek doh.gif ypac slapia nugaryte buna po sedejimo autokeduteje doh.gif
Atsakyti
sveikutes, as nenoriu gasdinti, bet tu leliukai, kuriu smarkiai labai prakaituoja paprasykit pediatres siuntimo pas sirdutes darktare, nes sako gali buti bedu su sirdele. As is pradziu netikejau, mat manoji diziule prakaitininke, bet paskui pati gydytoja dave siuntima,nes uzesiuka isgirdo ir dare mazylei echo sirdeles, tai neuzsiverusi anga, kuri turi uzsiverti iki gimimo, bet kol kas nieko nedare, sake laukti iki metu ir tada dar karta echoskopuos, nes kartais uzsiveria iki metu ir nieko nereikia daryti, nzn, kas buna jei neuzsiveria ir nenoriu galvoti, nes man per daug baisu g.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano 5 men mergytei prakaituoja ir vis rausta pazastukai. Maudomes kas diena, issluostau, bet pazastukai kaip raudoni taip raudoni, ji dar nesivarto, tai gal laiko rankytes per daug suglaudusi. Nenoriu kremais ir chemija teplioti, gal zinote kas galetu padeti?
Atsakyti