QUOTE(Dasha @ 2007 05 28, 22:49)
nu sutinku kad is mokyklos ne prudai, be to uz teorija 550 sumoketu jau daros gaila, nzn GAL buciau ir patingejus biski, nes ejau i paskaitas (o man geriau atsimena kai kazkas pasakoja), plius buvo keletas dalyku, kuriu gal buciau neakcentavus, ar neisiminus, bet nu dzin. per velu jau.
Aukseja dekui uz patarimus. lyg ir neskubu, bet... as per arti masina statau, a instruktorius pries parkavima kampu biski siulo, kad lengviau isukt butu... vnzo zinau ko man reik - praktikos praktikos ir dar penkis kartus praktikos.. bandysiu 6dienis vaziuot i aikstele pati mokytis

nu neesu tokia durna gal

kad tokio dalyko neismomkciau.. pamirstu as vis KA TURIU MATYT per veidrodeli ir prasom, o per galini langa man vistiek ne taip matos, kaip kad as noriu

man instruktorius sakė,kad tik ,kai varau į statų pastatyt apie 1 metrą,nuo gairelių,o į kitus apie 0,5m,tai ,man didžiausia problema buvo tinkamai sustoti prie tų gairelių,bet pasakysiu,regitroj mažiau vietos ir kažkaip geriau orientuojiesi tada,gavau statų ir be problemų įvariau

nebijok

Aš,kai mokindavausi,tai užmiršdavau į kur žiūrėt,ta prasme užsimiršdavau,pravažiuodavau

,paskui baisu būdavo,kad linija dingsta,paskui vėl atsiranda
Ir dar per egzą kojos nedrebėjo,kaip tikėjausi.
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 22:50)
TAI JEIGU YRA REGULIUOTOJAS TAI Y SVIESOFORA NEREIK KREIPTI DEMESIO, NES JUK REIKIA VYGDYT REGULIUOTOJO NURODYMUS

O MAN BUVO IRGI VISAI NEAISKUS KLAUSIMAS VIENAS: KURIS IS ISVARDINTU TEN TU VARIANTU VADINASI SUSTOJIMU.O TEN NEBUVO PARASYTA, KAS STABDO AR MASINISTAS, AR POLICININKAS AR REGULIUOTOJAS, AR PATS KURIS VAIRUOJA... TAI VISUS PAZYMEJAU, URIE REISKIA SUSTOJIMA IR TURBUT NETIKO

NESITIKRINAU
man su klaidų tikrinimusi,tai keistai gavosi.išsprendžiau ,žiūriu 100 %,pažiūrėjau į tą stebėtoją,tas galva palinksėjo,stojuosi nuo kėdės,o galvoju klaidas gi reikia pasižiūrėt,paskui galvojui,oj blyn nėr gi klaidų