Na nežinau mergaitės, gal mūsų darbo pobūdis kiek skiriasi.. Įmonė ne mano, bet manau vien dėl to, kad dirbu kaip sau, esu kažkiek vertinama. Nes aplink mane darbe liko tik tokie pat žmonės kaip aš, per pusmetį atleido tris vadybininkus, kurie dirbo valdiškai (nei vakare, nei savaitgalį kompo neįsijungdavo, o darbo metu ištisai parūkymai po pusvalandį, kad tik ne ofise sėdet, apskritai jokių naujų idėjų ar iniciatyvos ir t.t.).
Ir dar. Juk jei skubi su kroviniu, o vairuotojas naktį nepajuda laiku arba sustojęs 45 min užmiega keturiom valandom, vėluoji su tuo kroviniu, nepaimi sekančio krovinio, tai ne kam kitam, o tau pačiai teks iš situacijos kapstytis, galvoti ką su kuo sukeisti ir t.t. O kam tų papildomų problemų, jų ir taip kasdien per akis..
Žinau, kad taip ilgai nedirbsiu. Bet tai natūralu, juk pvz ir sportininkų karjera gana trumpalaikė

Visada galvoju, kai jau nebepavešiu tokio darbo, eisiu į buhalteriją. Jos ten gal kokius 1200 Lt gauna, užtat 17:00 namo išeina, 2 kartus per dieną po valandą laiko kavą geria, dar pietūs valandą, o jei dar kieno gimtadienis, išėjimas atostogų ar grįžimas iš jų..
Na supratau, atsakymas į mano ankstesnį klausimą būtų toks: jūs neišprotėjat, nes savęs tiek neatiduodat darbui.