Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 12, 19:10)
si zinoma kur kas grazesne nei anoji 4u.gif

man ta suknele labai grazi,bet ne apie tai kalba juk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 07 12, 21:57)
man ta suknele labai grazi,bet ne apie tai kalba juk mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nes man kazkokios "izymybes" per visa ziniasklaida LT pasirodzius sukneles neapvilktu. manau, kad kiekvienas zmogus turi tureti savo individualuma. bet aisku, jei nusprendet teketi su Valentaites sukneles kopija, tai niekas ir neperkalbes ir aisku, niekas net nebando, tik issakome savo nuomone siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 12, 19:16)
na as su jumis visiskai sutinku drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  o tuo labiua, kad man ta jos suknele, visai nepatiko schmoll.gif  bet sukuosena, tai buvo lb grazi, net pati apie tokia svajojau wub.gif

Na zinoma, sukneliu panasiu siutis negalima, o sukuosenas kopinti tai taip - leistina doh.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 12 liepos 2010 - 22:28
man tai juokas ima, kai pasisakoma, kad kiekviena turi savo nuomone, o paskui pabreziama jog niekas neperkalbes ir mano reikalas teketi SU KOPIJA thumbup.gif tad tolerancijos nelabai tame sakinyje matau smile.gif manau kiekvieno reikalas ir nebutina pabrezti kaskart savo nuomone ax.gif kazkodel as nei vienos neuzsipuldineju ir nekisu savo trigraio jei kas nepatinka forume..... o tema skirta buvo tam, kad parasyti kaina, as ir parasiau, norejau pasidalinti su nuotakomis uz kiek imanoma pasisiuti, o cia taip viskas issipute lotuliukas.gif na tiek to, geros dienos visoms, turincioms savo nuomone ir nebutinai prisiklaikancios jos sau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bembis1: 13 liepos 2010 - 08:09
QUOTE(jums @ 2010 07 12, 22:12)
Na zinoma, sukneliu panasiu siutis negalima, o sukuosenas kopinti tai taip - leistina  doh.gif

lotuliukas.gif doh.gif
na jeigu tau yra tas pats ar kopijuot Piekautaites sukurta suknele butent tam tikram zmogui ir nusiziuret internete ar kur nors sukuosena,tai jau ne juokinga ,o graudu doh.gif

QUOTE(Bembis1 @ 2010 07 13, 09:06)
man tai juokas ima, kai pasisakoma, kad kiekviena turi savo nuomone, o paskui pabreziama jog niekas neperkalbes ir mano reikalas teketi SU KOPIJA  thumbup.gif  tad tolerancijos nelabai tame sakinyje matau smile.gif manau kiekvieno reikalas ir nebutina pabrezti kaskart savo nuomone  ax.gif kazkodel as nei vienos neuzsipuldineju ir nekisu savo trigraio jei kas nepatinka forume..... o tema skirta buvo tam, kad parasyti kaina, as ir parasiau, norejau pasidalinti su nuotakomis uz kiek imanoma pasisiuti, o cia taip viskas issipute  lotuliukas.gif  na tiek to, geros dienos visoms, turincioms savo nuomone ir nebutinai prisiklaikancios jos sau wink.gif

kas cia ka rase apie neperkalbejima? g.gif blink.gif lotuliukas.gif
niekas ir neperkalbineja,as rasiau,kad cia tavo pasirinkimas,bet man taip nepatiktu ir viskas,kas cia bruka ka nors? g.gif
dar karta sakau,galit su mano nuomone nesutikti,niekam jos nepersu,tik parasiau ka galvoju,pacios cia isputet burbula 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 13 liepos 2010 - 13:23
[quote=Realybe,2010 07 13, 15:12]
lotuliukas.gif doh.gif nebuk juokinga ax.gif 4u.gif
visai ne tas pats cia..

Kaip ne tas pats? Hmmm... jei as pasisiusiu suknele kaip "izymybes", tai jau busiu nukopinusi, o jei pasidarysiu tokia pat sukuosena, kaip ji, tada busiu laaabai originali?? lotuliukas.gif Jus pati nebukit juokinga doh.gif
Galu gale isiskaitykit iki galo, ka ji raso. Pakeistos kai kurios detales ir t.t. Pasirinktas tik sukneles modelis. Juo labiau kitas siuvejas! Taigi suknelei buti tokiai pat net neimanoma. Be to juk yra daug tariamu lietuvisku "zvaigzdziu", kurios sukneles ir nuomuojasi, ir perkasi. Ir jei as nuomos salone issirinksiu butent tokia pat suknele, turesiu jos atsisakyti, nes kitu atveju busiu nuplagijavusi kita kazkada spaudoje linksniuota nuotaka? Absurdas.
Cia mergina norejo pasidalinti savo pasirinkimu, o jus iskart supuolet su ziauria kritika. Tai nera tas pats, kas issakyti savo nuomone doh.gif Juo labiau su tokiais palyginimais, kad suknele laimes jai neatnese! doh.gif Nulis tolerancijos.
Papildyta:
lotuliukas.gif doh.gif
na jeigu tau yra tas pats ar kopijuot Piekautaites sukurta suknele butent tam tikram zmogui ir nusiziuret internete ar kur nors sukuosena,tai jau ne juokinga ,o graudu doh.gif

Pataisau - ne bet kokia sukuosena is interneto, o Valentaites vestuvine sukuosena! Sukurta butent jai jos vestuviu diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 07 12, 23:12)
Na zinoma, sukneliu panasiu siutis negalima, o sukuosenas kopinti tai taip - leistina  doh.gif

tarp kita ko, dariausi sukuosena net ne is tolo nepanasia i Valentaites tongue.gif
o be to, juk visos keliaujame su kazkokia tai modelio nuotrauka, nes norim butent tokios suknuosenos. tad tai yra lb skirtingu dalykai, kur sukuosena, kur suknele. o be to juk sukuosenos nepadarys identiskos, ne taip, kaip sukneles tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 07 13, 16:05)

advokatas NR 1 lotuliukas.gif toks vaizdas, kad cia jus liecia sis pokalbis, kad taip arsiai pasisakot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 13, 16:22)
tarp kita ko, dariausi sukuosena net ne is tolo nepanasia i Valentaites tongue.gif
o be to, juk visos keliaujame su kazkokia tai modelio nuotrauka, nes norim butent tokios suknuosenos. tad tai yra lb skirtingu dalykai, kur sukuosena, kur suknele. o be to juk sukuosenos nepadarys identiskos, ne taip, kaip sukneles tongue.gif
Papildyta:
advokatas NR 1 lotuliukas.gif toks vaizdas, kad cia jus liecia sis pokalbis, kad taip arsiai  pasisakot lotuliukas.gif

Tokios pacios sukneles niekada nepasius kitas siuvejas juo labiau. Sukuosena dar galima atgaminti. Jus pati stojoties piestu pries kopijavima, o i salona ejote su izymybes nuotrauka? Ot orginalumas... vai vai vai thumbup.gif
Advokatas?? lotuliukas.gif Tiesiog pati planuoju tokia diena, tai uzsukau i si foruma pasiskaitineti ir paieskoti vienokiu ar kitokiu ideju, bet pastebejau, kad jus nemazai cia purvo drebiat ant tu, kurios tiesiog nori savo patirtimi pasidalinti, nes jusu skoniai akivaizdziai nesutampa. Suaukit. Ne viskas, kas patinka Jums yra puiku, saunu ar originalu.
Atsakyti
[quote=jums,2010 07 13, 15:05]
[qupalyginimais, kad suknele laimes jai neatnese! doh.gif Nulis tolerancijos.
lotuliukas.gif doh.gif

Pataisau - ne bet kokia sukuosena is interneto, o Valentaites vestuvine sukuosena! Sukurta butent jai jos vestuviu diena lotuliukas.gif

[/quote]
as nesmerkiu,pas mane tolerancijos pakankamai mergyt,tai yra mano nuomone ir viskas. Cia siek tiek ir etikos klausimas,jei jums atrodo tai etiska,tai nieko cia nepadarysi... Nieks cia jos nepuola,savo nuomone forume gali parasyti bet kas,tam jis ir skirtas jei nezinojai mirksiukas.gif
jos sukuosena tokia,kokiu simtai,nematau ten nieko ipatingo ir net nukopijavus nieks nieko nesuprastu.Lygint tai su sukneles kopijavimu butu tiesiog kvaila 4u.gif Suknele buvo ne siaip paimta is kazkokios kolekcijos,o sukurta butent tam zmogui ipatinga proga,esme tame. Daugiau nesiplesiu,nes matau,kad beprasmiska.
rinkites ka norit,cia jusu reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 13 liepos 2010 - 16:24
QUOTE(Realybe @ 2010 07 13, 18:06)
as nesmerkiu,pas mane tolerancijos pakankamai mergyt,tai yra mano nuomone ir viskas. Cia siek tiek ir etikos klausimas,jei jums atrodo tai etiska,tai nieko cia nepadarysi... Nieks cia jos nepuola,savo nuomone forume gali parasyti bet kas,tam jis ir skirtas jei nezinojai mirksiukas.gif
jos sukuosena tokia,kokiu simtai,nematau ten nieko ipatingo ir net nukopijavus nieks nieko nesuprastu.Lygint tai su sukneles kopijavimu butu tiesiog kvaila 4u.gif Suknele buvo ne siaip paimta is kazkokios kolekcijos,o sukurta butent tam zmogui ipatinga proga,esme tame. Daugiau nesiplesiu,nes matau,kad beprasmiska.
rinkites ka norit,cia jusu reikalas.

Zodzio laisve smile.gif Tik nuomone galima issakyti neizeidziant kito zmogaus wink.gif Juk tam visos cia ir uzsuka, kad gautu naudingu patarimu smile.gif As pyktis tikrai nenoriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jums: 13 liepos 2010 - 16:49
QUOTE(jums @ 2010 07 13, 17:46)
Zodzio laisve smile.gif Tik nuomone galima issakyti neizeidziant kito zmogaus wink.gif Juk tam visos cia ir uzsuka, kad gautu naudingu patarimu smile.gif As pyktis tikrai nenoriu  4u.gif

as tikrai nieko nenorejau izeisti pasakydama savo nuomone. Butent pabreziau,kad pasirinkimas tik to zmogaus ir su mano nuomone nebutina sutikti. mirksiukas.gif
Nemanau,kad reikia viska girt ir viskuo zavetis net jei nepatinka,kad tik kazkam itiktum smile.gif
Kitokia nuomone isgirst kartais labai sveika,net jei ji ir nera maloni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 13 liepos 2010 - 18:39