Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 22:30)
Na aš iš mokyklinių teorijos pamokų išmokau vieną dalyką-reguliotojo ženklus,nes labai spaudė .O šiaip ,tai maža naudos iš tos mokyklos  doh.gif

o man labai lengva tie reguliuotojo signalai, pati ismokau.is mokyklos nieko negavau, net is ko mokytis.turiu 2005 ket programa, ir popierinius bilietus.taisykliu knygute nuo pradziu iki galo tris kartus perskaiciau, bet tarpais vaziuodama y ar is darbo vis paskaitinedavau smile.gif
ir dar kokie 300 litu susitaupe, nes nejau y teorijos pamokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 22:34)
o man labai lengva tie reguliuotojo signalai, pati ismokau.is mokyklos nieko negavau, net is ko mokytis.turiu 2005 ket programa, ir popierinius bilietus.taisykliu knygute nuo pradziu iki galo tris kartus perskaiciau, bet tarpais vaziuodama y ar is darbo vis paskaitinedavau smile.gif
ir dar kokie 300 litu susitaupe, nes nejau y teorijos pamokas  smile.gif

Nesunku,bet juos mokė tik...prieš kiekvieną pamoką pastatydavo reguliuotoją ant lentos prikabindavo po 10 mašinų,taip ir mokėmės.Ir tų pinigėlių jie neverti,na tik jų laikas,o šiaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 22:40)
Nesunku,bet juos mokė tik...prieš kiekvieną pamoką pastatydavo reguliuotoją ant lentos prikabindavo po 10 mašinų,taip ir mokėmės.Ir tų pinigėlių jie neverti,na tik jų laikas,o šiaip  schmoll.gif

na ten reik ysimint ir visai nesunku, kad ir 20 masinu smile.gif o teorijos egzamino teste man buvo vienas klausimas su reguliuotoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 22:43)
na ten reik ysimint ir visai nesunku, kad ir 20 masinu  smile.gif o teorijos egzamino teste man buvo vienas klausimas su reguliuotoju smile.gif

O man 2,vienas grynai išdurimui arba ne,nes buvo pavaizduotas raudonas šviesoforas dar.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 21:30)
Na aš iš mokyklinių teorijos pamokų išmokau vieną dalyką-reguliotojo ženklus,nes labai spaudė .O šiaip ,tai maža naudos iš tos mokyklos  doh.gif

nu sutinku kad is mokyklos ne prudai, be to uz teorija 550 sumoketu jau daros gaila, nzn GAL buciau ir patingejus biski, nes ejau i paskaitas (o man geriau atsimena kai kazkas pasakoja), plius buvo keletas dalyku, kuriu gal buciau neakcentavus, ar neisiminus, bet nu dzin. per velu jau.

Aukseja dekui uz patarimus. lyg ir neskubu, bet... as per arti masina statau, a instruktorius pries parkavima kampu biski siulo, kad lengviau isukt butu... vnzo zinau ko man reik - praktikos praktikos ir dar penkis kartus praktikos.. bandysiu 6dienis vaziuot i aikstele pati mokytis rolleyes.gif nu neesu tokia durna gal doh.gif kad tokio dalyko neismomkciau.. pamirstu as vis KA TURIU MATYT per veidrodeli ir prasom, o per galini langa man vistiek ne taip matos, kaip kad as noriu
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 22:45)
O man 2,vienas grynai išdurimui arba ne,nes buvo pavaizduotas raudonas šviesoforas dar.

TAI JEIGU YRA REGULIUOTOJAS TAI Y SVIESOFORA NEREIK KREIPTI DEMESIO, NES JUK REIKIA VYGDYT REGULIUOTOJO NURODYMUS smile.gif
O MAN BUVO IRGI VISAI NEAISKUS KLAUSIMAS VIENAS: KURIS IS ISVARDINTU TEN TU VARIANTU VADINASI SUSTOJIMU.O TEN NEBUVO PARASYTA, KAS STABDO AR MASINISTAS, AR POLICININKAS AR REGULIUOTOJAS, AR PATS KURIS VAIRUOJA... TAI VISUS PAZYMEJAU, URIE REISKIA SUSTOJIMA IR TURBUT NETIKO smile.gif NESITIKRINAU smile.gif
Atsakyti
as vis besimokydama pasimaudavau ant klausimu sankryzose su pagrindiniu keliu ir sviesaforu hihihi.gif man pagrindinis tai pagrindinis, o sviesaforas ji gi nunulina, plius del lankscios vilkties buvo neaiskumu autostradoj. ale logiskai ismasciau ir su intruktorium dar pasikonsultavau
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 28, 22:52)
as vis besimokydama pasimaudavau ant klausimu sankryzose su pagrindiniu keliu ir sviesaforu hihihi.gif man pagrindinis tai pagrindinis, o sviesaforas ji gi nunulina, plius del lankscios vilkties buvo neaiskumu autostradoj. ale logiskai ismasciau ir su intruktorium dar pasikonsultavau

O MAN SUNKIAUSIA BUVO KLAUSIMAI KAI KURIE IS SAUGAUS EISMO.AS JU NESUPRASDAVAU IR MAN TEN KURIE RATAI SLYSTA PRIEKINIAI AR UZPAKLALINIAI JOKIO SKIRTUMO NEBUVO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 28, 22:49)
nu sutinku kad is mokyklos ne prudai, be to uz teorija 550 sumoketu jau daros gaila, nzn GAL buciau ir patingejus biski, nes ejau i paskaitas (o man geriau atsimena kai kazkas pasakoja), plius buvo keletas dalyku, kuriu gal buciau neakcentavus, ar neisiminus, bet nu dzin. per velu jau.

Aukseja dekui uz patarimus. lyg ir neskubu, bet... as per arti masina statau, a instruktorius pries parkavima kampu biski siulo, kad lengviau isukt butu... vnzo zinau ko man reik - praktikos praktikos ir dar penkis kartus praktikos.. bandysiu 6dienis vaziuot i aikstele pati mokytis  rolleyes.gif nu neesu tokia durna gal  doh.gif  kad tokio dalyko neismomkciau.. pamirstu as vis KA TURIU MATYT per veidrodeli ir prasom, o per galini langa man vistiek ne taip matos, kaip kad as noriu

4u.gif man instruktorius sakė,kad tik ,kai varau į statų pastatyt apie 1 metrą,nuo gairelių,o į kitus apie 0,5m,tai ,man didžiausia problema buvo tinkamai sustoti prie tų gairelių,bet pasakysiu,regitroj mažiau vietos ir kažkaip geriau orientuojiesi tada,gavau statų ir be problemų įvariau mirksiukas.gif nebijok 4u.gif Aš,kai mokindavausi,tai užmiršdavau į kur žiūrėt,ta prasme užsimiršdavau,pravažiuodavau lotuliukas.gif ,paskui baisu būdavo,kad linija dingsta,paskui vėl atsiranda blink.gif
Ir dar per egzą kojos nedrebėjo,kaip tikėjausi. lotuliukas.gif

QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 22:50)
TAI JEIGU YRA REGULIUOTOJAS TAI Y SVIESOFORA NEREIK KREIPTI DEMESIO, NES JUK REIKIA VYGDYT REGULIUOTOJO NURODYMUS smile.gif
O MAN BUVO IRGI VISAI NEAISKUS KLAUSIMAS VIENAS: KURIS IS ISVARDINTU TEN TU VARIANTU VADINASI SUSTOJIMU.O TEN NEBUVO PARASYTA, KAS STABDO AR MASINISTAS, AR POLICININKAS AR REGULIUOTOJAS, AR PATS KURIS VAIRUOJA... TAI VISUS PAZYMEJAU, URIE REISKIA SUSTOJIMA IR TURBUT NETIKO smile.gif NESITIKRINAU smile.gif

man su klaidų tikrinimusi,tai keistai gavosi.išsprendžiau ,žiūriu 100 %,pažiūrėjau į tą stebėtoją,tas galva palinksėjo,stojuosi nuo kėdės,o galvoju klaidas gi reikia pasižiūrėt,paskui galvojui,oj blyn nėr gi klaidų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 28 gegužės 2007 - 21:58
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 22:56)
4u.gif man instruktorius sakė,kad tik ,kai varau į statų pastatyt apie 1 metrą,nuo gairelių,o į kitus apie 0,5m,tai ,man didžiausia problema buvo tinkamai sustoti prie tų gairelių,bet pasakysiu,regitroj mažiau vietos ir kažkaip geriau orientuojiesi tada,gavau statų ir be problemų įvariau  mirksiukas.gif nebijok  4u.gif  Aš,kai mokindavausi,tai užmiršdavau į kur žiūrėt,ta prasme užsimiršdavau,pravažiuodavau  lotuliukas.gif ,paskui baisu būdavo,kad linija dingsta,paskui vėl atsiranda  blink.gif
Ir dar per egzą kojos nedrebėjo,kaip tikėjausi.  lotuliukas.gif
man su klaidų tikrinimusi,tai keistai gavosi.išsprendžiau ,žiūriu 100 %,pažiūrėjau į tą stebėtoją,tas galva palinksėjo,stojuosi nuo kėdės,o galvoju klaidas gi reikia pasižiūrėt,paskui galvojui,oj blyn nėr gi klaidų  doh.gif  lotuliukas.gif

MAN TAI KEISTA, KAD IS MUSU 15 LAIKIUSIU TIK 5 ISLAIKE... g.gif ISVADA TINGI PASIMOKYTI, JEIGU IS TRECIO KARTO NEILAIKO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 22:55)
O MAN SUNKIAUSIA BUVO KLAUSIMAI KAI KURIE IS SAUGAUS EISMO.AS JU NESUPRASDAVAU IR MAN TEN KURIE RATAI SLYSTA PRIEKINIAI AR UZPAKLALINIAI JOKIO SKIRTUMO NEBUVO  biggrin.gif

Mum mokykloj,davė atsišviesti bilietus su tais techniniais dalykais ,tai jau pasistengiau išmokti .
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 21:56)
man su klaidų tikrinimusi,tai keistai gavosi.išsprendžiau ,žiūriu 100 %,pažiūrėjau į tą stebėtoją,tas galva palinksėjo,stojuosi nuo kėdės,o galvoju klaidas gi reikia pasižiūrėt,paskui galvojui,oj blyn nėr gi klaidų  doh.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif saunuole

QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 22:00)
MAN TAI KEISTA, KAD IS MUSU 15 LAIKIUSIU TIK 5 ISLAIKE...  g.gif ISVADA TINGI PASIMOKYTI, JEIGU IS TRECIO KARTO NEILAIKO smile.gif

blink.gif nu geeeeeras... pas mus net nzn kiek, nes pirma ishejau. nesupratau ka ten tiek veikt, per 3 min suzymejau ir ishejau.
o kad nesimoko kiti tai faktas. kai laukiau 2 biciukai salia sedejo ir kalbejos (kiek supratau ejo jau 3ia karta), mazdaug - NU JAU AS TAI TOS KNNYGELES NESKAITYSIU, ne toks durnas tipo biggrin.gif pasirodo durnas... ale jei teveliu pinigu negaila, ir jam dzin kiek kartu eit tai irnesakyk.gif
Atsakyti