Įkraunama...
Įkraunama...

Mano saulute, didžiausias džiaugsmas

Sekmes graziai Jusu seimynelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
TAip istikruju mama jaucia ko reik jos mazyliui ... nz kodel bet as ne minute nepatikejau kad manyje nesivysto musu su vyru mazasis dziaugsmelis... man skaudziausi buvo jos zodziai mane isleidziant ;'' per daug optimistinem nuotaikom negyven dar neaisku kaip tau baigsis'' sie jos zodziai mane paveike labjausiai ir neleido dziaugtis nestumo malonumais nes poto gyvenau istisai baimeje kad gal kas blogai...
As gimdziau II ligonineje ir nestumo gale ten gulejau ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti prieziura nereali , kas kad tie toletai nesuremontuoti bet tyrimai prieziura maistas... viskas thumbup.gif
O gerosisos daktares pavardes nepamenu bet ji dirba Krikscioniskuose gimdymo namuose prie stoties misko berods gatvej...
Aciu visoms uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
Nieko sau "gydytoja" istorijos pradzioj blink.gif Sundaktare greiciau schmoll.gif
Manau reikia paviesinti tos gydytojos pavarde kad kitos mamytes, maziau drasios, nenukentetu.

Bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi 4u.gif Aukit sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 02 birželio 2007 - 23:02
nu ir gydytoja gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif saudyt tokias reikia gun_rifle.gif baisu pasidare skaitant bijau.gif gaila, kad neatsimeni pavardes verysad.gif

bet aciu Dievui tavo istorija su laiminga pabaiga wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sirduliuke,

Tavo istorija nuostabi ir parasyti pavyko, sveikinu!!! Bet gydytoja, pas kuria tikrinaisi .... as pasiurpau!!! gun_bandana.gif ir dar maza to, ka siulau...
Linkiu jums stiprybes aukit didutes!!! heart.gif Ir linkiu kita karta dziaugtis nestumu ir tureti palaikymo komanda group.gif
Atsakyti
Sveika, Sirduliuke. 4u.gif Gražiai parašei, įdomu buvo skaityti. Ir net iškilo prisiminimai kaip tu Vilijampoliečių skyrelyje klausei, ar jau čia viskas prasideda... smile.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius palinkejimus... taip sis forumas daug dave geru aimirku 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Manau, kad tie gydytojai, kuriuos minejai pradzioje yra prastesni ir uz sundaktarius gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif . Va taip jiems reikia.
Svarbiausia, kad viskas pasibaige labai, labai laimingai biggrin.gif
Meiles ir demesio jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepirma karta skaitau, kokie tie gydytojai buna verysad.gif aukite sveiki ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Graži istorija sėkmės jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti
Šaunu, kad už savo laimę nepabijojai kovoti thumbup.gif Ačiū Dievui, neteko su tokiais gydytojais dar susidurti doh.gif
Tikrai , tokių pavardes reikėtų viešai skelbti, kad ir kitos nenukentėtų g.gif
Atsakyti
Aukit sveiki ir laimingi 2.gif
Šauni istorija wub.gif
Atsakyti