QUOTE(naca @ 2007 03 01, 22:20)
QUOTE(naca @ 2007 03 01, 22:20)
pagaliau įrėminau darbelį. rėminau be porėmio, tai privargau
QUOTE(upytele @ 2007 03 02, 10:17)
Joooo be poremio vargas...
Ech, mergaitės, nesuprantu ar man pilnatis
Nu podruzke tu duodi... Poremis, tai tas medinis keturkampis ant kurio aptraukia drobe, silka ir t.t po to jau gatava darba gali deti, o gali ir nedeti i rema
QUOTE(upytele @ 2007 03 02, 23:18)
Nu podruzke tu duodi... Poremis, tai tas medinis keturkampis ant kurio aptraukia drobe, silka ir t.t po to jau gatava darba gali deti, o gali ir nedeti i rema 
Aš taip niekad nedarau.Man tinka ir senoviškai
Nors kita vertus-supratau teisingai.
na prisižiūri čia tokių grožių, kad paskui nei pačiai daryt nieko nesinori, nes nieko panažaus nepadaryčiau
na bet kai prispiria reikalas.. va ieškom anutai kokios reprodukcijos su gėle ar gėlėm didelėm.. nu ir nerandam
tai va katik baigiau kontūruot.. metras ant 80cm... na kaip man tai labai didelis.. darau ant storesnio šilko.. bandysiu jau ryt liet... ai nesigaus tai naudosiu kaip skarelę
tik išmatavimai lievakišli
na papasakosiu kaip seksis tolaiu...
tik dar baisu kiek rėmas kainuos jei visgi pavyks
na bet kai prispiria reikalas.. va ieškom anutai kokios reprodukcijos su gėle ar gėlėm didelėm.. nu ir nerandam
tik dar baisu kiek rėmas kainuos jei visgi pavyks
Naca, nerealu
as irgi noreciau ireminti darbeli , bet man toks tamsus miskas, kaip tai padaryti
Zinau kad buvo daug kartu rašyta, bet nuo per didelio informacijos kiekio visai susimaišiau
. Šiandien pirksiu rėmelį ir su tuo speciliu įrankiu susegsiu iš blogos pusės įtemptą šilką prie to rėmelio , ar teisingai darysiu ??
Upytele, tavo tulpe be galo graži :4u
as irgi noreciau ireminti darbeli , bet man toks tamsus miskas, kaip tai padaryti
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 03, 10:12)
Paprasta gudrybe - paimi dziovintuva ir neleidi teketi dazams
Papildyta:
Medinis normal remelis tokiam formatui kainuos ~80-100 lt. Neimk plono remo, mat neislaikys itemto silko, jei darai be poremio
Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 03, 09:39)
Naca, nerealu
Zinau kad buvo daug kartu rašyta, bet nuo per didelio informacijos kiekio visai susimaišiau
. Šiandien pirksiu rėmelį ir su tuo speciliu įrankiu susegsiu iš blogos pusės įtemptą šilką prie to rėmelio , ar teisingai darysiu ??
Aciukas uz pagyrimus... Del reminimo - taip teisingai
QUOTE(upytele @ 2007 03 03, 10:22)
Paprasta gudrybe - paimi dziovintuva ir neleidi teketi dazams
Medinis normal remelis tokiam formatui kainuos ~80-100 lt.
Medinis normal remelis tokiam formatui kainuos ~80-100 lt.
bet įdomiausia kad permatomas kontųras nepraleidžia
ačiū už patarimus
Permatomo konturo chemine sudetis truputeli skiriasi nuo spalvoto ir, jei pastebejai, jis kiek skystesnis
todel i medziaga geriau ikimba
akvilyte, dėl rėminimo
Aš gal pasiūlysiu būdą , kurį vadins visos "žingsnis į senovėn", bet , žinok, aš taip rėminu ir vargo nematau, ir nesvarbu paveikslo dydis.Pasiguldau piešinį, ant jo uždedu spec.kartono lapą, tuomet įsiveriu ilgą siūlą ir narstau tarp kraštų.Kol narstau nieko labai neįtempinėju, kai jau sunarstau visą plokštumą (pvz., horizontalią) tuomet patampau siūlus ir sutvarkau kraštus.tada imuosi kitos krypties-tą patį darau vertikaliai.Jokio vargo.Tuomet turiu lapą, kurį galiu dėti į norimą rėmelį-su stiklu ar be, platus ar siauras-nebesvarbu..
o štai taip atrodo aprašytu būdu 'užtemptas paveikslas, kurio matmenys-80*60 cm

Papildyta:
Teismas, manau, vienareikšmiškai sužavėtas
Aš gal pasiūlysiu būdą , kurį vadins visos "žingsnis į senovėn", bet , žinok, aš taip rėminu ir vargo nematau, ir nesvarbu paveikslo dydis.Pasiguldau piešinį, ant jo uždedu spec.kartono lapą, tuomet įsiveriu ilgą siūlą ir narstau tarp kraštų.Kol narstau nieko labai neįtempinėju, kai jau sunarstau visą plokštumą (pvz., horizontalią) tuomet patampau siūlus ir sutvarkau kraštus.tada imuosi kitos krypties-tą patį darau vertikaliai.Jokio vargo.Tuomet turiu lapą, kurį galiu dėti į norimą rėmelį-su stiklu ar be, platus ar siauras-nebesvarbu..

o štai taip atrodo aprašytu būdu 'užtemptas paveikslas, kurio matmenys-80*60 cm

Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 12:18)
Teismas, manau, vienareikšmiškai sužavėtas