Įkraunama...
Įkraunama...

Logistika

o kuriam cia mieste?
Atsakyti
QUOTE(Alicanteja @ 2013 03 18, 23:07)
Uz tai, kad jis visiskai atitinka mano temperamenta. Man patinka bendrauti su zmonemis, spresti iskilusias problemas, patinka darbinis azartas, kurio cia tikrai netruksta.  mirksiukas.gif

sutinku su kiekevienu zodziu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

esu vaiko auginimo atostogose, jau pasiilgau sio darbo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi ir visos. smile.gif Aš neseniai dirbau vienoje ekspedijavimo paslaugų įmonėje. Pavadinimo čia nenorėčiau minėti. Teko dirbti su klientais, kurie veža pilnus (FTL) bei dalinius (LTL) krovinius. Apie pastaruosius nelabai ką galėčiau papasakoti, nes labiausiai buvau suinteresuotas ieškoti jūrinių konteinerių (FCL) bei dalinių jūrinių krovinių (LCL). Kas liečia jūra gabenamus krovinius, galėčiau daug patarti. smile.gif

QUOTE(Saule26 @ 2013 01 25, 17:48)
Siusciau, bet uz Idarbininmo agenturu bazes reikia moketi, nors turiu truputi patirties bet niekas nekviecia i pokalbius.

Jeigu tavęs nekviečia į pokalbius, bandyk pati nueiti. Jeigu jau dirbai logistikoje, tai galbūt žinai tikslinias įmones, kurios užsiima būtent tave dominančia veikla. Be to, atsiranda vis naujų tokių įmonių.
Atsakyti
QUOTE(ukulele123 @ 2013 02 10, 15:51)
Gal kas nors planuojate laikyti egzaminą transporto vadybininko kompetencijos pažymejimui gauti. Turiu daug medžiagos. kreipkitės - anuprikik@gmail.com  smile.gif

as jums e-mail parasiau smile.gif

o gal kas galetu papasakoti apie si egzamina ir kursus.

Atsakyti
Gal žinot ir galit man į PM parašyti Kauno įmonių, kurioms šiuo metu reikėtų aktyvaus transporto paslaugų pardavimo vadybininko su Lietuva? Mane labiau domintų tos įmonės, kurios gabena konteinerius jūriniu transportu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš irgi dirbsiu pagal šią specialybę, bet aš kai "žalia" tai mane apmokins kažkiek, bet būsiu ekspeditorė, turėsiu ieškoti ir krovinių ir transportą. Gal galėtumėt patarti kokiomis paieškomis pradėti ieškotis krovinius??? nes žinau tik viena cargo.lt...bet kiek girdėjus nlb ten buna krovinių. Gal galėtumėt kas patarti nuo ko pradėti smile.gif))
Lauksiu atsakymus į PM wink.gif)
Atsakyti
Aš ne mamytė, bet kažką patarti galėčiau... O kodėl į PM? smile.gif Mano nuomonė apie cargo.lt tokia, kad ten nieko nelaimėsi. Daugelis ekspeditorių disponuoja tais pačiais vežėjais. Jeigu krovinys yra cargo.lt, tai gali reikšti, kad klientas ypatingai išrankus kainoms ir/arba nėra vežėjų, galinčių tą krovinį paimti.
Atsakyti
Gerai, svarbu patarkite smile.gif) nes mane lanai traukia tokia veikla, bet kai reikia ir kroviniu ir vezeju ieskoti...manau bus truputi sunkiau smile.gif bet noriu persilauzti ir dirbti tikrai gerai smile.gif) nes as kai dirbus kitoj imoneje bet ten buvo ju duomenu baze ir reikejo skambintis is jos..todel kitomis programomis ar svetainemis nesinaudojome, bet ta imone neilgai prabuvo smile.gif del to kitur isidarbinau, bet iseina as visiskai zalia nes reikes pacia visko ieskotis..todel lb noriu patarimo...nuo ko pradeti?? ://
Atsakyti
QUOTE(aliona1 @ 2013 05 15, 21:19)
Gerai, svarbu patarkite smile.gif) nes mane lanai traukia tokia veikla, bet kai reikia ir kroviniu ir vezeju ieskoti...manau bus truputi sunkiau smile.gif bet noriu persilauzti ir dirbti tikrai gerai smile.gif) nes as kai dirbus kitoj imoneje bet ten buvo ju duomenu baze ir reikejo skambintis is jos..todel kitomis programomis ar svetainemis nesinaudojome, bet ta imone neilgai prabuvo smile.gif del to kitur isidarbinau, bet iseina as visiskai zalia nes reikes pacia visko ieskotis..todel lb noriu patarimo...nuo ko pradeti?? ://

zinau kad pirma reikia pradet nuo kroviniu paieskos..kaip minejau pries tai, kad kokiose paieskose ieskoti..nes zn cargo.lt bet ten imami kroviniai lb retai, del to noriu suzinoti kokie dar yra puslapiai:))
Atsakyti
aliona1, gera girdėti, kad dirbat šį darbą ne dėl to, kad reikia kažką dirbti, bet dėl to, kad patinka. smile.gif Būtų geriausia, jei turėtumėt įmonių sąrašus iš ankstesnės darbovietės. Jie jums labai praverstų. Kadangi neturit - nieko tokio. Jų galima susirasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo midas: 15 gegužės 2013 - 22:31
QUOTE(midas @ 2013 05 15, 22:30)
aliona1, gera girdėti, kad dirbat šį darbą ne dėl to, kad reikia kažką dirbti, bet dėl to, kad patinka. smile.gif Būtų geriausia, jei turėtumėt įmonių sąrašus iš ankstesnės darbovietės. Jie jums labai praverstų. Kadangi neturit - nieko tokio. Jų galima susirasti.

aciu lb smile.gif) istikruju lb patinka kas susija su transportu del to ir studijavau transporto vadyba smile.gif bet studijos liks teorija o praktiskai viskas igaunama dirbant ir su laiku smile.gif)
Atsakyti
Studijos yra studijos, o darbas yra darbas. Belieka prisiminti anglišką posakį: practise makes perfect. smile.gif
Atsakyti