Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko diegliai, pučia pilvuką...

Apklausa: duodat vaikui (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labai veiksmingas metodas paminetas auksciau Nerres biggrin.gif isbandem ir tikrai padeda dujoms iseiti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri mama galetu pasakyti, kokiu maisto produktu patartina atsisakyti, kad nepustu mano lialkai pilveli? Mums dar tik 11 dienu, o jau kankinames.
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2007 12 20, 18:24)
gal kuri mama galetu pasakyti, kokiu maisto produktu patartina atsisakyti, kad nepustu mano lialkai pilveli? Mums dar tik 11 dienu, o jau kankinames.

reiketu vengti saldumynu- visokiu pyrageliu, riebios teslos tortu su ivairiais kremais, kopustu,ankstiniu darzoviu, vaisiu, obuoliu,visokiu misrainiu su majonezais. Mes taip pat kankinames del tu diegliu- pati kai pradejau valgyti vien koses- avizu, mieziu,grikiu, ryziu, perliniu - dingo jai visi diegliai, bet aisku taip pastoviai matintis nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2007 12 22, 20:26)
reiketu vengti saldumynu- visokiu pyrageliu, riebios teslos tortu su  ivairiais kremais, kopustu,ankstiniu darzoviu, vaisiu, obuoliu,visokiu misrainiu su majonezais. Mes taip pat kankinames del tu diegliu- pati kai pradejau valgyti vien koses- avizu, mieziu,grikiu, ryziu, perliniu - dingo jai visi diegliai, bet aisku taip pastoviai matintis nera gerai.

Is patirties galiu pasakyti, kad tai netiesa.
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 01, 13:59)

na, termometro kisimas nera gerai...

Kuo negerai? Elektrinio termometro kisimas, ne gyvsidabrinio yra gerai.
Atsakyti
doh.gif Pilvukas labiausiai vargino kai maziui buvo 1.5-3 men. padedavo tik nesiojimas stacioms ir kad nurimtu ir atsipalaiduotu tai darem pritupimus- vaikeli pasiemi ant ranku stacioms ir pati darai pritupimus, is pradziu dar lab isitempia, po to jau atsipalaiduoja wub.gif Jokie espumisanai, kt vaistukai neveikia- duodavom bet be rezultatu. Maista- vengti pieno produktu- nors mano megiami doh.gif teko atsisakyti, dar keptu produktu vengti, ir riebiu sriubu. Aisku visu svrbiausia kantrybe- tai isaugama mirksiukas.gif
Atsakyti
is savo patirties galiu pasakyti kad mano vaikui pilvuka pute nuo visko tik nuo kai kuriu produktu labiau. pati pagalvok nuo ko tau pustu pilv atai va to ir valgyk maziau mirksiukas.gif taciau is principo nieka snepades nei dieta nei espumizanai tik laikas yra geriausias vaistas biggrin.gif
Atsakyti
mes visai nedaug kartu turejom bedu su pilvuku. bet mano kleckiukas nusiramindavo kai priglausdavau prie krutinesarba i save arba nuo saves sedimoj padeti. smile.gif tai ir uzmigdavo dazniausiai. jis jaucia mamos sirdies plakima, kuri dar gerai atsimena ir nusiramina ax.gif
Atsakyti
Mums dabar yra 14d.,o jau,atrodo, prasideda pilvuko diegliai : mazyle vakarais maitinama spjauna is burnytes kruti ir verkia. Pirkau "SAB SIPLEX" lasiuku,bet ten minimi kudikiai,kad jiems reikia duoti po 15 lasiuku...o kudikiai vadinasi nuo 2 men.,iki 2 men. vadinasi naujagimiai g.gif g.gif .
Tai ir iskyla klausimas : ar galima tuos lasiukus duoti nuo 2 savaiciu ? blush2.gif
Atsakyti
Mums irgi pute pilvuka. Pries kiekviena maitinima duodavau Espumizano lasiuku. Gydytoja mums sake, kad ramiai galime duoti Espumizana,o jei bus labai neramus galima ideti ir Viburkolio zvakute. Pilvo putima kazkaip isgyvenom be Viburkolio, bet dantuku dygimo procese be jo neissiverciame smile.gif
Su pilvo putimu kankinomes iki keturiu menesiu. O po to viska kaip ranka nueme smile.gif
Sekmes ir kantrybes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2007 12 22, 21:26)
reiketu vengti saldumynu- visokiu pyrageliu, riebios teslos tortu su  ivairiais kremais, kopustu,ankstiniu darzoviu, vaisiu, obuoliu,visokiu misrainiu su majonezais. Mes taip pat kankinames del tu diegliu- pati kai pradejau valgyti vien koses- avizu, mieziu,grikiu, ryziu, perliniu - dingo jai visi diegliai, bet aisku taip pastoviai matintis nera gerai.

Aciu, Pinciliuk, uz patarima. Pradejau ir as valgyt daugiau kosiu. Kazkoks poveikis yra. darzoviu ir vaisiu atsisakiau jau po pirmos savaites. doh.gif O vat su tais pyrageliais - vis dar sugriesinu kartais (po koki viena), bet reik visai ju atsisakyt.

Girdejau, kad vaiko organizmas kartais nepriima koncentruoto pieno baltymo (jogurtas, varske, suris), todel pucia pilveli. AR poto nebus problema, del kalcio nepakankamumo????
Atsakyti
Mums jau beveik 4 menesiai ir jau baigesi sios problemos thumbup.gif Pilvuka pute gal iki 2 men. Padedavo espumisanas. Stengiausi nevalgyti tu produktu, nuo kuriu pucia. Nors gydytojai sako, kad ir kaip besilaikytum maisto, vistiek vaikiukui pilvuka pus, nes jo zarnynas pratinasi dirbti. Taigi si problema savaime isnyksta apie trecia menesi.
Atsakyti
negaliu tiksliai pasakyt nuo ko mano maziukui pute pilvuka,matai jei matini pati tai turi reguliuoti savo mityba mat viskas persiduoda leliukui,o kai pusdavo mano leliukui tai duodavau espumizana,bet jis ne velnio nepadejo schmoll.gif tuomet vartojom sab simplex tai padedavo truputi mirksiukas.gif ir gerdavom pankoliu arbatos,dar pamasazuodavau,o pavalgius paguldydavau ant pilvo,taip lengviau dujos mazyliams iseina biggrin.gif
Atsakyti