taigi as ir sakiau - nebijok blizgiu
O klausineti - butina!!!!

Na pagaliau ir aš prisėdau.Teko su butelio atidarytuvu vandališkai atidaryti uždžiūvusius dangtelius, išmesti 3 pavytusius kontūrus ir t.t., ir pan.Bet kad išsižiojus , tai tik dabar pastebėjau, kad visai ne taip rėmą pasistačiau-neišnaudojau , taip kaip ruošiausi.Nu , matyt, vis dar atbula ranka ....
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 18, 21:45)
Na pagaliau ir aš prisėdau.Teko su butelio atidarytuvu vandališkai atidaryti uždžiūvusius dangtelius, išmesti 3 pavytusius kontūrus ir t.t., ir pan.Bet kad išsižiojus , tai tik dabar pastebėjau, kad visai ne taip rėmą pasistačiau-neišnaudojau , taip kaip ruošiausi.Nu , matyt, vis dar atbula ranka ....
sveika sugrįžus
ir aš vis laukiau , kada gi čia pasirodysi su naujais darbeliais

o man šiandien nesiseka - visą dieną tapau, bet turbūt reiks išmesti

QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 18, 20:45)
O pagaliau!!!! Laukiu nesulaukiu ka pasidemonstruosi

Nu kokiu grozybiu prisiziurejau

o aš savo pravalą truputį pataisiau, tai vistiek pasirodysiu - tieeeek darbo įdėjau. o ir vyras nesupranta, kuo tas paveikslėlis blogas

QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 19, 22:18)

Tikriausia reiktų pradėti piešt voratinklius-tokia galvelėje ir vaizduotėje šiuo metu būsena

būtų labai fainas paveikslas. ir turbūt ne taip jau sunku būtų

o čia mano nevykėlis

apačioj nuo perdaug drėgmės išskydo bespalvis kontūras, viršuij ta vaivorykštė nevykusi

QUOTE(naca @ 2007 02 19, 20:37)
apačioj nuo perdaug drėgmės išskydo bespalvis kontūras, viršuij ta vaivorykštė nevykusi 

bet užtai pienės fantastiškos

kaip tu čia tempi šilką???

QUOTE(akvilyte @ 2007 02 19, 23:07)
bet užtai pienės fantastiškos

mane labiausiais ir atbaido pasiruošimas
ty įtempimas šilko 

nusipirkau tokių segtukų ( nežinau kaip vadinasi) kanceliarinėse prekėse 2 dėžutes - dėžutė tokių spalvotų 10 kainuoja 1,70 lt ( kiti netinka- nelaiko arba plėšia audinį) . su gumytėm užmoviau ant rėmo ( galima užrišti) ir viskas. man labai patinka

1*1,5m ištempiau šilką ir supiešiau visą iškart, nors sumanymas tai mano buvo 1 paveikslas-tas, kuris su tulpėmis, virš lovos, derinant spalvas prie lovatiesės(čia nuotraukoje mėtosi toks mažas dryžuotas gabalėlis).Taigi dabar kirpsiu ir atskirsiu į 2 gabalus.Turėjau labai gerą "padėjėją", galima sakyti, kad paveikslas derinasi ir prie jos kailiuko.