Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(leguska69 @ 2013 06 06, 14:36)
o mano suknele kainuoja 400lt MANGO,  biggrin.gif nereik man jokiu ten blizgalu ir prancuzisku neriniu, bus labai paprastute ilga balta suknele, paskui po sventes mazai vietos spintoj uzims  biggrin.gif

Įdomu kokia? Gal galite nuorodą įmesti ar foto? blush2.gif
Atsakyti
nu tada geriau jau is Lipsy, jos bent puosnesnes tokios, panasesnes i vestuvines
Atsakyti
mano suknelė kainavo 110 Lt iš asos.com. Vestuvės buvo mažos, suknelė ne ilga, nude be jokių blizgalų smile.gif
Atsakyti
Radau dvi mango ilgas ir baltas smile.gif Nuorodas bijau talipnti kad netyčią neįžeisti būsimos nuotakos smile.gif

Bet abi suknelės tikria labai gražios, puošnios puikiai tinkančios vestuvėms (bent mano nuomone) drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As uz savo sukneles nuoma mokejau 2000 lt. nesigailiu ne cento, ji buvo puiki smile.gif))
Atsakyti
alaska, va stai sia issirinkau

http://shop.mango.co...?id=11040062_10

sakot is lipsy, paskaicius feedback'kus prie sukneliu, kazkaip nebepatikt man jos pradejo, daugeliui dyddziai netinka, arba realybe nuotraukos neatitinka, audiniai prasti, siules kreivos (cia as apie tas, kurias pati sau ziurejausi).
Atsakyti
Mano suknelės nuoma kainavo 1800 Lt. Bet nieko nesigailiu, tobula suknelė wub.gif
Atsakyti
mano suknele kainavo 185 LT smile.gif
Atsakyti
500 svaru
Atsakyti
Pries 7 metus uz savo vestuvine suknele mokejau 500lt,manau tokiu kainu jau senai nera biggrin.gif o kitoms vestuvems (su tuo paciu vyru) tikrai negailesiu vestuviniai suknelei:) si santuoka bus baznytine.
Atsakyti
Mano suknelė, kurią siuvausi, kainavo 3500 Lt. Buvau be galo ja patenkinta, milijonas komplimentų Viktorijai Jakučinskaitei ax.gif
Atsakyti
Mano svajoniu suknute kainavo 1700lt. smile.gif beliko sulaukti dienos kada galesiu ja uzsideti smile.gif
Atsakyti