Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko diegliai, pučia pilvuką...

Apklausa: duodat vaikui (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pankoliu vandenuka galima uzsakyti vaistineje,kur gamyna vaistus 4u.gif
Atsakyti
Ačiūkas už patarimus, o masažiuką mes darom, tik ir sunkiai padeda unsure.gif
Atsakyti
MANO MERGINAI TAIP PAT BUVO PROBLEMOS SU PILVUKU,BET MUMS NIEKAS NEPADEJO doh.gif KOL NESUEJO 3 MENESIUKAI 4u.gif
Atsakyti
Mano mažyliukui niekas nepadėjo nei arbatėlė, nei espumisanas, nei masažiukas,nei šilti kompresai, tik kalną pinigų išleidau verysad.gif kantriai laukiau kol sueis trys menesiai biggrin.gif LINKIU DAUG KANTRYBĖS MAMYTĖM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 11, 20:22)
Mano mažyliukui niekas nepadėjo nei arbatėlė, nei espumisanas, nei masažiukas,nei šilti kompresai, tik kalną pinigų išleidau verysad.gif kantriai laukiau kol sueis trys menesiai  biggrin.gif  LINKIU DAUG KANTRYBĖS MAMYTĖM thumbup.gif

Na pas mus panašiai buvo,bet čia tik išsigalvojimai,kad tesiasi iki 3mėnesiu.Turiu ne viena pavizdį,kad ir po 3 ir po 4-5-6mėn niekas nepasikeitė,vėliau dar ir dantukų dygimas viską pagardina doh.gif doh.gif .Mes su pilvuku iki 1metų kankinomės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 11 gegužės 2006 - 20:08
nuoširdžiai užjaučiu, aš pirmą mėnesį kartu su sūneliu verkiau, nes negalėjau pernešti jo skausmelių verysad.gif kankinomės maždaug iki 4 mėnesių, nors ir dabar kartais būna, bet ne taip baisiai. labai padėdavo sab simpleks lašiukai, o kai labai liūdna būdavo kišdavau žvakutę viburkolio - tai homeopatinis vaistukas, apskritai labai geras tinka kai vakutis būna neramus, kai dantukai dygsta. ir dar neblogas būdas mūsų močiučių naudotas - dujų nuleidimas - tai yra termometras į užpakaliuką, tik labai atsargiai, kad nesužaloti, tiesiog truputi pavilgai vazelinu ir galiuką įkiši ir pasukioji, oi kaip dujos išeina.

nenusiminkit ir sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi, kad jusu vaikuciams pades visos cia isvardintos priemones, o mano leliui nepadejo niekas, galejai daryti ka nori verysad.gif ir taip iki sesiu men., na dabar galima sakyti geriau, bet nakti vis tiek pucia, o dar dantys lyg ir lyst nori, zodziu issimiegosim kogero dar negreit verysad.gif
Atsakyti
Kiekvienam vaikuciui skirtingos priemones padeda.Kitiems,deja, niekas nepadeda verysad.gif Mes naudojom ir Espumizana,ir Babynos,ir masaziukus darem,ir siltus kompreselius dejom,ir pati maista rinkdavaus atsargiai,taip siek tiek palengvindavau savo maziuko skausma...Bet budavo,kad ir jokios priemones nepadedavo doh.gif Linkiu,kad kuo maziau paliestu pilvelio bedos jusu vaikucius 4u.gif
Atsakyti
Mes vartojom Espumisana, tai pati nelabai ir supratau ar jis padejo, ar ne schmoll.gif nes istisai masazavom pilvuka. Dar budavo skirtumas, kuris masazuoja doh.gif kai pamasazuodavo tevelis tai musu 2.gif greitai nurimdavo, o as tai galedavau ir valanda kankintis, vistiek zirze g.gif
Atsakyti
O kas duodavot pankolio arbata --> kokiomis dozėmis ir kaip dažnai? Dabar bandom šį būdą...

Atsakyti
Pilvo pūtimą atsimenu kaip košmarą,papraščiausiai reikia išlaukti.Nepadėjo niekas.Stadydovau dujų vamzdelį,tada kiek pagerėdavo.Dar duodavau BABYNOS.
Atsakyti
mums gydytoja patare duoti viburkol zvakutes, jei skauda pilvuka, nepadeda espumisanas ir vaikas niekaip nerimsta.
Atsakyti