Įkraunama...
Įkraunama...

Laukinis paukštis - kaip elgtis?

QUOTE(Monteverte @ 2016 07 22, 11:54)
Būsit, jei pasiseks smile.gif
Ne ta 12 juodvarnių istorija, bet panaši:
http://skrastas.lt/?...ried=2012-09-13

biggrin.gif Gera varna... biggrin.gif Bet varnos - protingi paukščiai.

Man dar toks klausimas iškilo: ar tie balandžiai skrenda žiemoti kur, ar čia pat kažkur trinasi? Man rodos, kad žiemą jų nelabai matosi g.gif

O šiandien gerą mankštą apturėjom biggrin.gif Aš tuos "žvėris" vis pasinešiodvau ant rankos, o šiandien vienas užlėkė ant lietvamzdžio palei stogą. Tupi ir dairosi. Ir papūsk į uodegą biggrin.gif Nei maisto indelis nepadeda biggrin.gif Vyras pasiėmė grėblį, prinešė ir tas balandis PATS ant jo užsiropštė bigsmile.gif Bet ... tuoj pakilo ir nulėkė ant kito stogo po slyva. Užsilipt aukštyn negali - slysta, nusileist irgi negali - tankios slyvos šakos neleidžia. Nu ir malasi doh.gif Tai vyras, pasistatęs kopėčias, kažkaip aną nukrapštė pagaliau. O antras pabandė skrist, tai nelabai sėkmingai.
Atsakyti
Lieka čia man regis. Aš berods vėlų lapkritį savo balandį gelbėjau. Prieš kažkiek puslapių čia forume turi būti likusi data, kada taip buvo
Atsakyti
Na, tada, vadinasi, su vištom turės susidraugaut biggrin.gif Tik kad vištos pas mus "kovinės" biggrin.gif Gaus kupron.
Tiesa, vakar, kai ant stogo užlėkė, gavo galvon nuo kregždžių doh.gif Tai puolėm gelbėt, kaip sakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 07 24, 10:43)
Na, tada, vadinasi, su vištom turės susidraugaut :D Tik kad vištos pas mus "kovinės"  :D  Gaus kupron.
Tiesa, vakar, kai ant stogo užlėkė, gavo galvon nuo kregždžių  :oh  Tai puolėm gelbėt, kaip sakiau  :oh

Kaip baigėsi jūsų globotiniams?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 02, 10:04)
Kaip baigėsi jūsų globotiniams?

Sveiki, senokai mano globotiniai išskrido nei "ačiū", nei "sudie" nepasakę. Dar rugpjūty. Sustiprėjo ir spruko pro praviras duris. Ir daugiau jų nebematėm. Nors šiaip jau buvo įpratę ant galvų nusileist biggrin.gif Na, ką dabar... Tikiuosi, netapo katino pietumis... Kaip sako: "вольнoмy воля, a спасeнным - рай".
Atsakyti
Radau eidama šiandien du paukščiukus ant šaligatvio parkritusius, pagalvojau, kad zylės jaunikliai. paėmiau abu į delną. Vienas sušilęs nuo rankos purpt ir nuskrido smile.gif kitą namo parsinešiau. Pažiūrėjau žinynę, pasirodo ne zylės jauniklis, o suaugusi nykštukė. Vienas sparniukas jos pažeistas, iš išorės nieko nesimato, šiaip jau atsigavo, streksi narve. Klausimas, kuo maitinti tokį suaugusį paukštį?
Atsakyti