Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Virge @ 2007 06 11, 12:44)
O Folio rugsti gydytoja liepe gerti? As pastebejau, kad truputi skiriasi metodai VK ir M ir V klinikoje. As pastarojoje dariausi, ir man nieko apie folio rugsti neminejo.

Folio rugstis ne palaiko nestumo, ji reikalinga musu 2.gif Siaip medikai rekomenduoja pradeti gerti folio rugsti jau planuojant nestuke.gif
As pries IFV gydytojo Zebos uzlausiau pati -al vertetu kokiu vitaminu pagerti, jis rekomendavo folio rugsti smile.gif

O siaip skiriasi ne tik kliniku metodai, bet ir musu diagnozes- nuo to ir priklauso taikomos IVF schemos, bei medikamentinis palaikymas po IVF proceduros smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites jums mirksiukas.gif malonu zinoti kad tiek daug merginu yra palaikanciu ir pasidalinanciu informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 06 11, 13:02)
aciu mergaites jums  mirksiukas.gif malonu zinoti kad tiek daug merginu yra palaikanciu ir pasidalinanciu informacija  mirksiukas.gif

Tu dar susigalvok daugiau klausimu- tai mes tau treciadieni "tiesioginiam etery" pravesim instruktaza biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
manau iki treciadeinio klausimu nemazai turesiu smile.gif gal net teks sarasa sudarineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 06 11, 13:12)
manau iki treciadeinio klausimu nemazai turesiu  smile.gif gal net teks sarasa sudarineti  biggrin.gif

Rasykis biggrin.gif Musu ten daug patyrusiu bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 06 11, 12:37)
Kadangi kiekviena tema yra skirta tik tai temai ir IVF temoje mes kalbame tik apie IVF- tai Aga Tavo zinute iskele i "Musu plepalu" temele mirksiukas.gif  kitu mergaiciu negalejo, nes jose buvo rasoma ir apie IVF smile.gif

Kaip grieztai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Virge @ 2007 06 11, 12:36)
Musmiryte, tau nustojo teplioti? O ka be Crinone dar vartoji?? Ir kiek supratau tu IVF dareisi VK??

As irgi naudoju folio rugsti. Man skyre Femibion nuo pat stimuliacijos pradzios naudot. o po punkcijos dar ir ASS ( cia 100mg aspirinas) kraujo skystinimui. Pas mus kaip supratau cia visom ta skiria - folior.+ASS
Papildyta:
QUOTE(kauniete31 @ 2007 06 11, 12:50)
Sveikos mergaites  4u.gif mano startas rytoj,kadangi mm anksciau pasirode,labai bijau ir nervuojuos, kazin po kiek laiko nuo pradzios starto buna isodinimas jei schema trumpa  g.gif gal kas zinot,parasykit  smile.gif

Kauniete31, dideliausios sekmes tau. Nebijok ir nesinervuok, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Kauniete, bijoti yra normalu, tik sioje vietoje baime tikrai nera draugas smile.gif Tikek sekme ir ji butinai tave aplankys.
Papildyta:
Papildyta:
Pas mus kaip supratau cia visom ta skiria - folior.+ASS
Papildyta:

O as buvau per daug susirupinusi, kad pasiklausciau del vitaminu, bet tikiu, kad jei man butu butinybe, gydytoja butu man pasakiusi?? g.gif
Atsakyti
aciu jums uz palaikyma mirksiukas.gif o man gine nesake nieko nei apie folio r nei apie ka kita g.gif bet as geriu ir folior ir vitamina e cia Vilmutej dekinga uz patarima esu wub.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 06 11, 12:44)
Sorry, ne taip issireiskiau, tu rasei apie Crinone, kad tepe, tai ir paklausiau. O Folio rugsti gydytoja liepe gerti? As pastebejau, kad truputi skiriasi metodai VK ir M ir V klinikoje. As pastarojoje dariausi, ir man nieko apie folio rugsti neminejo.

Man irgi tarp kitko tik užsiminė, kad galiu pavartot folinės, bet aš ją jau vartojau prieš IVF savistoviai.
Atsakyti
Šiaip tai aišku gerai tą folio rūgštį gerti, bet aš tai tik po teigiamo hcg pradėjau, nes kitaip būtų tekę 14 metų tą folio rūgštį gerti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 06 11, 14:00)
Šiaip tai aišku gerai tą folio rūgštį gerti, bet aš tai tik po teigiamo hcg pradėjau, nes kitaip būtų tekę 14 metų tą folio rūgštį gerti lotuliukas.gif

biggrin.gif , as turbut pasielgsiu analogiskai
Atsakyti