Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

as uz savaja suknyte mokejau 1600lt ax.gif bet man asmeniskai negaila tu pinigeliu, ji buvo to verta 4u.gif bet brangiau nzn ar buciau pasiryzusi moketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 17:39)
Honey/Tea ne tai ne is vamp mados namu smile.gif user posted image gal kam ir nepatiks bet man kazkaip vienodai sviecia biggrin.gif  blush2.gif

Tikrai daili suknele, is nugaros turetu atrodyti ispudingai smile.gif O del kainos - kaip kas sugeba prasisukti, tiek ir moka irnesakyk.gif

As nusipirkau suknele is skelbimo - pirmoji nuotaka uz ja mokejo 3000, as - vos ne 3 kartus maziau. Ieskojau ilgai, bet radau kokybes ir kainos santyki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 22, 17:31)
didziuosiuose miestuose uz tokia kainyte nieko nerasite schmoll.gif mazesniuose rasite, bet kokybe ir medziagytes nudevejimas ryskiai matysis, pati tuo isitikinau 4u.gif as uz savaja mokejau 900lt ir tai manau normali kaina ne naujos kolekcijos suknelei smile.gif

Nors gyvenu Vilniuje, bet planuoju suknele siutis savo gimtajame miestelyje pas siuveja pas kuria anksciau siaip siudavausi sukneles vasarai. Max esu sumokejusi 50Lt uz pasiuvima ir kokybe nesiskundziu smile.gif nors nekalbejau ir nzn dar ar ji siuva vestuvines, bet man prabangios nereik, tai manau pasius ir issiteksiu i 500:)
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 10 28, 12:04)
Nors gyvenu Vilniuje, bet planuoju suknele siutis savo gimtajame miestelyje pas siuveja pas kuria anksciau siaip siudavausi sukneles vasarai. Max esu sumokejusi 50Lt uz pasiuvima ir kokybe nesiskundziu smile.gif nors nekalbejau ir nzn dar ar ji siuva vestuvines, bet man prabangios nereik, tai manau pasius ir issiteksiu i 500:)

tai va, savo miestelyje.. o Vilniuje kazi ar kas jums pasius suknele uz tokia kaina.. o kur dar pacios medziagos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 28, 00:03)
man irgi dzin, jei Jums atrodo, kad tik kaina apsprendžia rūbo grožį smile.gif 
man išleisti 4000 lt suknelei paprasčiausiai gaila... visos turim skirtingas vertybes (man geriau ties pinigai išeitų atostogoms, pvz)

As manau pagal galimybes visos sau siuvasi ar pekasi sukneles.
Jeigu uzdirbtumete per menesi po 20 -30 tukstanciu... sukneles kitokias isigytumete ir jus. MErgina sau leidzia sau isigyti ir valio!
Kiekvieno reikalas... Man ir gaila nors ir pinigeliu turime, bet suknele sau leidziu siutis pas dizaineri ir ziedu negaminsime,o uzsisakysime...nes man daug grazesni nors ir daug...daug brangesni... jeigu neleistu galimybes... aisku ieskotumeme kitu variantu. Nereikia teisti ir stebetis... Tai didziausia svente ir kiekviena gali buti karaliene.
Mergina gali buti daug grazesne ir stilingesne ir uz 200 ar 500 Lt pirkta suknele, nei uz 1000000....
Atsakyti
teisingai pasaket jeigu finansai leidzia smile.gif as nesigirt cia norejau,tiesiog issakiau savo nuomone doh.gif Ir kadangi atejau i salona ir uzsidejus sia suknele nenorejau jos nusiimt tai man ir kaina buvo nebesvarbi ax.gif Gal as paprasciausia nemoku taupyt,bet siu vestuviu labai laukiu,ir noriu kad jos butu paskiskos! wub.gif
Atsakyti
Tie kurie turi... yra,kad dar labiau taupo. Bet yra progu,kada gali sau leisti.
Tikrai nei viena milijoniere nesirinktu sukneles uz tusktanteli...
As myliu gerus daiktus...geriau keli geri ... nei desimtys piguciu.
Atsakyti
Mazeniukas, aš sureagavau ne į tai, kad sau pirkote už keturis, o kad nuvertinate kitas, pigesnes, jų net nemačius! Va toks požiūris man nepriimtinas, ir tiek.O jei kalbant į temą - suknelė ok, nei kažkas uch, nei labai och wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 28, 19:04)
O jei kalbant į temą - suknelė ok, nei kažkas uch, nei labai och wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergytes kiekviena is musu turi savo nuomone,ir skirtinga skoni drabuziu dizainui smile.gif todel sakau kad ir kokia butu ta sukneles KAINA cia turetu rupeti tik nuotakai,o ne aplinkiniam,nes kiekvienos is musu sukneles bus nepakartojamos! thumbup.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2010 10 25, 23:41)
labai graži suknutė  wub.gif

Na suknele labai daili, bet kad ji kainavo tik 140Lt, tai kazkaip nelabai dera.Vien medziaga gal tiek kainuoja, o kur dar pasiuvimas!
Atsakyti
user posted image
o kazin kiek kainuotu tokia pasisiuti?
Atsakyti