Aš su fūrom...

Sveikos!
Aš irgi jungiuosi į Jūsų gausų būrį
Esu naujokė šioj srity, nors ir 4 metus transporto vadybą studijavau
Į darbą (transporto paieškai) mane priėmė be jokios patirties + įmonė irgi visiškai nauja. Dirbam pusantro mėnesio gal tik
Turiu puikų vadovą, kuris išmano gerai šią sritį ir padeda, ir pataria, ir problemas dideles už mane išsprendžia
Kolkas sunkokai mums sekasi, bet vis po vieną kitą krovinuką išvežam. O aš vis mokausi mokausi, tobulėju ir nematau tam galo

QUOTE(lasorita @ 2010 10 01, 12:54)
Į darbą (transporto paieškai) mane priėmė be jokios patirties + įmonė irgi visiškai nauja. Dirbam pusantro mėnesio gal tik
Turiu puikų vadovą, kuris išmano gerai šią sritį ir padeda, ir pataria, ir problemas dideles už mane išsprendžia
Kolkas sunkokai mums sekasi, bet vis po vieną kitą krovinuką išvežam.

Įsivaizduoju kaip sunku dirbti ką tik atsidariusioje įmonėje ir dar kai pats esi "žalias"

ka daro transporto vadybininkas, kas i jo pareigas įeina?
QUOTE(lasorita @ 2010 10 01, 13:54)
Sveikos!
Aš irgi jungiuosi į Jūsų gausų būrį
Kolkas sunkokai mums sekasi, bet vis po vieną kitą krovinuką išvežam. O aš vis mokausi mokausi, tobulėju ir nematau tam galo 

Praejo dar menesis

QUOTE(Silvana099 @ 2010 11 09, 21:32)
Po truputi viskas vis geryn ir geryn

sakykit, per kiek laiko jūsų nuomone galima tapti geru ekspedicijos/transporto vadybininku?

QUOTE(lasorita @ 2010 11 10, 22:33)
.. nebankrutavom dar
nors as dar nevisada speju į tą greitį, kokiu viskas vyksta transporte
sakykit, per kiek laiko jūsų nuomone galima tapti geru ekspedicijos/transporto vadybininku?

as dirbu 3 metai, ir tai kartais jauciuosi zalia zalia

QUOTE(maye @ 2010 11 11, 10:49)
Aš lyyygiai taip pat

QUOTE(lasorita @ 2010 11 10, 23:33)
.. nebankrutavom dar
nors as dar nevisada speju į tą greitį, kokiu viskas vyksta transporte

Sveikos,
As 7 metus pradirbau transporte, tai jauciausi savim pasitikinti ir labai daug ismananti

Keliu temą į viršų,o tai pasimetėm kažkur gale
Kaip sekasi prieššventiniu laikotarpiu

Kaip sekasi prieššventiniu laikotarpiu