Įkraunama...
Įkraunama...

Logistika

Aš su fūrom... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 09 19, 10:28)
Aš su fūrom... smile.gif

aš ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
as su viskuom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

svarbiausia galva+ vairas kad butu!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Aš irgi jungiuosi į Jūsų gausų būrį ax.gif

Esu naujokė šioj srity, nors ir 4 metus transporto vadybą studijavau biggrin.gif Į darbą (transporto paieškai) mane priėmė be jokios patirties + įmonė irgi visiškai nauja. Dirbam pusantro mėnesio gal tik rolleyes.gif Turiu puikų vadovą, kuris išmano gerai šią sritį ir padeda, ir pataria, ir problemas dideles už mane išsprendžia blush2.gif Kolkas sunkokai mums sekasi, bet vis po vieną kitą krovinuką išvežam. O aš vis mokausi mokausi, tobulėju ir nematau tam galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2010 10 01, 12:54)
Į darbą (transporto paieškai) mane priėmė be jokios patirties + įmonė irgi visiškai nauja. Dirbam pusantro mėnesio gal tik  rolleyes.gif  Turiu puikų vadovą, kuris išmano gerai šią sritį ir padeda, ir pataria, ir problemas dideles už mane išsprendžia  blush2.gif  Kolkas sunkokai mums sekasi, bet vis po vieną kitą krovinuką išvežam.

Įsivaizduoju kaip sunku dirbti ką tik atsidariusioje įmonėje ir dar kai pats esi "žalias" cool.gif pati esu pro šitai praėjusi ir daugiau nebenorėčiau pakartoti schmoll.gif
Atsakyti
ka daro transporto vadybininkas, kas i jo pareigas įeina?
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2010 10 01, 13:54)
Sveikos!  4u.gif Aš irgi jungiuosi į Jūsų gausų būrį  ax.gif 

Esu naujokė šioj srity, nors ir 4 metus transporto vadybą studijavau  biggrin.gif Į darbą (transporto paieškai) mane priėmė be jokios patirties + įmonė irgi visiškai nauja. Dirbam pusantro mėnesio gal tik  rolleyes.gif  Turiu puikų vadovą, kuris išmano gerai šią sritį ir padeda, ir pataria, ir problemas dideles už mane išsprendžia  blush2.gif  Kolkas sunkokai mums sekasi, bet vis po vieną kitą krovinuką išvežam. O aš vis mokausi mokausi, tobulėju ir nematau tam galo  lotuliukas.gif

Praejo dar menesis smile.gif Ir kaip sekasi dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana099 @ 2010 11 09, 21:32)
Praejo dar menesis smile.gif  Ir kaip sekasi dabar? 4u.gif

Po truputi viskas vis geryn ir geryn ax.gif.. nebankrutavom dar biggrin.gif nors as dar nevisada speju į tą greitį, kokiu viskas vyksta transporte doh.gif

sakykit, per kiek laiko jūsų nuomone galima tapti geru ekspedicijos/transporto vadybininku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2010 11 10, 22:33)
Po truputi viskas vis geryn ir geryn ax.gif.. nebankrutavom dar biggrin.gif nors as dar nevisada speju į tą greitį, kokiu viskas vyksta transporte  doh.gif

sakykit, per kiek laiko jūsų nuomone galima tapti geru ekspedicijos/transporto vadybininku? smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geru??

as dirbu 3 metai, ir tai kartais jauciuosi zalia zalia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 11 11, 10:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geru??

as dirbu 3 metai, ir tai kartais jauciuosi zalia zalia  unsure.gif

Aš lyyygiai taip pat drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2010 11 10, 23:33)
Po truputi viskas vis geryn ir geryn ax.gif.. nebankrutavom dar biggrin.gif nors as dar nevisada speju į tą greitį, kokiu viskas vyksta transporte  doh.gif

Sveikos,

As 7 metus pradirbau transporte, tai jauciausi savim pasitikinti ir labai daug ismananti biggrin.gif . Po dvieju metu pertraukos vel gryzau, tik Anglijoje, tai atrodau vel kaip pirmoke. Bet cia manau daug labai itakos man turi ir anglu kalba ir salis su kuria niekada nedirbau, nes vis dar nesijauciu laisvai.
Atsakyti
Keliu temą į viršų,o tai pasimetėm kažkur gale biggrin.gif
Kaip sekasi prieššventiniu laikotarpiu bigsmile.gif
Atsakyti