Mes kitą rudenį ruošiamės kraustytis į kitą Kauno raj. galą, tai vienintelio dalyko gaila - darželio. Aš dar sutikčiau nesikraustyt į naują namą vien dėl to, kad mano mažius užbaigtų savo darželio karjerą būtent Girionyse
Nėra už ką
Mes kitą rudenį ruošiamės kraustytis į kitą Kauno raj. galą, tai vienintelio dalyko gaila - darželio. Aš dar sutikčiau nesikraustyt į naują namą vien dėl to, kad mano mažius užbaigtų savo darželio karjerą būtent Girionyse
na mano sunus gine 2009 12 men, mazdaug pries 2 savaites buvau Gironiu darzelyje, kuris labai man patiko. Direktore tiesiog puiki, aprode grupes. Jose silta svaru, kai kas naujai pakeista. Uzrasiau i si nuostabu darzeli 2012 metams, sake priims tik 20 vaiku, o mes jau buvom devinti, tai manau kuo anksciau tuo geriau.
Papildyta:
ir tiesa priima kai vaikui tais metai jau sueje ar dar sueis 3 metukai. Ir beje tikrai reikia deklaracijos ir tik priima pagal gyvenama vieta, is vaisvydavos kategoriskai nepriima, nes savo vaiku sociai
Papildyta:
ir tiesa priima kai vaikui tais metai jau sueje ar dar sueis 3 metukai. Ir beje tikrai reikia deklaracijos ir tik priima pagal gyvenama vieta, is vaisvydavos kategoriskai nepriima, nes savo vaiku sociai
Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos
Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims
QUOTE(krisstukas @ 2010 04 18, 22:26)
Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos
Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims 
Sveiki
QUOTE(&joy @ 2010 04 19, 10:57)
Sveiki
Šlienavos tikrai nesikratys ir nesikrato, nes Kauno rajonas, o Vaišvydavos gali būti kad kratosi, nes ji jau miestui priklauso. Galima leisti ir pusdieniui, taip netgi rekomenduoja pradėjus lankyti darželį, kad vaikas lengviau priprastų, nes dauguma išsigąsta pietų miego svetimoj vietoj. Aš irgi saviškį iš pradžių leidau iki pietų miego. Parašysit prašymą, kad vaikas valgys tik 2 kartus (arba 1, jeigu pusryčius valgysit namie) ir viskas
Sėkmės susidraugaujant su darželiu 
Dekui labai
Sveikos, mamytes
Kaip letai juda si tema
Na mes keliames i Slienava, tai mastom ir savaja leisti i Girioniu darzeli, vis del to jau pustreciu metu
Gal kuri tiksliau zinute, kiek darziuke yra tokiu mazyliu grupiu, po kiek vaikuciu jose?
Kaip letai juda si tema
Na mes keliames i Slienava, tai mastom ir savaja leisti i Girioniu darzeli, vis del to jau pustreciu metu
QUOTE(kokocia @ 2011 10 26, 23:24)
sveiki.Girioniu darzelyje yra viso 4gr.3 ikimokyklinuku ir 1 priesmokykline.vaiku jose po 20.bet jei jus dar neuzsirase i eile tai paskubekit nes eile didele.
QUOTE(krisstukas @ 2010 04 18, 22:26)
Savo dukryte uzrasem kai jai buvo vos 2 sav.ir dar labai abejoju ar gausim darziuka nuo rugsejo, aisku beda, kad nera lopselinuku grupes.
O stai sunus tik pradejes eiti i darziuka, lankydavo ji tik po pusdieni. Tikrai nera jokiu problemu. Na, bent jau kolkas, esam labai labai patenkinti Girioniu darzeliu
Mamytės ką planuojate daryti, kai darželis užsidarys vasarai?
Auklėtoja minėjo, kad lyg rugpjūtį Klevelis priimtų, ar kas nors jau ten buvote? Kokie įspūdžiai?
Auklėtoja minėjo, kad lyg rugpjūtį Klevelis priimtų, ar kas nors jau ten buvote? Kokie įspūdžiai?
QUOTE(opyte @ 2012 03 31, 20:25)
Mamytės ką planuojate daryti, kai darželis užsidarys vasarai?
Labux,
aš vedu savo vyresnėlį į Klevelį, tai galiu parašyti, kad superinis darželis
O mažėlį užrašiau į Girionis, nes pakolkas alergija jam nepripažinta dar, sakau gal dar išaugs... bus matyti. Smagu skaityti, kad ir Girionių darželis giriamas..