Įkraunama...
Įkraunama...

Logistika

QUOTE(Angel99 @ 2007 06 24, 09:34)
na va pasirodo kiek zmogeliuku is logistikos  bigsmile.gif o as jau galvojau, kad cia nieko nera  ax.gif

Mergaites manes labai duomina kiek uzdirba moterys logistikos sryti.
Drauge dirba viriska darba ir uzdirba 1200 ..., vadybininke o vyrai dirbantys ta pacia darba virs 2500. doh.gif
Nejaugi visur taip??
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 06 26, 23:38)
Mergaites  manes labai duomina kiek uzdirba moterys logistikos sryti.
Drauge dirba viriska darba ir uzdirba 1200 ..., vadybininke o vyrai dirbantys ta pacia darba virs 2500.  doh.gif
Nejaugi visur taip??

Na jeigu neseniai pradejai, tai taip mazai ir uzdirbi... su patirtimi atlyginimas kyla, tikra tiesa, kad vyrai uzdirba virs 2500 Lt, bet irgi priklauso nuo imones ir vyro patirties. vistiek pradedantis vyras negaus daugiau 2000 Lt.
Atsakyti
laba,

as buvau logistikos dir.padejeja...idomus darbas, nuolatinis judesys,kruva problemu ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir transporto sektoriuje dirbu. Darbas susijes su autotransporto paieska - tai darau viska - tiek su vairuotojais bendrauju, tiek ekspedicijoms skambineju, tiek su gavejais bendrauju smile.gif
Zodziu barbe devyndarbe
Atsakyti
Sveikos, logistės biggrin.gif
Gal pasidalinsite patirtimi, kaip ieškote užsakymus, t.y. krovinius ir kur. Kokių niuansų yra šiam darbe?
Nzn, ar verta brįsti į šią sferą. g.gif
Atsakyti

Laba as irgi dirbu su logistika, tik pas mane ekspedicine firma tai mes ir krovinius deliojam ir masinu ieskom. Siaip dabar atejau po vaiko auginimo tai kaip ir vel viskas is pradziu. Mano atlyginimas priklauso nuo rezultatu turim baze plius procentai.

Is tikruju galvoju ieskotis darbo tik logistikoj, nes noriu kazkokio pastovumo mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas kroviniu galit pasiulyt bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif man irgi reikia kroviniu, bet vezame negabaritinius krovinius , zemes ukio , statybine technika gal kas pasiulysit ka smile.gif ar kokiu patarimu duosit
Atsakyti
Sweiki visi kas dirbat su transportu smile.gif
esu naujoke siame forume blush2.gif , ieskaus siuo metu vadybininkės darbelio logistikoje, neturiu patirties sioje sferoje, taciau noras virsyja viska bigsmile.gif
gal kas galit padet,papasakot apie darbo specifika? kaip manot ar turiu vilties isidarbint kokioj transporto imonej be patirties? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolajola @ 2007 07 26, 12:38)
Sweiki visi kas dirbat su transportu smile.gif
esu naujoke siame forume blush2.gif , ieskaus siuo metu vadybininkės darbelio logistikoje, neturiu patirties sioje sferoje, taciau noras virsyja viska bigsmile.gif
gal kas galit padet,papasakot apie darbo specifika? kaip manot ar turiu vilties isidarbint kokioj transporto imonej be patirties? blush2.gif

Sunkoka be patirties ir atitinkamo issilavinimo
Bandyk kaip praktikante ar vadybininko padejeja
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 07 27, 09:50)
Sunkoka be patirties ir atitinkamo issilavinimo
Bandyk kaip praktikante ar vadybininko padejeja

zodziu siuntineju CV kur tik randu skelbimu su tokiais darbo pasiulymais:), tenkintu ir vad. asistentes darbelis blush2.gif , kolkas neprarandu vilties:) siaip tai studijuoju ekonomika su tarptautiniais santykiais:)
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 07 25, 10:35)
ax.gif man irgi reikia kroviniu, bet vezame negabaritinius krovinius , zemes ukio , statybine technika gal kas pasiulysit ka smile.gif ar kokiu patarimu duosit

sveikutes, as dirbu ir transporto kompanijoj dabar vasara pats darbymetis, gaila kad teturim tik 2savas masinas verysad.gif tai tenka is kitu imoniu jamti smile.gif buna nemazai negabaritu doh.gif labai jau problematiska rast kas veza, kokia tavo imone, gal ka sutartume kada? 4u.gif
Atsakyti