Įkraunama...
Įkraunama...

Logistika

QUOTE(Fluctus @ 2011 03 01, 13:39)
Sveikos logistės-ekspeditorės smile.gif
Norėjau paklausti, jei tai nėra kažkokia super komercinė paslaptis,
kaip tvarkote kontaktus klientų/vežėjų? su kokiomis programomis CRM dirbate?
Kaip minėjau - naujokė esu šioj srity, ir dabar galvoju kaip čia darbą palengvint.
Atsiprašau, jei klausimas pasirodys keistas/blogas/netinkamas - nežinau dar visų logistikos srities darbo ypatumų
blush2.gif

cia apie CMR draudima kalbi??

kontaktus tvarkome telefone laikau ir visas tvarkymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 01, 16:03)
cia apie CMR draudima kalbi??

kontaktus tvarkome telefone laikau ir visas tvarkymas  mirksiukas.gif

Ne CMR, o CRM - Client Relationship Management - klientų kontaktų vadyba/tvarkymas ir pan smile.gif
Maye, telefone vietos neužteks, jei visus surašyt smile.gif pažįstamas siūlė Excelį panaudot, tik kad man pasirodo, jog su juo bus nepatogu naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 03 01, 17:57)
Ne CMR, o CRM - Client Relationship Management - klientų kontaktų vadyba/tvarkymas ir pan smile.gif
Maye, telefone vietos neužteks, jei visus surašyt smile.gif pažįstamas siūlė Excelį panaudot, tik kad man pasirodo, jog su juo bus nepatogu naudotis  g.gif

nu nebent laaaaaaaaaaaaaaaaaabai daug turite kontaktu 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Norėjau paklausti kiek kainuoja Logistikos studijos VGTU ? 4u.gif Visą internetą išnaršiau nieko neradau.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juokele @ 2011 03 26, 14:16)
Sveiki  smile.gif  Norėjau paklausti kiek kainuoja Logistikos studijos VGTU ?  4u.gif  Visą internetą išnaršiau nieko neradau..  schmoll.gif

norite pagilinti zinias?ar igyti specialybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juokele @ 2011 03 26, 14:16)
Sveiki  smile.gif  Norėjau paklausti kiek kainuoja Logistikos studijos VGTU ?  4u.gif  Visą internetą išnaršiau nieko neradau..  schmoll.gif

Sveiki! Baigiau transporto vadybos bakalaurą, o dabar mokausi magistrą VGTU smile.gif man būtų gaila mokėti didelius pinigus už tokias studijas, YPAČ magistre (aš mokaus nemokamai) wink.gif

Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2011 03 28, 11:23)
Sveiki! Baigiau transporto vadybos bakalaurą, o dabar mokausi magistrą VGTU smile.gif man būtų gaila mokėti didelius pinigus už tokias studijas, YPAČ magistre (aš mokaus nemokamai) wink.gif

as jums i AZ parasiau
Atsakyti
sveikos, prisijungiu ir as prie jusu transportininkiu burelio, jei priimsit, zinoma 4u.gif
noriu paklausti vieno dalyko --- katik pradejau dirbti, ir labai noriu igyti nauju ziniu, beto girdejau, kad galima issilaikyti kazkokius egzaminus, ar kazka panasaus, gauti transportininko pazymejima... viena ausim girdejau, tai klausiu jusu mamytes doh.gif gal galit pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smikiene @ 2011 03 29, 13:08)
sveikos, prisijungiu ir as prie jusu transportininkiu burelio, jei priimsit, zinoma  4u.gif
noriu paklausti vieno dalyko --- katik pradejau dirbti, ir labai noriu igyti nauju ziniu, beto girdejau, kad galima issilaikyti kazkokius egzaminus, ar kazka panasaus, gauti transportininko pazymejima... viena ausim girdejau, tai klausiu jusu mamytes  doh.gif  gal galit pagelbeti?  4u.gif

mano patirtis sako tik pratikoje viska suzinai, mokslai mokslais lieka doh.gif
Atsakyti
Sveiki,dirbu transporto imoneje, labai labai reikia dispecerio, vyr.dispecerio pareigyniu instrukciju....Atsiuskit kas gali....mano el.pastas visnevskaoksi@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, Super Mamytes ! smile.gif Ir visi kiti wink.gif

Pasakykite prasau, kas yra , transportininko pazymejimas ir kur ji isigyti? g.gif

Isanksto dekoju smile.gif
Atsakyti