Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(KristiTal @ 2007 05 31, 11:43)
Labukas. Nors nuotraukytes nelabai dideles, bet idomu. Vienos sienos apsvietimas kaip ir pas mane padarytas.
Idomu bus paziureti galutini vaizda 4u.gif

na veliau idesiu galutinis vaizda, bet jo, as jau kai dariaus manaciau tavo nuotraukas ir pagalvojau,kad vienodos sienos bus, jauciu net spalviniu varijantu labai panasu:DDDD
Atsakyti
QUOTE(angel's touch @ 2007 05 31, 09:56)
paveikslai tai super  thumbup.gif  man tik ta ornamentika ant grindu nepatinka, jei butu visur tokios grindys kaip pakrasciuose , tai isvis pasaka butu , bet nu paveikslu tai nera ka svarstyt, superiniai, labai isipaiso i interjera, bent jau kiek is fotkes matosi

Grindys man irgi nepatinka, nes nesiderina doh.gif bet nauju nedejome visam bute. Atnaujinome sena mozaikini parketa. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 31, 10:11)
uz ribos  wub.gif  ziuriu db kad parduotas  doh.gif  nors vakar susivaidene buvo kad neparduotas  g.gif  bus man naktim darbus dirbti  lotuliukas.gif

Aha, fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 08:14)
p.s. beje jei reikia geru darbininku klaipedoje, galiu rekomenduoti. as ju darbu, saziningumu ir atsakingumu esu labai patenkinta.

mums reikes, tik dar anksti, bet duok kontaktus, visgi rekomendacijos yra geris siais laikais 4u.gif

beje, gal kainas paytiksles darbu galetum pasakyti ? labiausia aktualu gipso montavimas ant lubu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 10:46)
na veliau idesiu galutinis vaizda, bet jo, as jau kai dariaus manaciau tavo nuotraukas ir pagalvojau,kad vienodos sienos bus, jauciu net spalviniu varijantu labai panasu:DDDD

Pas mane kur tas apsvietimas tai bordo spalva.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 09:14)
buvo atsizvelgta i jusu pastabas ir pataisyta 4u.gif

O, dabar viskas puikiai matosi thumbup.gif

Kas ten per skylutes sienoj vienoj po nisa?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 05 31, 11:51)
mums reikes, tik dar anksti, bet duok kontaktus, visgi rekomendacijos yra geris siais laikais  4u.gif

beje, gal kainas paytiksles darbu galetum pasakyti ? labiausia aktualu gipso montavimas ant lubu  ax.gif

na kontaktus parasysiu i az, o del kainu bijau pasakyti, cia jau su juo susiskambinsi ir susitarsi. bet va ka ka tai su gipsu jam didziausias malonumas dirbt.
Papildyta:
QUOTE(Pegė @ 2007 05 31, 12:01)
O, dabar viskas puikiai matosi thumbup.gif

Kas ten per skylutes sienoj vienoj po nisa?

o ten ta nisa buvo tam ir daryta kad paslepti radiatoriu, tai del to tos skylutes ir padarytos,kad neuzdaryti visai radiatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 05 31, 08:21)
tai čia gi "nešanti " siena. jų taip "užsimaniau/išgrioviau" negalima griauti. reikia tada atramas statyti. o jei dar be leidimu darot. tai jei įskųs kas nors - bauda didžiulė.

Nematydama nusprendei kad nešamoji bigsmile.gif deja, ne tongue.gif gi ne dundukai esam, žinom kad toki ųsienų griaut negalima. pasikvietėm protingus dedės ir sakė galit drąsiai griauti. Mūsų namas pusiau blokinis pusiau plytinis.
Vienu žodžiu sienos jau nebėr thumbup.gif ale koks vaizdas kokia šviesa thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 31 gegužės 2007 - 21:49
QUOTE(Dalbara @ 2007 05 31, 21:48)
Nematydama nusprendei kad nešamoji  bigsmile.gif deja, ne tongue.gif gi ne dundukai esam, žinom kad toki ųsienų griaut negalima.  pasikvietėm protingus dedės ir sakė galit drąsiai griauti. Mūsų namas pusiau blokinis pusiau plytinis.
Vienu žodžiu sienos jau nebėr  thumbup.gif  ale koks vaizdas kokia šviesa  thumbup.gif  yahoo.gif

o lauko sienos gali būti ne nešančios?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 09:04)
o lauko sienos gali būti ne nešančios?

čia ne lauko siena mirksiukas.gif o siena į balkoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 01, 08:09)
čia ne lauko siena  mirksiukas.gif  o siena į balkoną  mirksiukas.gif

g.gif bet siena i balkona yra kaip ir lauko siena, tik balkona atsikises g.gif , bet kiek zinau butent ta vieta, kur po langu tai griauti galima nes ji nieko nelaiko.bet leidimo tai gal reikia manau g.gif

parodyk kas gavosi isgriovus 4u.gif
Atsakyti
nesu architektė ar konstruktorė, bet ir man atrodo, kad namo siena išorinė yra nešanti, bet čia jau rašė, kad kažkas pasidarė taip. O jeigu dar konsultavosi, tai gal mes ne taip įsivaizduojam viską. Dalbara o kelintam jūs aukšte, parodyk kas gavosi dabar pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 01, 12:36)
g.gif bet siena i balkona yra kaip ir lauko siena, tik balkona atsikises g.gif , bet kiek zinau butent ta vieta, kur po langu tai griauti galima nes ji nieko nelaiko.bet leidimo tai gal reikia manau g.gif

parodyk kas gavosi isgriovus 4u.gif

tai kad pas dalbara lygtais langas iki pat apacios ir buvo... vadinasi daužo kazkur aplink. smile.gif ai irnesakyk.gif bile ne po manim biggrin.gif
Atsakyti