Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos vestuvinės suknelės pardavimas

va o as mergaites tai siuvuosi suknele pas siuveja, kuri turi savo nuomos punkta. busiu pasiutos sukneles pirmoji nuomininke, o po to paliksiu nuomos punktui. siaip kainuotu virs 2000, kadangi paliksiu ja tai kainuos 1500 na kaip nuoma.ir dar plius prides veliuma ir svrakeli.manau neblogai prasisukau ax.gif
Atsakyti
As suknele saugau jau 7-ti metai...
Ir labai dziaugiuosi smile.gif
pirmus du kartus buvau uzsidejusi per metines blush2.gif
Atsakyti
[quote=argentinaiii,2008 01 16, 21:31]
va o as mergaites tai siuvuosi suknele pas siuveja, kuri turi savo nuomos punkta. busiu pasiutos sukneles pirmoji nuomininke, o po to paliksiu nuomos punktui. siaip kainuotu virs 2000, kadangi paliksiu ja tai kainuos 1500 na kaip nuoma.ir dar plius prides veliuma ir svrakeli.manau neblogai prasisukau ax.gif

O kuriam mieste siuviesi?.. ax.gif
Atsakyti
as irgi Londone pirkau savo suknele, mokejau 1000 svaru. kazkuriuo netu labai pasidare gaila pinigu ir sukneles, kad ji dabar guli namie. bet kai neseniai tekejo mano sesuo ir ieskojo sukneles nuomuotis, tai pamaciusi Lietuvos nuomos kainas uspratau kad laimejau ja pirkusi, nes kainos cia blink.gif uz paprasta paprasciausia lengva suknele vilniaus salonuose minimum 1500 litu blink.gif
na o as pirkau tokia gal tradicine, balta-pusta, su sleifu, issiuvineta perliukais ir swarovskiais, daug tiulio sluoksniu. ant nuotrauku atrodo nuostabiai. vilniuje nesiau i kelias valyklas tai niekas neeme del prisiutu perliuku nes sake valo cheminiu budu aukstoj temperaturoj tai gali issilydyt. na bent jau gerai kad taip pasake. paskui suradau viena salona, kurie man uz 100 litu isvale suknele (sake rankomis plove g.gif ) ir dabar jinai kaip nauja.. paskui bandziau parduoti, nes turejau etiketes ir ant vidiniu petneseliu parasyta kad jinai zinomos firmos ir visi salonai sake kad lb grazi bet niekas neeme, nes ja lb sunku priziuret.. tai taip ir stovi mano grozis namuose spintoj. man gaila tos sukneles kabancios spintoj, nes vistiek laikui begant medziaga papilkes, pridulkes, sakiau uz kelis simtus reikia parduot..
Atsakyti
As irgi siuo metu galvoju apie sukneles pirkima Londone, nes Lietuvoje siuo metu kainos kosmines , bet manau pirmiausia reikia susirasti salona kuris sustiktu paimti o tada jau busiu rami kad atgausiu bent daly pinigeliu smile.gif

Sekmes visoms bandancioms parduoti suknytes 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o ar nezinot ar yra Vilniuj koks salonas, kuris superka progines sukneles, turiu dvi puosnias sukneles, uzsidetos buvo tik karta, viena per vienas vestuves, kita per kitas, bet gaila kad stovi spintoj,noreciau uz mazesne kaina atiduot kokiam salonui, bet ar isvis imanomas toks dalykas?
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 08 10, 17:51)
Mergaites, o ar nezinot ar yra Vilniuj koks salonas, kuris superka progines sukneles, turiu dvi puosnias sukneles, uzsidetos buvo tik karta, viena per vienas vestuves, kita per kitas, bet gaila kad stovi spintoj,noreciau uz mazesne kaina atiduot kokiam salonui, bet ar isvis imanomas toks dalykas?

kad kaži... nenori jie ten nieko priimt, kiek domėjausi, geriau bandyk per skelbimus parduot 4u.gif

o vestuvinės aš savo irgi niekaip neparduodu... siuvausi, ir va, kabo spintoj... salonai priimt irgi visai nenori... o gaila, drabužiukas gražus, ne vieną dar nuotaką nudžiugintų smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,mergyte,
as isteku po poros savaiciu- savo suknele pirkau( aisku- tam itakojo finansai-nebutu buve is ko- buciau gal ir nuomavusis).Pirkau negalvodama apie joki pardavima,tiesiog radau savo suknele- ir viskas- net negaliu daleisti minties- kad ja parduosiu- juo labiau- bandyti dar ir is to uzdirbti.As nelabai suprantu- kam tada pirkti- jei paskui parduoti- vien tam- kad buti pirmai ja uzsidejusiai>?- na man tai kvailoka- ir nepagalvotai skamba- niekada neleisciau tiek pinigu.Jei perki- tai jau turek- mylek- ir gerbk savo suknele.Nezinau as...Gal rieketu pagalvoti pries perkant- kam ji perkama- ir kas toliau bus su ja.
Man tai kazkaip vien nuo minties faina- kad issitrausiu bele kada- ziuresiu i ja- prisiminsiu visas grazias akimirkas- gal uzsidesiu per metines- ir kitas sukaktis.As net nenoreciau kad kokia drauge prasytu vestuvem blush2.gif .Man tai kazkaip tokie dalykai labai brangus.Naivoka - gal-...siaip ar taip- tai tik mano nuomone.

Beje- savo suknele pirkau vilniuj- vienam is tu dydziuju salonu- ir mokejau maziau- nei man siule mazame miestuke.Parsiuntimas truko apie 2.5men.

Laukiu nesulaukiu kada ja pasidabinsiu 4u.gif wub.gif
Atsakyti

aš nemanau, kad pardavus savo vestuvinę suknelę galima dar ir užsidirbti...
o bent jau aš siuvausi, nes neradau to, ko norėjau, o ne dėl to, kad būčiau kažkokia ypatinga ta vienintelė ją apsivilkusi (nors nesiginčiju, malonu ir tai), tiesiog to nesureikšminu...
o šiaip man būtų visai gera žinoti, kad su ta suknele prie altoriaus žengs dar ne viena laiminga nuotaka. mirksiukas.gif o ne tik pati pasislėpusi spintoj ja džiaugsiuosi smile.gif
Atsakyti