Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

Turbut uzsakysiu torta Ragainej. Labai jau visi gyre tongue.gif
Noreciau uzsakyt torciuka pries vestuves, paragaut. Ar galiu uzsakyt maziuka torciuka, bet tokio skonio koks bus per vestuves? Ar jus ragausit torta pries vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2007 12 20, 11:32)
Turbut uzsakysiu torta Ragainej. Labai jau visi gyre  tongue.gif
Noreciau uzsakyt torciuka pries vestuves, paragaut. Ar galiu uzsakyt maziuka torciuka, bet tokio skonio koks bus per vestuves? Ar jus ragausit torta pries vestuves?

Mes kai rinkomes torta, tai ragainei dave paragauti visokiu skoniu. Cia Vilniuje, naugarduko g. kur centrinis cechas. Bet mes vistik Bijoloje uzsisakem, ir likome labai patenkinti, beje sveciai irgi.
Atsakyti
tikurila, tai nepatiko Ragainej tortu skonis? g.gif
Atsakyti
o mes torta uzsisakem is bijolos, buvo labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 21 gruodžio 2007 - 15:00
QUOTE(ikristute @ 2007 12 21, 14:48)
o mes torta uzsisakem is bijolos, buvo labai skanus  thumbup.gif


O jau grazus koks bigsmile.gif thumbup.gif
Kokia kaina uz kilograma ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 21, 15:51)
O jau grazus koks  bigsmile.gif  thumbup.gif
Kokia kaina uz kilograma  ax.gif ?

Sio torto kaina nesiskaiciuoja kilogramais, tortas sveria 10kg. yra viso torto kaina 500lt tortas+150lt. gyvu geliu papuosimas ant torto+atvezimas 1.5lt uz kilometra, nes sita torta jie patys veza mums isviso gavosi 710lt, bet buvo verta, viduje tortas buvo 5 skirtingu skoniu ir labai didelis, idedu nuotrauka, kad mazdaug isivaizduotum smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2007 12 20, 12:39)
tikurila, tai nepatiko Ragainej tortu skonis?  g.gif

Na skoniai visai geri, bet labai nepatiko ten apskritai schmoll.gif nei aptarnavimas, nei parsonalas, nei salygos, kur kepa tuos tortus, nu nezinau, gal as per daug kaprizinga, bet jie plius dar negalejo padaryti tokio torto, kokio as labai norejau. Tai tiesiog pasirinkome Bijola, kuri paskui irgi pasisiukslino (personalas) doh.gif nors tortas ju buvo nuostabus ir isvaizda ir skoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 12 21, 16:31)
Sio torto kaina nesiskaiciuoja kilogramais, tortas sveria 10kg. yra viso torto kaina 500lt tortas+150lt. gyvu geliu papuosimas ant torto+atvezimas 1.5lt uz kilometra, nes sita torta jie patys veza mums isviso gavosi 710lt, bet buvo verta, viduje tortas buvo 5 skirtingu skoniu ir labai didelis, idedu nuotrauka, kad mazdaug isivaizduotum  smile.gif .


Na tikrai thumbup.gif didelis,o koks grozis wub.gif negaliu atsiziureti wub.gif
Atsakyti
del ragaines tai as girdejau ir geru ir blogu atsiliepimu , asmeniskai as , ragainej esu uzsisakius ne viena torta nes dirbu visai salia ju ten , taj jeigu koks balius ar kas kreipiames tik ten , jokiu problemu neturejom , pas juos ir seses vestuvem kepe torta visi likom patenkinti , bet sau kiek ziurejau labai grazus tortai "jukna""
Atsakyti
tai ka as galiu pasakyti apie sakocius tai tikru yra prie Pasvalio Duajenu kaime , ten viskas zymiai brangiau bet del tokio skonio verta ten bruktis thumbup.gif jie net duona kepa pagal senas tradicijas rugena ten tesla kelias paras , o duonos skanumelis ax.gif ir grybukus ten uzsakinejom tai kokie skanus visgi be sintetikos kg 19.99 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 21, 09:08)
Specialiai eglei biggrin.gif



maziulele, galbut ir as galeciau gaut kontaktus? cia tu grybuku ir eziuku biggrin.gif 4u.gif bigsmile.gif aciu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2007 11 26, 21:03)
Tai va, suzinojau kiek tiksliai jis sveria nuo 3kg iki 3kg 400g.


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai ispudingai atrodo thumbup.gif
Gal galeciau ir as gauti kontaktus? biggrin.gif
Labia dekui cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti