mūsų senoji temelė
Pasidalinkime savo patirtimi ir išgyvenimais, paguoskime ir palaikykime vieni kitus šią sunkią akimirką 
mūsų senoji temelė
mūsų senoji temelė
nu va, aciu uz palaikyma, islaikiau egzamina su vienaklaida
ale sutinku su ja, durnai ten pazymejau
dar viena pataisiau perziurinedama atsakymus. taip, kad teorijos tikrai ner ko bijot, jei normaliai bent pora kartu perskaitot KET ir pasprendziat testukus.
dabar liko ruostis praktiniam egzaminui
biski baisoka, ale sakiau jei ka - imsiu papildomu pamoku, o aisktelej tai jauciu reikes biski daugiau pasitreniruot..
QUOTE(Mayami @ 2007 05 26, 09:55)
Ačiū
QUOTE(organizatore @ 2007 05 26, 10:26)
mokykloje, kurioje as mokausi instruktoriai buvo priskirti, mano instruktorius, kokiu 40m amziaus, papildomus eisiu pas kita is tos pacios mokyklos...jau uzsiregistravau teorijos egzui regitroj kitam penktadieniui 
Sėkmės,tik nebijok,ten nieko baisaus nėra,nors aišku pati ,tai nerealiai bijojau
QUOTE(Dasha @ 2007 05 26, 15:28)
biski baisoka, ale sakiau jei ka - imsiu papildomu pamoku, o aisktelej tai jauciu reikes biski daugiau pasitreniruot..
Aš bijojau aikštelės,galvojau nemoku jos,bet tiesiog nereikia skubėt,viską lėtai daryt ir viskas bus oki doki
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 05 26, 14:34)
Aukseja, Mayami, Organizatore!!
Manau, kad toks instruktoriaus amzius pats tas
Nei senukas, nei jauniklis. Tikiuosi ir man toks paklius...
Na jei sakot, kad ismokot normaliai vaziuot nuo pat nulio, tai tikiuos ir as ismokti... 
Turbūt,nes aišku nenorėčiau ,kad mano instruktoriui būtų 70 metų
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 26, 16:37)
Turbūt,nes aišku nenorėčiau ,kad mano instruktoriui būtų 70 metų
Šiaip esu jam dėkinga labai labai

o instruktorius nerekdavo?
QUOTE(begike @ 2007 05 26, 17:54)
Niekada nešaukė
QUOTE(begike @ 2007 05 26, 15:34)
Aukseja, Mayami, Organizatore!!
Nei senukas, nei jauniklis. Tikiuosi ir man toks paklius...
Na jei sakot, kad ismokot normaliai vaziuot nuo pat nulio, tai tikiuos ir as ismokti... 
as nuo nulio pradejau...ir dar iki normalaus vaziavimo - toli toli...kita sav - ketvirta pamoka...bet mastau taip: visiem pavyko - ir man pavyks...gi nesu prastesne
QUOTE(organizatore @ 2007 05 26, 20:46)
as nuo nulio pradejau...ir dar iki normalaus vaziavimo - toli toli...kita sav - ketvirta pamoka...bet mastau taip: visiem pavyko - ir man pavyks...gi nesu prastesne 
absoliuciai teisingai
QUOTE(organizatore @ 2007 05 26, 20:46)
ir aš ėjau nemokėdama. dabar jau moku, bet aišku, dar ne tiek ,kad eičiau laikyt egzo. Gal ir pavyktų, bet abejoju,...bijau kažaip... Reik papildomai dar pavažinėti.
Sveikutes.Kol vairavima issilaikiau,net tema baiget.Pagaliau baigesi kosmaras 
Ir as nemokedama visiskai pradejau .Emiau 6 papildomus,Regitroj pasitreniravau-ir ismokau.Dabar su vyru mokinsiuos mintinai gatves
Ir as nemokedama visiskai pradejau .Emiau 6 papildomus,Regitroj pasitreniravau-ir ismokau.Dabar su vyru mokinsiuos mintinai gatves
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 27, 21:59)
Sveikutes.Kol vairavima issilaikiau,net tema baiget.Pagaliau baigesi kosmaras 
sveikinu, saunuole