QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 31, 21:40)
darbas ne is lengvuju sutinku, tik ji ne kiekviena karta prakaituoja gerdama. na karsta diena tai kas be ko, ten jau nieko nepadarysi. o siaip tai tik valgydama pries mieguti prakaituoja.
QUOTE(patrule @ 2009 11 01, 08:12)
Sveikos, mano sūnelis taip pat prakaituoja, kai valgo, siaubas tiesiog, plaukučiai visi šlapi ir kakta lašais nusėta
. Iš pradžių man sakė, kad vaikai prakaituoja kai rachitas, bet pas mus jo nėra, o po to išgirdau kalbas, kad valgydamas labai vaikutis daug pastangų įdeda
tai ir suprakaituoja. Dar labai sušyla, kai aprengi daugiau nei bodžiuką, o tai ūna kai einam į lauką. Dabar tik su bodžiuku dedu į kombinezoną, o ant galvytės trikotažinę medvilninę kepurytę ir kapišoną užmetu, tai mano lialiui kaip tik
. Iš tikrųjų reikia ieškoti įvairių variantų ir atrasi kas geriausia tavo vaikui.
na mes irgi buvo pas gydytoja, nes prakaitavimas gali buti rachito pozymis, bet viskas gerai. o beto, rachito pozymiu tikrai kur kas daugiau nei vien tik prakaitavimas, pvz, labai daug plauku isslenka, nors mes tai su tokia pat seveliura kaip ir gimem, net sonai neissitryne.
na kadangi mes gyvenam ten kur karsta, tai as kartai net bodzio nededu i tik maikute berankoviu. nes kitaip prakaitas teka upeliais. na siaip dienos metu kai valgo MP, taip neprakaituoja stipriai, nes neuzsilaiko prie papulio ilgai, na bet valgant pries naktini mieguti, tai jau bunam ir as ir ji slapia
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 01, 08:33)
cia RACHITO pozymiai
NEBUTINAI! as kreipiausi i gydytoja del sito ir man buvo pasakita kad viskas gerai ir jokio rachito mums nera. na mums buvo pasakyta kad vien tik prakaitavimas nebutinai buna rachito pozymis, ju vienu metu buna ir daugiau
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 11:34)
NEBUTINAI! as kreipiausi i gydytoja del sito ir man buvo pasakita kad viskas gerai ir jokio rachito mums nera. na mums buvo pasakyta kad vien tik prakaitavimas nebutinai buna rachito pozymis, ju vienu metu buna ir daugiau
taip, nepaaiskinamas kudikio neramumas, kuomet jis trinasi, neuzmiega, peduciu, rankyciu, smilkinuku prakaitavimas... aisku, nebutinai, taciau dazniausiai tai del D vit trukumo rachito pozymiai, ypac vaikiukams, kurie gime nesauletuoju kalendoriniu metu. pas kudikius is siaip sau niekur nieko nebuna prakaito, nes dar nera susiformavusi jo gamyba. D vit su mamos pienuku nepersiduoda, todel papildomai jo duodant kudkiui, viskas susitvarko
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 01, 09:42)
taip, nepaaiskinamas kudikio neramumas, kuomet jis trinasi, neuzmiega, peduciu, rankyciu, smilkinuku prakaitavimas... aisku, nebutinai, taciau dazniausiai tai del D vit trukumo rachito pozymiai, ypac vaikiukams, kurie gime nesauletuoju kalendoriniu metu. pas kudikius is siaip sau niekur nieko nebuna prakaito, nes dar nera susiformavusi jo gamyba. D vit su mamos pienuku nepersiduoda, todel papildomai jo duodant kudkiui, viskas susitvarko 
na mes gimem vasari, bet gimem mes Egipte kur saules apstu, nors mes vasara tikrai nelindom i saule, per daug karsta ir del to as jai duodu ta viena laseli vit D. bet musu nekankima visi kiti rachito pozymiai, neramumas, plauku issitrynimas, nemiga ir pan., tik prakaituojame kai valgome ir tiek, bet as vis tiek kreipiaus i gydytoja Lietuvoje del sito, ir mums buvo atsakyta kad viskas gerai
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 11:50)
na mes gimem vasari, bet gimem mes Egipte kur saules apstu, nors mes vasara tikrai nelindom i saule, per daug karsta ir del to as jai duodu ta viena laseli vit D. bet musu nekankima visi kiti rachito pozymiai, neramumas, plauku issitrynimas, nemiga ir pan., tik prakaituojame kai valgome ir tiek, bet as vis tiek kreipiaus i gydytoja Lietuvoje del sito, ir mums buvo atsakyta kad viskas gerai
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 01, 12:53)
o ir nemaza darbeli mazyle zisdama dirba
Taip taip, siurbia jie tai oooooooooooo, vienu metu mano lialiui mušė šaltas prakaitas, po to išsiaiškinau, kad tai nuo skausmo ir ištiesų, kai tik pilvuką diegė, taip ir šaltas prakaitas
QUOTE(patrule @ 2009 11 01, 10:39)
Taip taip, siurbia jie tai oooooooooooo, vienu metu mano lialiui mušė šaltas prakaitas, po to išsiaiškinau, kad tai nuo skausmo ir ištiesų, kai tik pilvuką diegė, taip ir šaltas prakaitas 
mums irgi taip buvo ir jeigu stipriai rekia ar verkia ilgai irgi is karto praikaitu apsipila
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 15:01)
mums irgi taip buvo ir jeigu stipriai rekia ar verkia ilgai irgi is karto praikaitu apsipila 
maniske irgi, tik pradeda rekti smarkiai iskart visa prakaitu apsipila... net lasiukais bega
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 01, 12:45)
maniske irgi, tik pradeda rekti smarkiai iskart visa prakaitu apsipila... net lasiukais bega

nugi tiek pastangu ir jegu atiduoda kurgi nesupluks
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 10:34)
mazi vaikai daznai prakaitoja