Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 05, 09:08)
Mergaitės, o kaip dėl magnio vartojimo? Ar galima jo pavartot profilaktiškai  blush2.gif

galima, tik ar reikia g.gif
Atsakyti
Darla, tikriausiai nuostabus jausmas 4u.gif
SIŪLYČIAU TIK DŽIAUGTIS mirksiukas.gif
Atsakyti
Daivute dekui kad apsvietei smile.gif tai matyt jai operacija darys 21cd bus jau velokai(mano ciklas dabar 26d),nes kiek zinau pas mane ieskos saaugu(o ar yra skirtumas del ciklo dienos kur saaugas ieskos gimdoje ar kiausidese?),data del operacijos su gine jau sutarem pries 3 savaites,kad iseitu po mm paskaiciavau pagal senus ciklus,o jau antru mm ciklas sutrumpejas,tai ir paskaiciavimas netikslus,nutolo man dienos po mm,tai dabar neramu darosi g.gif gyditoja atostogauja tai nera kaip pasikalbeti su ja,nukelti operacijos nenoriu,noriu greiciau prasioperuoti ir startuoti su ivf,visai susibalamutinau,kad tik nepasidaryti blogiau doh.gif ir dar blush2.gif ka daro laparaskopijos metu?kiek laiko apytiksliai po lapar ir histeros tesiamas nedarbingumas? po kiek laiko jau galima darytis ivf? dar karta nuosirdziai dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 05 birželio 2007 - 16:09
Darla, gal nuskambes banaliai, bet as kazkaip linkusi manyti, kad nebutina mums pacioms tiek daug visko zinoti, maziau rupesciu tada mirksiukas.gif Laikykis, laikykis, tikek ir pamatysi, kaip netrukus leksi didesniu drabuziu pirkti bigsmile.gif Nuosirdziai tuo tikiu ir to paties linkiu ir Tau, Stefi, ir tau Musmiryte mirksiukas.gif

Man rytoj sodinimas blink.gif Apsivaisino 4. Taip norisi geru rezultatu, nu jau taip norisi .... Ech, o gal pavyks??? Juk turi pavykti, ar ne?? wub.gif
Atsakyti
Virge, thumbup.gif , žiūrėsi kaip dalinsis, gal sudės visus ax.gif
Linkiu sėkmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 05, 17:19)
Virge, thumbup.gif , žiūrėsi kaip dalinsis, gal sudės visus ax.gif
Linkiu sėkmės ax.gif

Aciu, Aga, o ar gali taip buti, kad sudetu 4?? blink.gif
Atsakyti
Džesika, nėra skirtumo kada tau darys, jei ieškos sąaugų, nebesirūpink ir pasikliauk gydytoja smile.gif

Virge, 4-i taigi labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 06 05, 16:17)

Man rytoj sodinimas  blink.gif  Apsivaisino 4.  Taip norisi geru rezultatu, nu jau taip norisi .... Ech, o gal pavyks??? Juk turi pavykti, ar ne??  wub.gif

virge sekmes rytoj ir geru ziniu po dvieju savaiteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
virge, 4 manau nedės, bet neaišku kaip jie dalinsis, gal nesidalins ir liks mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 06 05, 17:17)
Man rytoj sodinimas  blink.gif  Apsivaisino 4.  Taip norisi geru rezultatu, nu jau taip norisi .... Ech, o gal pavyks??? Juk turi pavykti, ar ne??  wub.gif

Žinoma, kad pavyks mirksiukas.gif Lauksim kartu drinks_cheers.gif Paskui kartu pereisim į nestuke.gif skyrelį...
Atsakyti
Mes irgi pradejom judeti link IVF'o tik dar nesirasau i sarasus bandanciu,nes nezinau arba vasara arba rudeniop.Kai zinosiu konkreciai,tada prisistatysiu ,kad ir man itrauktu i sarasa blush2.gif Labai laukiu proceduros.Nors zinau,kad visaip gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 06 06, 07:20)
Mes irgi pradejom judeti link IVF'o tik dar nesirasau i sarasus bandanciu,nes nezinau arba vasara arba rudeniop.Kai zinosiu konkreciai,tada prisistatysiu ,kad ir man itrauktu i sarasa  blush2.gif Labai laukiu proceduros.Nors zinau,kad visaip gali buti.

Algirda, sutarta mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Virge @ 2007 06 05, 17:17)
...

Sekmes ir lauksim ziniu siandien wub.gif ...viskas bus gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti