pankoliu vandenuka galima uzsakyti vaistineje,kur gamyna vaistus

MANO MERGINAI TAIP PAT BUVO PROBLEMOS SU PILVUKU,BET MUMS NIEKAS NEPADEJO
KOL NESUEJO 3 MENESIUKAI

Mano mažyliukui niekas nepadėjo nei arbatėlė, nei espumisanas, nei masažiukas,nei šilti kompresai, tik kalną pinigų išleidau
kantriai laukiau kol sueis trys menesiai
LINKIU DAUG KANTRYBĖS MAMYTĖM

QUOTE(Renaataa @ 2006 05 11, 20:22)
Mano mažyliukui niekas nepadėjo nei arbatėlė, nei espumisanas, nei masažiukas,nei šilti kompresai, tik kalną pinigų išleidau
kantriai laukiau kol sueis trys menesiai
LINKIU DAUG KANTRYBĖS MAMYTĖM 

Na pas mus panašiai buvo,bet čia tik išsigalvojimai,kad tesiasi iki 3mėnesiu.Turiu ne viena pavizdį,kad ir po 3 ir po 4-5-6mėn niekas nepasikeitė,vėliau dar ir dantukų dygimas viską pagardina

nuoširdžiai užjaučiu, aš pirmą mėnesį kartu su sūneliu verkiau, nes negalėjau pernešti jo skausmelių
kankinomės maždaug iki 4 mėnesių, nors ir dabar kartais būna, bet ne taip baisiai. labai padėdavo sab simpleks lašiukai, o kai labai liūdna būdavo kišdavau žvakutę viburkolio - tai homeopatinis vaistukas, apskritai labai geras tinka kai vakutis būna neramus, kai dantukai dygsta. ir dar neblogas būdas mūsų močiučių naudotas - dujų nuleidimas - tai yra termometras į užpakaliuką, tik labai atsargiai, kad nesužaloti, tiesiog truputi pavilgai vazelinu ir galiuką įkiši ir pasukioji, oi kaip dujos išeina.
nenusiminkit ir sėkmės

nenusiminkit ir sėkmės

Sveikos, tikiuosi, kad jusu vaikuciams pades visos cia isvardintos priemones, o mano leliui nepadejo niekas, galejai daryti ka nori
ir taip iki sesiu men., na dabar galima sakyti geriau, bet nakti vis tiek pucia, o dar dantys lyg ir lyst nori, zodziu issimiegosim kogero dar negreit

Kiekvienam vaikuciui skirtingos priemones padeda.Kitiems,deja, niekas nepadeda
Mes naudojom ir Espumizana,ir Babynos,ir masaziukus darem,ir siltus kompreselius dejom,ir pati maista rinkdavaus atsargiai,taip siek tiek palengvindavau savo maziuko skausma...Bet budavo,kad ir jokios priemones nepadedavo
Linkiu,kad kuo maziau paliestu pilvelio bedos jusu vaikucius

Mes vartojom Espumisana, tai pati nelabai ir supratau ar jis padejo, ar ne
nes istisai masazavom pilvuka. Dar budavo skirtumas, kuris masazuoja
kai pamasazuodavo tevelis tai musu
greitai nurimdavo, o as tai galedavau ir valanda kankintis, vistiek zirze

Pilvo pūtimą atsimenu kaip košmarą,papraščiausiai reikia išlaukti.Nepadėjo niekas.Stadydovau dujų vamzdelį,tada kiek pagerėdavo.Dar duodavau BABYNOS.
mums gydytoja patare duoti viburkol zvakutes, jei skauda pilvuka, nepadeda espumisanas ir vaikas niekaip nerimsta.